Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Erkekler ya ciddi düşünür evlenir, yada duygusal düşünmez cinsel birliktelik için devam eder. Kadınlarda ise duygusallık birinci sıradadır.Bu yüzden bu konuda sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz ve iyice yaygınlaştı ve normalleşti bu durumlar da.

Valla ben Mesnevi'den ders almiscasina döndüm, dönüyorum, dönmeye de devam edicem alisamam ben buna. 5 sene öncesinde kendi çevreme çok uçarı, Avrupai gelirdim flört ve seks konusundaki fikirlerimle, şimdi millet almış yürümüş ben kendimi insanlara cık cıklarken buluyorum
Nasıl yani? “Flört ve seks konusunda” nasıl fikirleriniz nasıl “Avrupai” Yeni pozisyon vb.. bunun gibi şeyler mi? Açar mısınız biraz..

flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.
Flört camiasına yeteri kadar aşina biri olarak söyleyeyim; "elimi tuttu, beni öptü, saçımı koklayarak sıkı sarıldı, durup durup gözümün içine baktı gülümsedi" bunların hepsi hoşlanma belirtisi ama 'artik hep beraber olalım, çift olduğumuz belli olsun, birbirimizin hayatı hakkında meraklarda bulunalım ve her gün mesajlasalim" moduna girmek ile başka şeyler.
Yani ben de yeni düzene ayak uyduruyorum aslinda, bu şekilde gerçekten cook hoşlandığım çoğu insanı sevgilim olarak hayatıma almak istemiyorum.
Ya da bir haftan dipdibe,kol kola, gozgoze gecen birini havaalaninda uğurlarken 'uzak mesafe bir yere varmayan bir tren,ben sürdürecegime emin değilim. O yüzden akışına bırakalim,belki yine görüşürüz. Hadi beni son kez döndür' diyebiliyorum...
Ya da biri vardı, çok tatlı bir çocuk ama sevgilim değil S olarak bile hayatıma alacağım biri değil. Onunla mesela çok güzel bir gün geçirmiştik, baştan sona kadar. En son gün batımıni izlerken kocaman kucaklaşip öpüştük ama yani sevgili öpüşmesi gibi bile değildi. Sonradan çocuk da bir kelime söyledi ama unuttum şimdi, yani seksüel bir öpücük değil ama 'ne harika bir gündü, her şey için teşekkürler' öpücüğüydü. Ki ben de aynen böyle hissetmiştim :)
Simdi o çocukla arkadaşız mesela:)
Yani böyle böyle şeyler...
Evet, sinir bozucu tarafı olabilri ama ben seviyroum ya. On sene önce,benim üni zamanimda neydi öyle, elini veriyordun kolunu kaptiriyordun erkeklere, sırf bir boydan bir boya yürüdün diye sevgili moduna gidiyorlardı, her gün aramalar, yedi duvelle tanistirmalar falan... Bence böylesinin de iyi tarafları var:KK49:
(Merhaba merhaba are you sex erkeklerine denk gelmedim bu arada. Benim bahsettiğim tür romantik anlar yaşayalım ama ilişki içinde değiliz türü)

yaklaşık 6 ay önce 1 senelik flört dönemim oldu farklı insanlarla bana %50 ciddi ilişki isteyen %50 tek gecelik ya da sadece takılmalık ilişki isteyen kişiler denk geldi yarı yarıya diyebilirim... Ciddi ilişki isteyen erkeklerde çok fazla bence sadece denk gelmiyordur.

Bir gün bir yerde illa ki bulacak o kişi sizi ya da siz bulacaksınız...

Flört camiasına yeteri kadar aşina biri olarak söyleyeyim; "elimi tuttu, beni öptü, saçımı koklayarak sıkı sarıldı, durup durup gözümün içine baktı gülümsedi" bunların hepsi hoşlanma belirtisi ama 'artik hep beraber olalım, çift olduğumuz belli olsun, birbirimizin hayatı hakkında meraklarda bulunalım ve her gün mesajlasalim" moduna girmek ile başka şeyler.
Yani ben de yeni düzene ayak uyduruyorum aslinda, bu şekilde gerçekten cook hoşlandığım çoğu insanı sevgilim olarak hayatıma almak istemiyorum.
Ya da bir haftan dipdibe,kol kola, gozgoze gecen birini havaalaninda uğurlarken 'uzak mesafe bir yere varmayan bir tren,ben sürdürecegime emin değilim. O yüzden akışına bırakalim,belki yine görüşürüz. Hadi beni son kez döndür' diyebiliyorum...
Ya da biri vardı, çok tatlı bir çocuk ama sevgilim değil S olarak bile hayatıma alacağım biri değil. Onunla mesela çok güzel bir gün geçirmiştik, baştan sona kadar. En son gün batımıni izlerken kocaman kucaklaşip öpüştük ama yani sevgili öpüşmesi gibi bile değildi. Sonradan çocuk da bir kelime söyledi ama unuttum şimdi, yani seksüel bir öpücük değil ama 'ne harika bir gündü, her şey için teşekkürler' öpücüğüydü. Ki ben de aynen böyle hissetmiştim :)
Simdi o çocukla arkadaşız mesela:)
Yani böyle böyle şeyler...
Evet, sinir bozucu tarafı olabilri ama ben seviyroum ya. On sene önce,benim üni zamanimda neydi öyle, elini veriyordun kolunu kaptiriyordun erkeklere, sırf bir boydan bir boya yürüdün diye sevgili moduna gidiyorlardı, her gün aramalar, yedi duvelle tanistirmalar falan... Bence böylesinin de iyi tarafları var:KK49:
(Merhaba merhaba are you sex erkeklerine denk gelmedim bu arada. Benim bahsettiğim tür romantik anlar yaşayalım ama ilişki içinde değiliz türü)
Bakın bu farklı bakış açısını bi kadından duymak ilgimi çekti. Ama dediğiniz gibi bi kafa yapısıyla olacaksa bile, bu davranışların karşı tarafta beklenti uyandırması yüksek ihtimal olduğundan en azından geleceğe yönelik bi bağlılık beklentisinin olmayacağının belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum

Erkekler zaten ciddi ilişki isteyene, lafı direk sekse getirilmesini istemeyenlere "kezban" diyerek aşağılaya aşağılaya durumu bu hale getirdi.

Ben de gayet cinselliği seven, yaşayan bir kadınım ama tanışır tanışmaz da "bu arada anal denedin mi hiç?"e de gelmesin yav muhabbet.

Daha geçen gün bir tanışma uygulamasında "ciddi ilişki mi arıyorsun" diyen bir erkeğe "evet, sakıncası mı var?" dedim direk. bundan sonra böyle. Onlar fb ararken utanmıyor, biz ciddi ilişki istemekten utanıyoruz.

Nasıl yani? “Flört ve seks konusunda” nasıl fikirleriniz nasıl “Avrupai” Yeni pozisyon vb.. bunun gibi şeyler mi? Açar mısınız biraz..
Hayır canım, yani bundan 5-6 sene öncesinde one night stand mesela benim için gayet normal biseydi ki hala da öyle, sadece artık ben tercih etmiyorum. Yani bu tarz çok partnerli olmak, içinden geldiği gibi yaşamak, bu fikirler o zamanlar insanlara öcü gibi gelirdi marjinalmisim gibi davranılırdi bana. Ama şimdi olanlar benim o zamanki halimi aratacak cinsten, aslında onu söylemeye çalıştım

Eşimden önce kısa süreli bir flört dönemi yaşadım.Ben ilk başta pek hoşlanmıyordum kendisinden.Ne yaptı,ne etti ilişki boyutuna geçtik.Adam çok ünlü bir bankanın Teknik Müdürü idi,o İstanbul da ben de yakın bir ilde oturuyordum.Abartmıyorum her Allah'ın günü iş çıkışı beni almaya geliyordu.Gel zaman git zaman ailemle tanışmak istediğini söyledi,geldi evimize tüm ailemle tanıştı.Kendini tescilletmek istedi sanırım🙂.Neyse bu herif beş ay gibi kısa bir sürede hayatımı alt üst etti.Zamanla bir ruh hastası olduğuna kanaat getirdim.Ondan kurtulduğum için kendimi çok şanslı hissetmeye başladım.Erkeklere hiç inancım kalmamıştı ki eşimle tanıştık ve ben artık dünyanın en mutlu kadını idim.Benim hayatımın dönüm noktası da buymuş diyorum😊.

Hayır canım, yani bundan 5-6 sene öncesinde one night stand mesela benim için gayet normal biseydi ki hala da öyle, sadece artık ben tercih etmiyorum. Yani bu tarz çok partnerli olmak, içinden geldiği gibi yaşamak, bu fikirler o zamanlar insanlara öcü gibi gelirdi marjinalmisim gibi davranılırdi bana. Ama şimdi olanlar benim o zamanki halimi aratacak cinsten, aslında onu söylemeye çalıştım
Tek gecelik ilişkilere inanıyor musunuz gerçekten? Canınız ne isterse yapın tutucu değilim tabii ki.. Seks seks diye bağıranları da ne istediklerini bilmediklerinden. Öyle olsa gider basit bir delik.. Her yerde işini görebilir ya da mastürbasyon yapar. Bunun için mi karşısındakini çekecek? Saçma!

Tek gecelik ilişkilere inanıyor musunuz gerçekten? Canınız ne isterse yapın tutucu değilim tabii ki.. Seks seks diye bağıranları da ne istediklerini bilmediklerinden. Öyle olsa gider basit bir delik.. Her yerde işini görebilir ya da mastürbasyon yapar. Bunun için mi karşısındakini çekecek? Saçma!
Yani seksi sadece delik olarak görüyorsanız bişey diyemem elbette, ama ön sevisme evde tek başınıza yapabileceğiniz bişey değil ne yazık ki, olsaydı ben yapardım.

Yani seksi sadece delik olarak görüyorsanız bişey diyemem elbette, ama ön sevisme evde tek başınıza yapabileceğiniz bişey değil ne yazık ki, olsaydı ben yapardım.
Sizin neyi tetiklediğini, neyin etkilediğini, yani fantezilerinizi bilmiyorsanız.. Tabii ki herhangi bir istediğinizle, herhangi bir istediğinizi yapabilirsiniz…

Valla ben Mesnevi'den ders almiscasina döndüm, dönüyorum, dönmeye de devam edicem alisamam ben buna. 5 sene öncesinde kendi çevreme çok uçarı, Avrupai gelirdim flört ve seks konusundaki fikirlerimle, şimdi millet almış yürümüş ben kendimi insanlara cık cıklarken buluyorum
Al benden de o kadar.

Burada seks seks diye bağıranı görmedim şimdiye kadar. Ayrıca seksi basit bir delik olarak görmek nasıl oluyor?

Ben de onu diyorum. İlişkilerde cinselliğin yeri %5’tir.
böyle bir genelleme de yapılamaz.benim için en az önemli kısımdır başkası için olmazsa olmazdır.size konu sahibinin sex hayatını aşırı irdelediğiniz için dislike attım.yoksa çoğu görüşlerini beğendiğim üyesiniz.

Back
X