- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
- Konu Sahibi Lillifeesmom
-
yav bu da yalandır dünkü uye gibi aynı ıntıhar edecek olan buraya ılk kez uye olup bu gece ıntıhar edeceğim demez .ver telefonunu özelden konu sahibi ne ıhtıyacın varsa destek olacağız maddi manevi hadi hodri meydan
Size göre gerçek derdi olanlar kim ya şu zihniyet oldukça birileri sessizce hep ölecek veya acı çekecektir sen inanma o inanmasın ee dert senin ki olunca mi dert[/Q
Kusura bakmayın ama alıntılayacağım benim sınır olduğum nokta çünkü dünkü konuyu ben uzun uzun okudum malesef bunlar gerçek başınıza gelmiyor diye insanlar yeni üye diye bu şekilde konuşmanız hic hoş değil burda 1 yıllık yada 10 yıllık üye mi olmalı insan gerçek olması için .. polemiğe girmek değil bu üstelik insan hayatı söz konusu surda yorum yapıyorsunuz bari fake dikkat çekmeye çalışıyor felan demeyin baridemek ıstedığimi anlayamamışsınız maalesef polemiğe gırmeyeceğım sızınle anlayanlar anladı o bana yeter burda hergun bır suru sahte konu açılıyor ınsanların duyguları somuruluyoriyuzlerce uye gerçek derdini anlatıyor onlar bu kadar ilgi görmüyor bılmem anlatabıldım mi alıntılamayın beni bir daha rica ederim
Herşey ama herşey geçiyorher karanlıktan sonra aydınlık mutlaka vardır önemli olan aydınlığı sabırla bekleyebilmek üzüldüğün çıkmazda olduğun ne varsa geçecek
Bi is arkadasimin esi intihar etti.. nasil ettigini soylemiycem tabii. Sevdigi ve onu seven herkesi uzerek gitti. Cunku hepsi neyi eksik yaptik acaba diye arkasindan uzulduler. Skntilarindan hic bahsetmemis cunku., Derdini soylemeyen derman bulamaz. Nedir derdin?Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Bunları yazmak zorunda mısınız?Hiç inandırıcı değilsin malesef hele bunu yazmak için üyelik aldıysab hiç değilsin bunu kafaya koyan insan buraya bile yazacak psikoloji de olmaz ve hatta canının acıyacak olması ne kadar süreceği de umrunda olmaz ruhen olayı bitirmiştir.
Tlf numarayi kod girmeliyim ?Esim birazdan ise gidecek Yurt disindayim ama yazacagim size cok kötüyüm ama bilmiyorum konusabilirliyim
Kapkaranlıklarda kalıp aydınlığa kavuşanlar nasılsa biliyorHerşey ama herşey geçiyor
bi konunun gercek olup olmadigini nasi anliyosunuz? anlatsaniza biraz????demek ıstedığimi anlayamamışsınız maalesef polemiğe gırmeyeceğım sızınle anlayanlar anladı o bana yeter burda hergun bır suru sahte konu açılıyor ınsanların duyguları somuruluyoriyuzlerce uye gerçek derdini anlatıyor onlar bu kadar ilgi görmüyor bılmem anlatabıldım mi alıntılamayın beni bir daha rica ederim
Yaşamak varken ölmek niye??Diger bilegimi kesebilecegimi sanmiyirum bende Birini becerebilecek gucu bulmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?