- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Lillifeesmom
-
E buyrun siz yardimci olun ozaman benle polemige girmeye çalışmak yerine. Hakaret etmedikten sonra istedigime istedigimi yazarım.Yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama dalga geçmeye hakkınız yok
+90 545 365 75 52Tlf numarayi kod girmeliyim ?
Kıyamam sana ya hayat çok güzel nasıl kiyarsin sana emanet bedene bedeninin suçu ne senin ruhun yaralı Allah yardımcın olsun dualarım seninle kardeşimNeden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
bazen hakaret etmekten daha fazlasini yaparsiniz. sizin suanda yaptiginiz hukuksal olarak da degerlendirilmeli.E buyrun siz yardimci olun ozaman benle polemige girmeye çalışmak yerine. Hakaret etmedikten sonra istedigime istedigimi yazarım.
Internette bunun cevabini bulamadim gercek insanlarla konusarak birseyler elde edebilirim umudum var Hic fake olmadigimi ispatlamak gibi bir halim yok Belki de cok yarali birini acitiyorsundur g
Intihar etmeden evvel bi psikologa gitsen hic bisey senden kiymetli degil.bi dene psikologu sakin tedavi olmadan kalkisma boyle biseye.bu dunyada hersey gecici hatta bizler bile geciciyiz doganin kanunu bu bugun variz yarin yok senin dertler kalicimi saniyosunNeden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?