Bu gece ölmeyi deneyecegim artik bitsin

Ablacigim cocugun var mi? Nickinden çocuğun var gibi geldi. Çocuğun ne olacak sen ölünce ?

Kazen @Mune bu üyeye yardım ulaştırma şansımız olur mu?
yav bu da yalandır dünkü uye gibi aynı ıntıhar edecek olan buraya ılk kez uye olup bu gece ıntıhar edeceğim demez .ver telefonunu özelden konu sahibi ne ıhtıyacın varsa destek olacağız maddi manevi hadi hodri meydan

Benim 19 yasinda bir tanidigim gecen ay intihar etti. Anne babasi su an bitmis durumda. Geride kalanlari/kalacak olanlari dusun. Ayrica hicbir sey senden, canindan onemli degil. Kaldi ki buyuk bir gunah

Profilinizde çocuğunuz var yazıyor. Siz ölünce onlar ne yapacak?Onlara bunu yapmaya hakkınız var mı?
Kendinizi düşünmüyorsanız onları düşünün.
Hayatta herşeyin bir çözümü vardır.Sakinleşin.Kafanizdan bu düşünceyi de atın

Derdimi burda yazmak istemiyorum yeni üyeyim sirf bunun icin uye oldum zaten

Ablacim derdini yazmak olmekten daha mi zor?

Ben de yurtdisindayim, Almanya'dayim. Yakinda bir yerdeysen evime gelebilirsin. Aile ici siddet vb problemin varsa yasal yardim almana da yardim edebilirim, sirketimizin calistigi hukuk burosunda aile hukugundan, miras hukuguna kadar her turlu avukat var. Elbet derdine merhem olacak biri cikar. Anan baban nerde Turkiye'de mi? Cok bunaldiysan olamzsa bir bilet al onlarla hasret gider.

yeni üyelik ıntıhar konusu ben ınanmadım kusura bakmayın.dun de bır uye aile içi tacız yazmıştı.yapmayın ya gerçek derdi olanlara ayıp
Size göre gerçek derdi olanlar kim ya şu zihniyet oldukça birileri sessizce hep ölecek veya acı çekecektir sen inanma o inanmasın ee dert senin ki olunca mi dert

Sadece acizler intihar eder.
Herkes ama herkesin aklina gelir bu dusunceler.
İntihar etmek acizliktir, yaşam ise bir savaş.
Savaşmak zorundasin.
Bosver dinleri, cenneti cehennemi gunahi sevabi.
Kendin için.
Bir kez daha gelip o nefesi alamayacaksin.
Bir kez daha mavi gokyuzunu goremeyeceksin.
Bunu kendi elinden neden alasin. Kim sana bunu tekrar verecek?
Sadece kendin icin savasmak zorundasin.

allah'tan ümit kesilmez gün doğmadan neler doğar sakin böyle birsey yapmayın siz değerlisiniz

Valla ölumden başka herşeye çare var, bence bı psikiyatrist ve psikolog ile görüş.direk öleyim diyip gitmek kolay. Sen gitcen ya senden sonrakiler? Annen,baban,çocuklar,arkadaşların? Herşeyin çaresi vardır!

Calw size yakın değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…