Arkadaşlar arada bakıyorumda yorumlar anormal fevri ve bu yorumları ciddiye alanda vardır illaki.Sağduyulu yorumlar çok az.Mesela bir ablamız diyo eşim ilgisiz davranıyor gelen yorumlar "hemen boşan" "çoluk çocuk önemli değil hemen boşan, ona değmez" tarzında oluyor.Veya sevgilimle kavga ettik diyor bi kardeşimiz "sakın sen arama" "o ararsa süründür" yorumlar bu tarz oluyo hep.Bu yorumları yapanlar kendilerine kezban denilince kızmamalı bence gerçekten şaşırıyorum bazı arkadaşlara
Ekleme:Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.
arkadaşlar buraya birisi konu açıyosa gelecek her yorumuda peşinen kabul eder, herkes aynı şeyi söyleyecek ya da konu sahibini pışpışlıcak diye bişey yok, burda sahte konuda çok, bilmem ne zamandır üyesiniz, bana mantıksız gelen şu: eşim beni aldatıyo dövüyo hakaret ediyo napıyım diye konu açmak, ee ne diyelim yani biz bu kadına çocuğun var dayağını ye otur mu diyelim senin fikrin oysa o doğrultuda yorum yap ama ben bunu yapmam, zaten o durumda bi kadında kendi aklı var fikri var hiç tanımadığı insanlara ne yapayım diye sormasın bi zahmet aklın yolu bir
konu sahibi çok haklı
hz Ömer der ki: işlerinizi Allah korkusu olanlarla istişare edin
sağduyulu olmak çok önemli
konu sahibi çok haklı
hz Ömer der ki: işlerinizi Allah korkusu olanlarla istişare edin
sağduyulu olmak çok önemli
Dediklerine aynen katılıyorum canım buraya konu açıp daha sonra haksız oldugu anlaşılınca yorum yapan üyelere bile cehpe alıyorlar burası kadınlar kulübü ya her konu açan bayanı haksızda olsa desteklememizi bekliyorlar .1.Üyelere yönelik konu açmak yasak.
2.Kimse kimseyi pışpışlamak zorunda değil,doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor.
3.Rahatsız olacak olan,her yoruma açık olmayan konu açmasın bir zahmet.
İşin ilginç tarafı suçlu yine biz oluyoruz.Aman kocişim,aslan kocişim oluyor bir anda.
Rica ederim güzel dinimizi ve ondaki güzellikleri bilip bilmeden kullanıp sevaba gireceğim derken daha beter günaha girmeyin bizi de sinir etmeyin.Dikkatimi çekiyor,her konuya dini açıdan bakıyorsunuz ama ölçüsüzce.Ne yani doğruyu söylüyoruz,acımasız da olsa gerçeği söylüyoruz diye biz de Allah korkusu yok mu tövbe haşa ?Lütfen bin düşünüp bir yazın.
Arkadaşlar arada bakıyorumda yorumlar anormal fevri ve bu yorumları ciddiye alanda vardır illaki.Sağduyulu yorumlar çok az.Mesela bir ablamız diyo eşim ilgisiz davranıyor gelen yorumlar "hemen boşan" "çoluk çocuk önemli değil hemen boşan, ona değmez" tarzında oluyor.Veya sevgilimle kavga ettik diyor bi kardeşimiz "sakın sen arama" "o ararsa süründür" yorumlar bu tarz oluyo hep.Bu yorumları yapanlar kendilerine kezban denilince kızmamalı bence gerçekten şaşırıyorum bazı arkadaşlara
Ekleme:Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?