- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
çok şükür ki onunla ciddi bi yola girmedim.. evlensek demek ki benimle mantık evliliği yapacaktı.. bi de sevmediği halde beni kullanmaya kalktı pislik! hakkım ona haram olsun, mutlu olamasın inşallah! bütün bu gerizekalı erkekler bana ders oldu.. evlenmicem! ben yalnız daha mutluyum, daha güçlüyüm!Gelmiş geçmiş nolsun.Allah'ın sevgili kuluymuşunuz ki,doğru yolu onun yanlışlarıyla farketmişsiniz.Kızlar yaşınız kaç olursa olsun sizi seven size değer veren bir erkek sizi kaybetmemek adına herşeyi göze alabilmeli!...Eşimle tanışıp evlenmem 7 ay içinde oldu.Eşim daha ilk flört ettiğimizde boşuna zaman kaybediyoruz her geçen gün bizim için kayıp uzatmayalım resmiyete dökelim diyordu.3,5 ay sonra nişanlandık.O dönemlerde insan anlamıyor boşuna zaman kaybetmenin önemini...Flört ederken bile çok aşırı ilgi alaka ilişkinin dozunu kaçırıp insanları bunaltabilir.
Öncelikle düzeltme yapalım.Erkeklerin hepsi kesinlikle gerizekalı değil!..Onları hayatımıza biz dahil ediyoruz.Bu demek oluyor ki,bizler akıllıca bir tercih yapmamış oluyoruz.Aslında erkekler bizlere göre daha düz mantıkla hareket ediyorlar.Onları görmezden gelen bizim duygusal kararlar almamızdır.Evlilik doğru kişiyi bulup doğru insan olduktan sonra kesinlikle çok güzel bir baraberlik!...Çok şükür şansıma bekarken mutlu ve huzurlu bir ailede büyüdüm.Eşimde resmen yaşantıma bonus kattı.Her zaman başınız dik ayaklarınız yere sıkı bassın!...Dürüst ve kararlı olduğunuzu karşı tarafa hissetrirdiğiniz noktada karşı taraf tam aksi ise zaten siz yol vermeden o kişi çoktan yol almış olacaktır.Unutmayın ideal kadın ideal erkeği inşa eder,ideal erkekte ideal kadını inşa eder.Biz insanlara nasıl izin veriyorsak bize o şekilde davranırlar.Sizde geçmişin faturasını hayatınıza sonradan dahil olacak insanlara kesmeye devam ederseniz her zarar gören siz olursunuz.çok şükür ki onunla ciddi bi yola girmedim.. evlensek demek ki benimle mantık evliliği yapacaktı.. bi de sevmediği halde beni kullanmaya kalktı pislik! hakkım ona haram olsun, mutlu olamasın inşallah! bütün bu gerizekalı erkekler bana ders oldu.. evlenmicem! ben yalnız daha mutluyum, daha güçlüyüm!
doğru ona bu izni ben verdim.. çok değer verdim ona.. keşke iyice tanıyıp öyle karar verseydim.. siz mutlu bi evlilik yapmşısınız ne güzel, inşallah hep mutlu olursunuz.. ama beni kullanan biri var ortada ve kızgın olmam normal değil mi? ben erkeklere nasıl güveneyim şimdi?Öncelikle düzeltme yapalım.Erkeklerin hepsi kesinlikle gerizekalı değil!..Onları hayatımıza biz dahil ediyoruz.Bu demek oluyor ki,bizler akıllıca bir tercih yapmamış oluyoruz.Aslında erkekler bizlere göre daha düz mantıkla hareket ediyorlar.Onları görmezden gelen bizim duygusal kararlar almamızdır.Evlilik doğru kişiyi bulup doğru insan olduktan sonra kesinlikle çok güzel bir baraberlik!...Çok şükür şansıma bekarken mutlu ve huzurlu bir ailede büyüdüm.Eşimde resmen yaşantıma bonus kattı.Her zaman başınız dik ayaklarınız yere sıkı bassın!...Dürüst ve kararlı olduğunuzu karşı tarafa hissetrirdiğiniz noktada karşı taraf tam aksi ise zaten siz yol vermeden o kişi çoktan yol almış olacaktır.Unutmayın ideal kadın ideal erkeği inşa eder,ideal erkekte ideal kadını inşa eder.Biz insanlara nasıl izin veriyorsak bize o şekilde davranırlar.Sizde geçmişin faturasını hayatınıza sonradan dahil olacak insanlara kesmeye devam ederseniz her zarar gören siz olursunuz.
Bos verrr oda yasattigini yasamadan olmez rahat ol onune bakkızlar, eski sevgilim benimle birlikteyken bile eski sevgilisini unutamamışş.. 4 sene çıkmışlar, neden ayrıldıklarını bile doğru düzgün anlatamamıştı.. ayrılalı 5 sene olmuş hala aklında olduğunu twittera girdim ve attığı tweetlerden öğrendim.. bir erkek bu kadar saplantılı olabilir mi ya? güya beni çok sevmişti, güya ciddi düşünüyodu.. yalancının önde gideniymiş.. önce ex kişisi benden 2 yaş küçük olduğu için tereddütlere düştü.. arkadaşları çocuğunuz zor olur demiş benim 35 yaşında olmam dolayısıyla, geldi bana bunları söyledi.. sonra yavaş yavaş aramalar azaldı, az konuşalım çok konuşuyoruz demeye başladı.. sonra günaydın mesajları gelmedi ve en son dayanamayıp ayrıldım.. şimdi anlıyorum ki bütün o saçma davranışları eski sevgilisini unutamamasındanmış.. Allah belasını versin!!! inşallah bana yaşattıklarını misliyle çekersin!! kızlar çok kızgınım, öfkeliyim.. benim suçum neydi? neden bu kadar umut verdi? ayrılalı bir sene oluyor, onu unuttum ama şimdi yaşadıklarımız aklıma geliyor, adam benimle cinsellik de yaşamak istedi gayet? ne diye benim günahıma girecekti? ve biz bununla görücü usulü tanıştırıldık.. efendi görünümlü şerefs*z anlayacağınız.. sizinle dertleşmek istedim kızlar.. yanımda olun istedim
inşallah canım benim.. öyle bi ah ettim ki mutsuz olsun inşallah.. madem başkasına böyle aşıktı bana bu kadar umut vermeyecekti.. şimdi burada gelir niye beddua ediyosun diye de kızanlar olur bana ama.. mutlu olan mutsuzun halinden anlar mı? anlamaz tabi..Bos verrr oda yasattigini yasamadan olmez rahat ol onune bak
Canim bukadar ah edip canin yandiysa sende ona baglanip asik olmussun gibi gozukuyor .ama geciyor gercekten birak pesinde kostuklarimiz kossun pesimizden ne derler 5 kurusluk insana 10 kurusluk deger verirsen 3 kurusluk degerin kalir diye allah islah etsin onlariinşallah canım benim.. öyle bi ah ettim ki mutsuz olsun inşallah.. madem başkasına böyle aşıktı bana bu kadar umut vermeyecekti.. şimdi burada gelir niye beddua ediyosun diye de kızanlar olur bana ama.. mutlu olan mutsuzun halinden anlar mı? anlamaz tabi..
evet aşık olmuştum canım, ve bunu gayet biliyordu tek hatam bunu hissettirmek oldu.. beni cepte gördü ve değerimi bilmedi.. hoş zaten cepte görmese ne olacaktı sank? aklı başkasındaymış.. doğru herkese ederi kadar değer vermek lazım bu da bana büyük bir ders oldu.. ama var ya erkeklerden çok soğudum.. kimseyle tanışmak bile istemyorum artık..Canim bukadar ah edip canin yandiysa sende ona baglanip asik olmussun gibi gozukuyor .ama geciyor gercekten birak pesinde kostuklarimiz kossun pesimizden ne derler 5 kurusluk insana 10 kurusluk deger verirsen 3 kurusluk degerin kalir diye allah islah etsin onlari
Allah karşınıza gönlünüze göre birini ckarir inşallah.uzulmeyin değmez boyle şerefsizler için hem sevmiyo hem ciddi dusunmuyo ve cinsellik istiyo pislik.aslinda çok şanslısın böyle birinden kurtuldugun icinçok şükür ki onunla ciddi bi yola girmedim.. evlensek demek ki benimle mantık evliliği yapacaktı.. bi de sevmediği halde beni kullanmaya kalktı pislik! hakkım ona haram olsun, mutlu olamasın inşallah! bütün bu gerizekalı erkekler bana ders oldu.. evlenmicem! ben yalnız daha mutluyum, daha güçlüyüm!
aminn canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun için. evet değmez çok şükür kurtuldum o pislikten.. bi de naptı biliyo musun? ben ayrıldıktan sonra mesaj yazmaya aramaya devam etti bazen.. madem unutamadın başkasını ne diye hala yoluma çıktın?Allah karşınıza gönlünüze göre birini ckarir inşallah.uzulmeyin değmez boyle şerefsizler için hem sevmiyo hem ciddi dusunmuyo ve cinsellik istiyo pislik.aslinda çok şanslısın böyle birinden kurtuldugun icin
Herseyin hayirlisi icin dua et dua oyle guzel bi kapidirki kulun sikisinca istemeyi unuttugu yer allahin kapisidir simdi beddua edip yarani desmektense ac ellerini dua et huzur sihhat bulevet aşık olmuştum canım, ve bunu gayet biliyordu tek hatam bunu hissettirmek oldu.. beni cepte gördü ve değerimi bilmedi.. hoş zaten cepte görmese ne olacaktı sank? aklı başkasındaymış.. doğru herkese ederi kadar değer vermek lazım bu da bana büyük bir ders oldu.. ama var ya erkeklerden çok soğudum.. kimseyle tanışmak bile istemyorum artık..
öyle yapıcam canım benim.. bundan sonra bol bol dua edicem.. desteğin için teşekkür ederim :)Herseyin hayirlisi icin dua et dua oyle guzel bi kapidirki kulun sikisinca istemeyi unuttugu yer allahin kapisidir simdi beddua edip yarani desmektense ac ellerini dua et huzur sihhat bul
Boşver onun yaptığı onun yanına kâr kalmaz merak etme.sen hayatına bak meskuliyetler bul kendine nebilim ilgini başka şeylere ver kurs falan meselaaminn canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun için. evet değmez çok şükür kurtuldum o pislikten.. bi de naptı biliyo musun? ben ayrıldıktan sonra mesaj yazmaya aramaya devam etti bazen.. madem unutamadın başkasını ne diye hala yoluma çıktın?
işte onlardan biri de geldi beni buldu.. çok şükür ki kurtuldum ama, onun yüzünden o kadar zaman acı çekmeme ağlamama değmemiş ona yanıyorum..Var öyle karaktersizler yara bandı ya da nispet malzemesi niyetiyle insanlara yaklaşıp haklarına giriyorlar..
haklısın canım, başka şeylerle ilgilenmem lazım.. bi daha da tövbe bakmam ne yaptığına.. resmen psikolojim bolzuldu..Boşver onun yaptığı onun yanına kâr kalmaz merak etme.sen hayatına bak meskuliyetler bul kendine nebilim ilgini başka şeylere ver kurs falan mesela
Acı tecrübe ne yazık ki...İşin kötüsü diğer erkeklere güveni kalmıyor insanın...Düşünsenize tüm bunlardan sonra karşınıza sizi gerçekten seven,size saygı duyan değer veren birisi çıkıyor ama “acaba bu da öyle yapar mı” diye bi temkinle yaklaşıyorsunuz.Hiç suçu olmayan bir başka insanda nasibini alıyor bunlardan...işte onlardan biri de geldi beni buldu.. çok şükür ki kurtuldum ama, onun yüzünden o kadar zaman acı çekmeme ağlamama değmemiş ona yanıyorum..
Ben anlıyorum 2 yıl bana nasıl rol yapmış bende gördüm bende ah ettim , daha bir ay oldu biteli olmadı yürümüyor seni artık arkadaşım gibi görüyorum diyip bitirdi.bende ah ettim.Ama Allah bilir işimi ona bıraktım beninşallah canım benim.. öyle bi ah ettim ki mutsuz olsun inşallah.. madem başkasına böyle aşıktı bana bu kadar umut vermeyecekti.. şimdi burada gelir niye beddua ediyosun diye de kızanlar olur bana ama.. mutlu olan mutsuzun halinden anlar mı? anlamaz tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?