bu evlilikte kim suclu




Allah yar ve yardımcın olsun canım,basında baba da olsa çirkefle uğraşmak zor onu anladım benım babam hayatta yok yalnız buldular dedım ama benım babam da yumuşak mert pırlanta gibi adamdı her halıkulade zor gerçekten canım
 
Neden kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz?
Eğer eşiniz bu çocuğa annem bakacak diye ısrar ediyorsa bırakın işi,çocuğunuza okul yaşına kadar siz bakın.
Sizin aile geçiminiz için bebeğinizi bırakıp çalışmaya başlamanız bile lüks görülüyor o evde,çalışmayın bakalım görsün eşinizde anyayı konyayı.
 
ya kizlar insanda biraz utanma.arlanma olacak.biz napiyoruz diye.annemle.donusumlu bakiyorlar bebege.kv sirasinda oldu zaten bu yasananlar.

zaten ben calisip eve para getirdigim icin.lafim geciyor.hele birde calismasaydim bunlar iyice gelip kurulacaklar evime.oglum calisiyo sana ne oluyo diye. oyel bi geri kafalilik var cunku.


esimin ailesinin surekli bizim yanimiza gelme bi istekleri var.kucuk yerde yasiyorlar ve elleri bis.burada gezme yeme icme bol.elektrik su derdi yok torunu oglu herseyi dizinin diplerinde. hafta sonlari tatile giderdik cocuk olmadan once.pazar gunu geri donucez pzt is var ikimizinde.hadi biz isiz birakalim.diye bahaneyle bizle.gelirlerdi.ee zaten biz sizi gormeye geldik gidiyoruz ne diye bide bizle geliyosunuz.esimde tabi bisey diyemez..aileside baskici bi tip zaten.


hatta bu olay olduktan sonra bayram tatiliydi sannem.geldi once sonra kv gelecek sira.esime dedim bi tek annen gelecek diye.zorla ikna ettim.hala esimde diyo ben kardesimle konusayim bi daha sana oyle.bisey yapmasin diye.bende olmaz dedim.gittik donucez.babasi diyo kacta giycez nasil gitcez.hala o olayin ustune gelme planlari yapiyorlar.bu nasil bi mantiktir anlamadmim.


zaten cocuk olduktan sonra kp diyoki cocugu sakin bakiciya falan vermeyin biz bakalim.bakici bakamaz.amac cocuk buyuyunceye kadar bizimle yasiyacaklar.kv kp ve gorumce..
 


bir kere taviz verdin mi ardı arkası kesilmiyor, senin tek bir suçun var;
evlendiğin ilk geceden itibaren eşine kesin ve net bir dille eşine "aileni sık sık istemiyorum , mesafeli olacağız iki tarafa" deyip kestirip atıcaktın.
bebeğin olduysada kesinlikle masraflı da olsa bakıcı tutacaktın.

Yanlış yanlışı doğurmuş, çık çıkabilirsen. Artık şu noktada eşin çözecek , eğer mert biri değilse bu sorunu devamlı yaşarsın.
Allah yardımcın olsun canım.
 
Teyzesi şizofren biri olarak yazıyorum bunları; Benim dedemler kendi evlerinde kapılarını kitlerlerdi. Çünkü teyzem dedeme takmış durumdaydı gece kaynar su hazırlar haşlıycam sizi derdi, anneme sürekli "sen evlendin ben evde kaldım" der bizi canımızı acıtırcasına sıka sıka severdi annem yalnız bırakmazdı oyüzden.

Eğer mutlu bir evliliği gözünde kıskandıysa kapını kitlemekle iyi yapmışsın. Çünkü bizim olayda doktor iğnelerini yaptırmıyor diye öldürebilir bile ya yatırın ya da ilaçlarına dikkat edin demişti. Çok şükür şuan iyi tek şey arada bir saçma sapan konuşuyor okadar...

Düşün bak benim kendi dedem kendi kızından korkardı uyurken, sen mi korkmayacakmışsın hastalık bu ve hayal görüp gerçek sanabiliyorlar. Biz gecenin köründe kalkıp kırmızı arabayla gelene beni çekiştirdiniz siz görürsünüz diye tehdit ettiğini biliyorum halbuki herkes uyuyordu...

Benim ailem böyle bi'durumda güzel bir rest çeker göz dağı verirdi, sahipsizmisin sen? Haklı olduğun halde tokat yemeler falan taviz tavizi doğurur yapmayın:26:
 
Bence senin ailenin duruma müdahale etme zamanı gelmiş.

Çünkü en başta eşin olmak üzere onun annesi de kardeşi de akli dengelerini yitirmiş..
 
bu arada şunu da söylemeden geçemicem bazı aileler varki, eşleri veya çocuklarının hasta olduğunu kabul etmiyorlar,
boşandığım şahısta da böyle bir rahatsızlık vardı, kendisine söylediğimde "sen delisin ben deli miyim " diyordu, hastaneye gidip
tedavi muayene olmayı reddediyordu, bunu annesine de söyledim anneside kabul etmedi ama anladım ki annesinde de psikolojik sorunlar var,
körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı başkalarına işkence etmeyi seviyor böyle aileler, ben kurtuldum çok şükür, inş. eşin mantıklı bir müdahalede bulunur da
kurtulursun canım.
 


Çok zor bir durum, kvnin kızı evden ayrıldığı için gözü hiçbir şey görmüyordur.
Bu nedenle ne derse desin anlayışlı olmaya çalış, o da bir anne ve kızı için çook üzülüyordur.
Hiç bir anne kızının böyle bir durumda olmasını kabullenemez, yani tepkisi kendince normal.
Bence senin bu olayda tek hatan durumu babana anlatman olmuş, kvnide muhtemelen bu durum çileden çıkarmıştır.
Ve eşini sen ve ailen arasında seçim yapmaya sakın zorlama hem bu durum huzurunuzu bozar, hem de asla kazanan taraf olmaz.
 
şu hikayeleri okudukça ebeveynleri hakkın rahmetine kavuşmuş hiç kimsesi olmayan bir adamla evlenmeliyim diorum
 
can güvenliğin kalmamış senin o evde bir an önce çözüm bulmaya çalış ,ailen müdahe etsin böylesi herşeyi yapar sanada çocuğunada allah sizi korusun yakında seninde ruh sağlığın bozulur bu kadar işkenceye.
 
Ya kusura bakmayin da bu kadar olay cikmis, küfür, tehdit, birbirini kovma, kayinpeder baba aranip sikayet etmeler.... Bunlara ragmen siz nasil ve niye ayni evdesiniz hala? Cocugunuza baksin diye kayinvalide ve yaninda da görümce geliyor. Valla cikin isten kendiniz bakin. Sogan ekmek yersiniz yine de huzurunuz olur.

Kim suclu diyorsunuz, bence herkes suclu. Evlenmeden önce kayinpeder diyor ki benim kizim biraz rahatsiz birsey derse sizin kiz sesini cikarmasin. Insan bir arastirir nasil bir hastalikmis bu diye. Ben de sormadim diyorsunuz ya gercekten sizofrense? Korkun diye degil önlem alin diye söylüyorum. Eger düzenli ilaclarini almiyorsa hersey yapabilir. Cünkü karsisindaki ister yetiskin olsun ister cocuk, daima kilik degistirmis ve onu öldürmek istiyordur. Esiniz olacak adam niye söylememis size bu hastaligi? Simdi bile annesi kardesi esine ne hakaretler küfürler ediyor evden kovuyor, o ise karisina tokat atiyor üstüne.

Hic esimi doldurmuslar demeyin. Adaletli hakliyi haksizi gören biri kimsenin lafiyla hareket etmez. Sizin bu adamla cok isiniz var. Cok muhabbet tez ayrilik getirmis. Niye böyle ic ice yasamayi kabul ediyorsunuz. Sizden böyle nefret eden insanlara nasil bebeginizi emanet ediyorsunuz? Annesi bizle evlendin cekeceksin diyor oglunda ses yok.

Artik sucluyu sucsuzu aramayi birakin. Radikal kararlar alip bir an önce evinizi evliliginizi yoluna koyun. Madem bebeginiz oldu en önceliginiz onun güvenligi sagligi. Kazanciniz iyiyse bakici tutun ya da krese verin. Yok zaten az kazaniyorsaniz da cikin isten. Emin olun bunlar kadar beteri olamaz. Cocugun ya da sizin basiniza birsey gelirse hasta iste raporu var denir cikarlar isin icinden.
 
Bu evlilkte HEPİNİZ suçlusunuz...
Sen tüm bunlara "dur" diyemediğin için SUÇLUSUN..
Eşin annesi ve bacısına çıtını çıkaramadığı ve pısırık olduğu iç SUÇLU..
Kayınvaliden kızını.evde yollayamadığı için SUÇLU..
Kayınpederin düşüncesiz olduğu için SUÇLU..
Görümcen psikiyatr destek almadığı için SUÇLU..

Bu evlilikte senin yapman gerekenler:

1.Çocuğunu tüm bu laflara rağmen kaynvalidene emanet etmeyeceksin.Ya annen gelip bakacak yada vereceksin kreşe.İçin rahat edecek.
2.Eşine kesin ve kararlı bir biçimde babasının gelip onları götürmesini aksi taktirde senin gidecğini söyle.
Gözü korksun.
3.Kayınvalidene mesafeni koy.Geliyorsa ya tek gelsin kızını bıraksın yada hiç gelmesin.
 
kaynanan kepekli ekmek istediğinde kızı yanında değilmiydi
 
yapacağın tek şey boşanmak, bizi böyle kabul ettin ne demek yahu, sen sülaleylemi evlendin, ayrıca görümcen şizofrense ailenin diğer üyelerinde de sıkıntı olabilir, zaten hareketleri onu gösteriyo,haberlerde görüyoruz kendi annesini öldürüyo şizofren ve tedavi olmayan kişiler
 
Valla burda yazan birçok insana katılıyorum bu olaylardan sonra o insanlarla hala nasıl aynı evde kalıyorsunuz. Madem ekonomik özgürlüğünüz var alın çocuğunuzu annenizin evine gidin yok eğer yapamam diyorsanızda kocanızı alın karşınıza ciddi bir konuşma yapın bence burda en büyük suçlu eşiniz. Eşiniz tercihini sizinle kurduğu asıl ailesinden yana değil, önceden hayatını paylaştığı ailesinden yana kullanmış eğer eşiniz kayınvaldenize laf söz söyleyebilen birisi olsaydı bu olaylar bu hale zaten gelmezdi anında annesine kapıyı gösterirdi. Bu insanın sizinle kurduğu aileye ne saygısı ne de sevgisi yok. Bu tarz tehditler savunan insanlar siz işe gittikten sonra çocuğunuza kimbilir neler yapıyordur. Çocuğunuz için çok üzüldüm böyle kötü bir ortamda büyüyen bir çocuğun yarın öbür gün psikolojisi ne olur düşünmek bile istemiyorum.
 

elebette sen haklısın. En basta neyin ne olduğunu bilsen sende ona göre önlem alırdın ... Ayrıca hasta bir insana çocuk nasıl emanet edilebilir en basta buna eşinin bile karsı çıkması lazım... Allah yardım etsin ama ben olsam ne yapardım eşimden tokat yemişim bu yüzden ve burda tek suçlu eşim çıkar babamın evine gideridm çocuğumu alıp hatasını anlayana kadar. O kimki sana vurabiliyor hemde kendi yaptığı bir hatadan dolayı
 
Konu sahibesinin talebi üzerine kapatılmıştır...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…