Şimdi konu sahibinin konusunu baltalamak istemem ama ben de buna benzer bir konu açacakken bu tam denk düştü. Açmaya fırsat olmamıştı. Biraz iç dökmek isterim.
Şu uygulamaları ben de zaman zaman kullandım. Aslında en son isteyeceğim şeydir sanaldan biriyle tanışıp hayatıma almak. Ama artık her şeyi teknoloji kanalı ile yaparken sevgilimi neden yapmayayın? Çünkü neden olmasın?

Ve çok yoğun çalışıyorum. İş hayatımda muhatap olduğum kitle aynı. Yıllardır aynı kurumdayım. Ev-iş arası mekik dokuyorum derken sosyal çevremde zaten seneledir beraber olduğum arkadaşlarım. Herhangi bir etkinliğe katılma imkanım ya yok, ya da olduğunda bir şey çıkmıyor. Bir sene yurt dışı turuna katılmıştık arkadaşımla. Bir kız tek başına gelmişti. Birini bulmaya geldim demişti.

Bizle yaşıttı. Bizim yaş grubuna yakın öyle bekar erkek yoktu grupta. Hatta herkes neredeyse çiftti.

Ama bizle takılmak yerine evli olanlarla takıldı. Çevrelerinde biri varsa kendini gösterecekmiş. Sonra nasıl oldu bilmiyorum kız birini buldu ve evlendi.

benim böyle bir tarzım da yok. Yapamam, yapmak da istemem.
Uygulamaların da handikapı bu sırtlanlarla bir ortamda rastlaşsak, tanışsak medeni cesaret gösterip yanımıza dahi gelemeyecek adamlar sanalda aslan kesiliyor. Hemen konuya dalıyor. Aşırı rahatlar. Ama bunun şöyle bir avantajı oluyor gerçek hayatta ayak üstü yalan söyleyecek adam sanalda net olduğu için veya bir süre sonra kolaylıkla renk verdiği için ne mal olduğunu anlıyorsunuz. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu kolay ulaşılabilirlik zaten maymun iştahlı olan erkek cinsini daha da maymun yaptı. Yani ben onu reddetsem ne olur? Ben olmazsam A kişisi var, B var, C-D-E var. Adam alayına gider.
Artık o kadar yoruldum ki. Bende uzun ilişkiler yaşadım. Son ilişkimden bu yana ise asla dikiş tutturamıyorum. Bana uymayacağını anladığım an uzaklaşıyorum. Bu sefer sonraki tanışma sürecinde örülmüş bir duvarla çıkıyorsunuz o kişinin karşısına. Ben o duvarı yıkmalarına izin vermiyorum. Verirsem canım yanacak. Zaman kaybı olacak. O duvarda küçük bir pencerem var. Ben oradan izlemek istiyorum bir süre o insanı. Kendim emin olup o duvarı öyle yıkmak istiyorum ama buna izin vermiyorlar. İlla o duvarı hemen yıkıp içeri girmek istiyorlar. Yakın bir zamanda birini tanımak istedim ama duvarı yıktırmadım camdan içeri soktum.

Camda sıkıştı biraz ama içeri girdi.

Almaz olaydım. Daha yeni yeni toparladım. E ben ne yapacağım şimdi? Ben 36 yaşındayım. Zaman zaman bunalımlı ruh hallerim oldu ben de takıldım. Ama o takıldıklarımdan beklentim olmadığı için yara da almadım. Ama bu keşmekeş hal çok bunalttı beni. Ben de dişi enerjisi yüksek biriyim. Vallahi Mahmut abiye döneceğim artık bu beyinsizlerin yüzünden. Bütün enerjimi bitirdiler.
İçimi döktüm uzun oldu. Konu sahibi afedersin.