Benim bildiğim birinin sorunu olur akıl verilir dinlenir aşağılayıcı utandırıcı yorumlar yapılmaz o zaman forumun konusu eleştiri forumu olarak değiştirilsin .cok acimasizsinzzHer yorum hoşumuza gitmek zorunda değil ki. Burda her kafadan insan var herkes aynı şeyi aynı üslupla mi söyleyecek? Eleştirilmek istemeyenlerin burda işi yok bence, buranın amacı bu :)
Cok haklısınız kesinlikle mutsuzlar :)))Bu soruları bende cok sordum ama mutsuz kişiler böyle mutlu oluyorlar demek ki dedim hep
Ben şahıs ismi vermedim farkındamisinnKonular için, üyeler için konu açmak yasak sanırım @Mune abla?
Evet cunku bu forumda sevgili yazınca daha da top ateşine tutuyorlar demek oluyor kı o an oyle yazmak zorunda kaldım ayrıca yukarıda yazdığım gbi aklınızca gecmis konuları araştırmada üstünüze yok masallah
Bence ilk akla gelen sebep kabul edilmeli. Konu sahiplerinin bu yorumları hak ettiği mesela.Bu soruları bende cok sordum ama mutsuz kişiler böyle mutlu oluyorlar demek ki dedim hep
Ben bu insanların mutsuzluğuna veriyorum bu şekilde dovecek gbi cevap veriyorsunuz :)))))Siz insanlari degersiz bulup sekilden sekile girerken iyi ama eski konulariniza bakilinca mi suc? I
Farkındayım, evet. Şahıs ismi vermek zorunda değilsin zaten. Bu tarz yani burada insanların hareketleri, lafları için konu açmak yasak diye biliyorum.Ben şahıs ismi vermedim farkındamisinn
İste bakın tam olarak demek istediğim sizin gbi yazan insanlardı :)))Bence ilk akla gelen sebep kabul edilmeli. Konu sahiplerinin bu yorumları hak ettiği mesela.
Kesinlikle katılıyorum. Çok kırıcı oluyorArkadaslar soru paylaşmaya korkar olduk ozellikle bir derdim var kösesine hele kı insanlara ters düşecek Bisey yazınca neden saldırıya geçiriyorlar anlamıyorum .Hemen ters cevap vermeler , asagilamalar ,gecmis konuları sorgulamalar ifşa etmeler yani derdiniz ne ?.ozellikle evli olmayanların konularına dusmanliginiz nedir anlamadım ?
Ben bu insanların mutsuzluğuna veriyorum bu şekilde dovecek gbi cevap veriyorsunuz :)))))
Sorun yok ben zaten fazla girmiyorum foruma bu tarzda insanlar sağolsun :))Ve amacım seni yermek değil, uyarmaktı. Banlanabilirsin.
Jeton sonra düştü, artık mesajı yollamıştım. Bu yüzden bozuntuya vermedimIfsadan kastim sizin yazdiginiz degildi. Konu acan konu sahibi her seyi acikca tum detaylari ile yazma zorunlulugu yok bunu anlayabiliyorum demek istedim. Kast ettigim sizin yazdiginiz gibi her konuda farkli kimlige burunenlerdi.
He he aynen çok mutsuzuz, o kadar sorunlu bir hayatımız var ki sizin gibileri eleştirmekten başka bir şeyden zevk alamıyoruzBen bu insanların mutsuzluğuna veriyorum bu şekilde dovecek gbi cevap veriyorsunuz :)))))
Ya benim zoruma giden benim konularım degil anlamadınız herhalde az once birinin konusunu okuyorum kiz 21 yasında çeyiz yapmış Ve sevgilisi aldatıp ayrılmış diye Bi ton asagilamaya maruz kalmış neymiş o yasta çeyiz yaparsan boyle olur soyle olur bu hayatta herkesin basına herşey gelebilir insanızHe he aynen çok mutsuzuz, o kadar sorunlu bir hayatımız var ki sizin gibileri eleştirmekten başka bir şeyden zevk alamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?