Bu gece ölmeyi deneyecegim artik bitsin

Yasadigin yerde kimse seni duymuyorsa baska bir sehire tasin. Hayatini yeniden kur. Terapiye git yasadiklarinla bas etmek icin. Ölüm fayda degil

konu sahibi bi dur. bi sakinles once. hemen simdi. bak buraya uye olduysan var bi sebebi. ister burda bizimle paylas istersen kazene anlat. ama lutfen o yazdiklarini gerceklestirme. suan daha mantikli sakin dusunmeye basla.

Kıyamam sana ya hayat çok güzel nasıl kiyarsin sana emanet bedene bedeninin suçu ne senin ruhun yaralı Allah yardımcın olsun dualarım seninle kardeşim

neler oluyor hayatınız da
sorunları yazmış olsaydınız intihardan daha fazla yol bulurduk.
üstelik bir kişi ölüyor hayat devam ediyor.
insanların hepsi biraz üzülüyor sonra hopp yine mutlular.
siz giderseniz hiç birini göremeyeceksiniz
siz yaşamıyorsunuz üzüntüyü kederi bizde varız ama yarın herşey degişecek diyip bekliyoruz çaba gösteriyoruz

Saçmalama ölmeyi düşünmek ne demek?
Sorunlarından ölerek kaçmak ne demek?
Çocuklarını düşünsene!
İnan herkesin hayatında altından kalkamayacağı, çok çok büyük sorunların olduğu dönemler olmuştur, belki çoğu insan ölümü de düşünmüştür ama her gecenin bir sabahı var bunu unutma. Sorunların ömrün boyunca sürmeyecek.
Bence burada derdinin ne olduğunu bi yaz, içini dök. Biraz olsun sana iyi gelecek bak. Hem herkes sana yardımcı olmaya çalışır, yol gösterir..

Lutfen bu konuda birbirinizi alintilayarak tartismayin hanimlar. Soz konusu bir cansa eger bunlar yapilmamali. Daha once de burda bu tur konular gorduk evet, cogu da fake cikti bu da dogru. Ama yaşam, kimin olursa olsun cok degerli. Onca fake konuya ragmen, gercek olma ihtimalini hicbir zaman gozardi etmemek lazim. Eger ki insan yasamina onem veriyorsak boyle olmali.

Internette bunun cevabini bulamadim gercek insanlarla konusarak birseyler elde edebilirim umudum var Hic fake olmadigimi ispatlamak gibi bir halim yok Belki de cok yarali birini acitiyorsundur g

Çok yaralı degil ama çok zayif birini acitabilirim. Diger turlusunu şımarıklik zayiflik olarak gorurum.. ne acilar yasiyoruz ne acilar görüyoruz cevremizde her gun.. biri çozum olarak ölum diyince ben acitirim acitmaksa kusura bakma. Titre ve kendine gel ne diyim.

Intihar etmeden evvel bi psikologa gitsen hic bisey senden kiymetli degil.bi dene psikologu sakin tedavi olmadan kalkisma boyle biseye.bu dunyada hersey gecici hatta bizler bile geciciyiz doganin kanunu bu bugun variz yarin yok senin dertler kalicimi saniyosun

Allah'a dua ediyorum diyorsun demek ki inançlı birisin lütfen bunu yapma bu can sana emanet.. her şeyin çaresi vardır lütfen pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…