Bu gece size ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Byvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
158
88
48
Merhaba arkadaşlar ilk kez bu forumda bir yorum yazıyorum. Ben 26 yaşında 2 yıllık evli bir bayanım eşimle aynı üniversitede tanıştık. Dünya güzeli olduğumu iddia etmiyorum ama her girdiğim ortamda adımdan bahsettiririm herkes güzelliğimden giyimimden kuşamımdan Havalı oluşumdan bahşeder küçüklüğümden beri bu hep böyleydi. Ama eşim sürekli yok gözün şöyle kaşın şöyle o pantolonda o kazağı mı giydin yok saçını niye böyle topladın aklınıza gelebilecek herseyime takılıyor ben sinirlenince herkesten iyi olmanı istiyorum diyor. Eşimin bana olan sevgisinden bağlılığından en ufak bir şüphem yok. Çok ta iyi anlaşırız. Bu arada ticaretle uğraşıyorum iyi bir gelirim var ama eski kendime güvenim kalmadı hep bir güzelleşme çabasındayım. Mesela boyum 1.68 kilom 59 sürekli bana kilolu olduğumu söylüyor akşamları onun yanında birşey yesem kilonun farkında değilmisin diyor hemen. Çok bunaldım artık bugün yine sanki ben çirkinmişim gibi seni çok seviyorum kalbin çok temiz güzellik sonra geliyor bunlar daha önemli olduğu için seninle evlendim dedi. Kızdığım için takılıyor belki ama her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır çok kırıldım bugün ilk kez ayrı yatıyorum ondan

Birileri sizi ortamlarda guzel buluyor die guzel oldugunuzu dusunuyorsunuz
Esiniz biseyler soyleyince ise cirkin..
Bence ciddi özgüven ve kendinizi begendirme çabaniz var..
(Siz kendinizle Mutlu iseniz takilmamaniz gereken bi konu ..Boyle bisey icin Yatak ayirdiysaniz Yarin daha ciddi bi durumda evi mi terk ediceksiniz hemn?)

Şaka yapmak istiyor belki de bu konuda hassas olduğunuzu bildiği için güzelliğinize takılıyor olabilir .

Bence sadece sizinle ilgili değildir bu konu başka konularda da takıntılı uyuz bir tip

Evet bizi ilk kez gören herkes eşimden cok daha güzel olduğumu söyler eşimi görünce şaşırır

Elinden kaçıp gitmeyin diye yapıyor. "Bak sen çok da matah değilsin, benden baskası bakmaz sana, yanımdan ayrılmayı düşünme" ana fikir bu işte. Altında yatan sebep ise güzelliğinizi farkında ve siz de başkaları da bunu farkedip aklınızı celmesinler.

Siz daha özgüvenli basın yere daha bi ısıldayın bakmayın kocanıza

Bu erkekler hep bi böyle arkadaşş.. Biride eşine sevgilisine güzelsin çok güzel olmuşun desinn.. Kıskanıyordur.. Klasik erkek tipi bnde sizin gibiym bide bende çocuk var 2 yaşnda kilom kaldı biraz ama napim gitmiyor eski özgüvenim gitti.. Ama eşimin lafını takmıyrm artk giyiniyorm süsleniyorm gittiğimz her yerde de beğenilip. Dile getiriliyorm.. Eşim evde beğenmemiş oluyor hep

Kusura bakma da ayrı yatmak için ne dandik bir sebep bu.
Sinirlenmek yerine empati kurmasına yardımcı olabilirsin, incindiğini dile getirebilirsin, böyle davranmasının sebeplerini sorabilir onu da anlamaya çalışabilirsin, mademki iyi anlaşıyorsunuz.

Burada yüzlerce sebep sıralanır yani...

bir kere şişman değilsiniz
ama eşinizin sizi güzel bulmadığı da bir gerçek

Ben de erkek arkadaşıma bazen bunu yapıyorum sanırım sonra düşünüyorum alınıyor mu acaba diye demekki alınılıyor. Mesela ben kilo konusunda çok söylüyorum ama bana da söylesin istiyorum yani bence karşı taraftan gelen bir telkin insanı daha hırslandırır diye düşünüyorum.Ben de 59 kiloyum 1.69 boy kilom bana fazla geliyor fit değilim onun bana bunu söylemesi yemek yerken yediklerime dikkat etmemi söylemesini isterim yani :) Ama tabi bu önerilerimi yaparken her fırsatta yakışıklı çekici olduğunu dile getiriyorum böyle düşünüyorum ve bunu ona söylüyorum.Eşiniz de belki benim gibi düşünüyordur sizin de ona bu tarz şeyler de yorum yapmanızı yapıcı buluyordur.Ona aynısını yapsanız tepkisi ne olur ?

Aklima bir hikaye geldi.
Vakti zamaninda Hasankeyf'te yasayan iki genc varmis. Biri diclenin bi tarafinda digeri de diger tarafinda yasiyormus.
Erkek olan,her gun dicleyi yuzerek gecer sevdiğini gorurmus. Gel zaman git zaman bu boyle surmus, evlenmelerine de izin vermiyorlarmis. Bir gun delikanli, kizi gormeye gittiginde kiza demis ki " yanaginda bir ben çıkmış, hayirdir"
Kiz oturmus aglamis. Sakin Dicleyi gecme demis. Cocuk sasirmis, neden demis.
Kiz da demis ki: " onceden bana olan askindan azgin Dicle seni yutmuyor, sen onu yutuyordun, ama simdi bana olan sevgin azalmis cunku bu ben suratimda hep vardi, sen yeni gordun, simdi Dicle'nin seni yutmasindan korkuyorum"
Cocuk kizi dinlememis ve Dicleye adim atar atmaz Dicle onu yutmus...

Yani kisi sevdigindeki kusurlari sevgisi bittiğinde gorurmus, gerçekten buna inanirim..
Esiniz sizi mutsuz ediyor. Oysa size her gun ne kadar guzel oldugunuzu soylese siz gun gectikce daha da guzelleseceksiniz, eminim..

Şimdi bacim şunu bir kabul edelim; sen onun demesiyle guzellesip cirkinlesmezsin. Sen hala aynı sensin. Guzelsen guzelsindir yani ;-) eşin belli komplekli bir tip muhtemelen errrkekklik egosunu tatmin edemiyor senin üstünde ;-) Şöyle yap, her gün geç aynanın karsina ben güzelim de kendine inanarak ama. Bir de o seni elestirdiginde sen hemen ben çok güzelim diye düşünmeye basla. Aklindan bu düşünceyi cikarma. Sen kendini ne kadar güzel gorursen o da senino kadar güzel görür. ;-)

Ay en sevmediğim iiirkek tipi.kolay gelsin canım

Belki oda güzelliğinizin farkında ve bunu birazcık kıskanıyor. Bu sekilde tavırlarla kendinize olan fazla güveninizi biraz kırmak istemiş ve başarılıda olmuş. Kilolu değilsiniz. Bence aksine ona inat kendinize güvenmeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…