Flört camiasına yeteri kadar aşina biri olarak söyleyeyim; "elimi tuttu, beni öptü, saçımı koklayarak sıkı sarıldı, durup durup gözümün içine baktı gülümsedi" bunların hepsi hoşlanma belirtisi ama 'artik hep beraber olalım, çift olduğumuz belli olsun, birbirimizin hayatı hakkında meraklarda bulunalım ve her gün mesajlasalim" moduna girmek ile başka şeyler.
Yani ben de yeni düzene ayak uyduruyorum aslinda, bu şekilde gerçekten cook hoşlandığım çoğu insanı sevgilim olarak hayatıma almak istemiyorum.
Ya da bir haftan dipdibe,kol kola, gozgoze gecen birini havaalaninda uğurlarken 'uzak mesafe bir yere varmayan bir tren,ben sürdürecegime emin değilim. O yüzden akışına bırakalim,belki yine görüşürüz. Hadi beni son kez döndür' diyebiliyorum...
Ya da biri vardı, çok tatlı bir çocuk ama sevgilim değil S olarak bile hayatıma alacağım biri değil. Onunla mesela çok güzel bir gün geçirmiştik, baştan sona kadar. En son gün batımıni izlerken kocaman kucaklaşip öpüştük ama yani sevgili öpüşmesi gibi bile değildi. Sonradan çocuk da bir kelime söyledi ama unuttum şimdi, yani seksüel bir öpücük değil ama 'ne harika bir gündü, her şey için teşekkürler' öpücüğüydü. Ki ben de aynen böyle hissetmiştim :)
Simdi o çocukla arkadaşız mesela:)
Yani böyle böyle şeyler...
Evet, sinir bozucu tarafı olabilri ama ben seviyroum ya. On sene önce,benim üni zamanimda neydi öyle, elini veriyordun kolunu kaptiriyordun erkeklere, sırf bir boydan bir boya yürüdün diye sevgili moduna gidiyorlardı, her gün aramalar, yedi duvelle tanistirmalar falan... Bence böylesinin de iyi tarafları var

(Merhaba merhaba are you sex erkeklerine denk gelmedim bu arada. Benim bahsettiğim tür romantik anlar yaşayalım ama ilişki içinde değiliz türü)