bu gece dertliyim

Hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecektir!...Bu yüzden siz önünüze bakmaya başınız dik yürümeye devam edil lütfen...Hayat bizi bazen gerçekten çok zor sınavlardan geçiriyor.Bir insanın bir insana yapabileceği en güzel dua ''Allah karşına iyi insanlar çıkarsın''.Arkadaşım şuan çok hayal kırıklığı,kızgın ,kırgın aldatılmışlık yanılgılar vs...karışık duygu durumu içinde olduğun için güvenin kalmamış olabilir.Geçmişin ile helalleş ve önüne bak! Allah'ım inşallah tez zamanda seninde karşına kıymetini bilen iyi bir eş adayı çıkarır.Emin ol gerçek mutluluğu bulduğunda bu yaşadıkların aklına hayal mayal ya gelicek ya hiç gelmeyecektir.Temennimiz hiç akla gelmesidir.

söyledim canım benim, o da zaten ben onun için kılımı kıpırdatmam dedi.. tam bi pislik.. evet görücü usulünde evlenmek için tanışır insan, ama bu hep sevgili olup bırakmış herkesi.. rezil şey..

evet malesef öyle.. artık kimseye inancım kalmadı.. evlenmek falan da istemiyorum çok korkuyorum..

ya okurken gözlerim doldu, ne güzel bi insansın sen :) rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, ve inşallah Allah gönül muradını versin senin, ne istiyosan olsun inşallah :))

ya okurken gözlerim doldu, ne güzel bi insansın sen :) rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, ve inşallah Allah gönül muradını versin senin, ne istiyosan olsun inşallah :))
Canım benim güzellik her zaman bakan gözdedir!...Rabbim güzel niyetlerle yapılan tüm dularımızı kabul etsin ve kötülere fırsat vermesin.Sende şu saatten sonra hiç geriye dönüp bakma!...Bazen hayatımızda geriye bakmaktan önümüzdeki güzellikleri göremiyoruz.Kaçırdığımızı sandığımız fırsatlar aslında bize yeni fırsatlar yeni kapılar açıyor.Allah bizlere doğruyu görmeyi ve onun peşinden gitmeyi nasip etsin.Sevdiğim bir dua ve anekdot paylaşmak istedim.

Hz.Ali şöyle dua ederdi: Allah’ım Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanları da gönlüme razı eyle…​

“Allah’ım! İçimi dışımdan daha hayırlı yap ve dışımı da ıslah eyle...(Hz.Ömer)

Malum üstadımızın (Necip Fazıl'ın) gençliğinde daha doğrusu kısa bir döneminde yanlışları olmuş. Daha sonra hidayet yolunu görünce elini ayağını çekmiş.Bir gün bir gazeteci üstadın acı geçmişini ona hatırlatarak yere vurmaya çalışmış.

"Efendim sizin gençlik yıllarınızda böyle yanlışlarınız oldu şimdi ne oldu da hidayete erdiniz,geçmişinizi ne çabuk unuttunuz ? demiş.

Üstad burda mührünü basıyor;

"Ben geçmişimi dürdüm,büktüm ve kaldırıp çöpe attım,bu çöpleri ise ancak Kediler ve Köpekler karıştırır....!"

yaaa ne güzel söylemişler, her biri o kadar güzel ki :) çok teşekkür ederim yanımda olup bana destek verdiğin için:) kendimi şimdi çok daha güçlü hissediyorum :) Allah senden razı olsun:) hep karşına güzellikler gelsin inşallah :))

Beddua etmeyin Allah a havale edin. Sinirle bunları söylemeniz normal . Bi tek siz yaşamıyorsunuz. Hepimizin başına geliyor. O yüzden sakin olun kurtulduğunuza şükredin. Kötü insan çok bende bir dönem kafayı bozmuştum hep beni mi bulur diye. Bundan sonraki adımları dikkatli atmalı iyi insanlar da var unutmamalı

doğru söylüyosunuz.. Allaha havale ediyorum onu, ne hali varsa görsün.. o iyi insanlar bize de denk gelsin artık, ya da hiçkimse olmasın çünkü kötülerden bıktık..

Arkadaşları çocuğu olmaz mı demiş? İğreniyorum böyle erkeklerden
evet 35 yaşında çocuğu olmaz onun demişler ben de iğreniyorum.. bence arkadaşları değil kendi düşüncesiydi bu, bana o şekilde aktardı.. belki de o pisliğin evlenince çocuğu olmayacak ama bana kısırmışım gibi davrandı.. ki kısır olsam bile böyle söylenir mi ya? iğreniyorum o pislikten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…