Doğuma Hazırlık Bu gebeligimde kendimi hiç anlamadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
115
49
98
İstanbul
Nedense bu bölüme konu actim ama çok yorum yapan yok:) ben ilk hamileligimde kizimda çok bulantili zor serumlarla geçirdim.. bunda da çok bulantı sivilcelendim ama kızimda eksiye düşmüştüm bunda limondan eksi den tiksindim. Içime erkek doğuyor ama.bulanti bana kiz dedirtiyor. Böyle yaşayan varmı acaba

valla turşunun üzerine sütlaç yiyorum, limon tuz arkasına meyve yiyorum çok meyve tüketiyorum tatlı ihtiyacım için sağlıklı diye. Bulantım var ama hiç kusmadım şükür sadece aşırı baş ağrısı yaşıyorum yani belirtilerim karmakarışık benim de ultrason görüntüsünde çıkıntı var erkek gibi yine de haftaya bir daha doktor bakacak kız da diyebilir bence bilimsel değil bu ekşi tatlı olayı.

Hayırlısı olsun canım ya allah evlat vermiş tamamına erdirsin inşallah bunlar batıl inanç bana göre. Sağlıklı olsunda cinsiyeti düşünme hiç

Insan ister istemez kızı var oğlan istiyor ama belirtilerim kızdan yana kendisini ayni sanıp farklı doğum yapan var mi merak ettim sadece yoksa Rabbim sağlıklı versin insallah

Benim oğlum var ben hiç bulantı kusma tiksinme vs yaşamadım. Ama ekşi çok yedim. Yani bence değişiyor o. Benim yengem de tüm gün limon yermiş. İki tane oğlu var.

Benim oğlum var ben hiç bulantı kusma tiksinme vs yaşamadım. Ama ekşi çok yedim. Yani bence değişiyor o. Benim yengem de tüm gün limon yermiş. İki tane oğlu var.
Yok cnm kastettiğim o değil hani 2 hamilelik te kıyas yaparsam ilkinde eksi icin oluyordum. Ama bulantı aynı gibi. Sadece sağ sol olayı biraz belirsiz mesela siz nerde hissettiniz ilk

Yok cnm kastettiğim o değil hani 2 hamilelik te kıyas yaparsam ilkinde eksi icin oluyordum. Ama bulantı aynı gibi. Sadece sağ sol olayı biraz belirsiz mesela siz nerde hissettiniz ilk
Hatırlamıyorum açıkçası. Burada duydum sağ sol mevzusunu da. Ne kadarlık gebesin zaten yakında öğrenirsin herhalde boşver bunları en iyisi

Benimde 2 kızım var ikisindede 8.haftada başlayıp 12 haftada biten sabah kusmalari oldu uyanır uyanmaz 2.cide mesela hemen dedim zaten buda kız ol ucak diye tahmin yuruttum oyle de oldu. Çok şükür iyikide olmuşlar.sizin de gonlunizdeki olur ins

Aslında bende kız diyorum bazen ama.ne yalan söyleyim 1 kız 1 oğlan çok isterdim o yüzden biraz merakım yoksa Rabbim sağlıklı versin inşallah

Ben ilk oğlum da çok bulandım ama ikinci oğlumda hiç bulanmadım. İlkinde tatlı, ikinci de ekşi yedim. Birinci de çok halsizdim 32. Haftada izne ayrıldım, ikinci de 37 dolana kadar çalıştım. İlkinde ödemim çoktu, 2. De Hiç olmadı. İlkinde karnım çok sivriydi, ikinci de çok yayvandı.
Ortak belirtiler, hiç sivilcelenmedim, uyku artışı. Başka da benzerlik bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…