- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
valla turşunun üzerine sütlaç yiyorum, limon tuz arkasına meyve yiyorum çok meyve tüketiyorum tatlı ihtiyacım için sağlıklı diye. Bulantım var ama hiç kusmadım şükür sadece aşırı baş ağrısı yaşıyorum yani belirtilerim karmakarışık benim de ultrason görüntüsünde çıkıntı var erkek gibi yine de haftaya bir daha doktor bakacak kız da diyebilir bence bilimsel değil bu ekşi tatlı olayı.Nedense bu bölüme konu actim ama çok yorum yapan yok:) ben ilk hamileligimde kizimda çok bulantili zor serumlarla geçirdim.. bunda da çok bulantı sivilcelendim ama kızimda eksiye düşmüştüm bunda limondan eksi den tiksindim. Içime erkek doğuyor ama.bulanti bana kiz dedirtiyor. Böyle yaşayan varmı acaba
Ondan değil cnm yani 2hamilelikte de net olmaz diye mesela eksi yegdigimden kizda yine eksi isterdi bence diyorum daEksi tatlı olayı değişiyor ya benimde ekşi kiz 'di ama ekşi erkek olan da var
Peki canım ilk sağda mi hissettin solda mi.Ben 22 haftalik hamileyim kiz bebege. Faakt bir kere bile kusmadim. Aksine arkadasim erkek bebege hamile ilk gunden beri kusuyor
Solda hissettim hep ablamda solda hissetti onun erkek benim kizPeki canım ilk sağda mi hissettin solda mi.
Anladım canım bnm çok teşekkürler demek yalan o laflar:)))Solda hissettim hep ablamda solda hissetti onun erkek benim kiz
Yok cnm kastettiğim o değil hani 2 hamilelik te kıyas yaparsam ilkinde eksi icin oluyordum. Ama bulantı aynı gibi. Sadece sağ sol olayı biraz belirsiz mesela siz nerde hissettiniz ilkBenim oğlum var ben hiç bulantı kusma tiksinme vs yaşamadım. Ama ekşi çok yedim. Yani bence değişiyor o. Benim yengem de tüm gün limon yermiş. İki tane oğlu var.
Hatırlamıyorum açıkçası. Burada duydum sağ sol mevzusunu da. Ne kadarlık gebesin zaten yakında öğrenirsin herhalde boşver bunları en iyisiYok cnm kastettiğim o değil hani 2 hamilelik te kıyas yaparsam ilkinde eksi icin oluyordum. Ama bulantı aynı gibi. Sadece sağ sol olayı biraz belirsiz mesela siz nerde hissettiniz ilk
Öyle cnm 8haftalik ınş 1 ay sonra ogrenirimHatırlamıyorum açıkçası. Burada duydum sağ sol mevzusunu da. Ne kadarlık gebesin zaten yakında öğrenirsin herhalde boşver bunları en iyisi
Hayirli olsun canım darısı basima: )) ben ne turşu ne tatlı hicbsey yemiyorum bulantidanKızlar bizim erkekmis bulantim aşırı olmadı ama öyle tatlı da yemedim turşu yedim hep.
Aslında bende kız diyorum bazen ama.ne yalan söyleyim 1 kız 1 oğlan çok isterdim o yüzden biraz merakım yoksa Rabbim sağlıklı versin inşallahBenimde 2 kızım var ikisindede 8.haftada başlayıp 12 haftada biten sabah kusmalari oldu uyanır uyanmaz 2.cide mesela hemen dedim zaten buda kız ol ucak diye tahmin yuruttum oyle de oldu. Çok şükür iyikide olmuşlar.sizin de gonlunizdeki olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?