Keisnlikle doğru söylüyorsun ben bu forumu uzun yıllardır giriyordum son zamanlarda insanların yorumları cok cok fena .daha az once 10 taneye yakın konu okudum ve herkes hınca hınç saldırıya gecmis ya..biri bir konu yazmayaversin herkes bilirkişi herkes dört dörtlük herkes mantık abidesi kesilmiş yazık ..bu forum kalitesini düşürüyorEskiden bu kk böyle değildi 2015 senesindeki yorumlara bakıyorum.. Konusmalarımıza bakıyorm o zaman ki arkadaslar ile ne kadar hos sohbet, samimi, sıcak...
Simdi ki ile cok fark var...
Çünkü tutarsızsınız. Bir konu açtınız "eşim" yazdınız, diğer konuda da "sevgilim" dediniz. İnsanlar bunu söyleyince de "mecbur muyum sevgilim demeye. Eşim demek istiyorum" diye çemkirdiniz. Ne bekliyorsunuz ki?
İfşa özel mesaj yoluyla konuşulanları anlatmak bence, bunu yapan zaten benim gözümde ahlaksızdır ama açılan bir konu aklımda kalmışsa ve o konuya yönelik bir mesaj yazdıysam bu ifşa olmaz ki. Konuyu açan konu sahibi zaten, onun özelini ondan habersiz paylaşmıyoruz sonuçta.Hah iste yukarida anlatmak istedigim tam olarak da bu. Her seyi ifsa etmene gerek yok bunu anlayabiliyorum ve saygi da duyuyorum ama salak yerine konulmaya hic tahammul edemiyorum. Ya oldugun gibi gorun, ya da gorundugun gibi ol. Her konuda sekilden sekile girmeye gerek yok.
İfşa özel mesaj yoluyla konuşulanları anlatmak bence, bunu yapan zaten benim gözümde ahlaksızdır ama açılan bir konu aklımda kalmışsa ve o konuya yönelik bir mesaj yazdıysam bu ifşa olmaz ki. Konuyu açan konu sahibi zaten, onun özelini ondan habersiz paylaşmıyoruz sonuçta.
Evet cunku bu forumda sevgili yazınca daha da top ateşine tutuyorlar demek oluyor kı o an oyle yazmak zorunda kaldım ayrıca yukarıda yazdığım gbi aklınızca gecmis konuları araştırmada üstünüze yok masallahÇünkü tutarsızsınız. Bir konu açtınız "eşim" yazdınız, diğer konuda da "sevgilim" dediniz. İnsanlar bunu söyleyince de "mecbur muyum sevgilim demeye. Eşim demek istiyorum" diye çemkirdiniz. Ne bekliyorsunuz ki?
Evet bu konuda bende tersim haklısınız evli insanla iliski uyusturucu alkol yada toplumumuza ters düşen iliskiler bana da ters ..demem o kı mesela az once bir konu okudum bayan 22 yasında idi galiba evlilik hazırlığı icin çeyiz almış cocuk aldatmış baskasiyla evlenmiş .lutfen acın okuyun bi ton aşağılayıcı mesajlar hakettin gbi tavırlar yok o yasta evlilik düşünürsen boyle olur tavırları ..yani anlatabiliyor muyum buradaki cogu insan sanki egosunu tatmin etmeye aşağılaya gelmisBenim kirmizi cizgilerim var ..onume duserse ona gore sert yorum yaparim..ornegin..evli biri ile iliski ..alkol..uyusturucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?