- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Lillifeesmom
-
Kapkaranlıklarda kalıp aydınlığa kavuşanlar nasılsa biliyor
Bunalıma girdiğimde ilaçlarını karşıladığım terminal dönem(son evre ) kanser hastaları ve hayata tutunmak için kendilerinin ve yakınlarının çabaları mücadeleri gelir aklıma.Sonra dua ederim 'Allahım aklıma mukayet ol' diye.Gerçekten sağlıklı insan psikolojisi değil çünkü bu durumNeden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Derdini söylemeyen derman bulamazDerdimi burda yazmak istemiyorum yeni üyeyim sirf bunun icin uye oldum zaten
Yen'i depresif bi üyemiz daha gün geçmiyor ki fake konular açılmasın. Daha önce intihar yoluyla ölen arkadaşları yoruma alalım. Zira biz yardımcı olamayız sanaNeden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Haberdar et lutfentelefondayız sessizlik lütfen ...
Siz elinizden geleni yaptınız aramazsa yapabileceğiniz birşey yok450 km yolu kucağımda bir kedi ile yaptım. 2 kez molada kaçırdım(köpek gibi değil gel diyince gelmiyor), 1 kez sıcaktan bayılmak üzereydi(10 dakika arabada bıraktım) arayacaksanız lütfen arayın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?