Bu gece size ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başlığını gördüm benimde bir şişeye ihtiyaçım var dedimm,,,
konuna gelince bana ikinizde eşinde sende ,senin fiziki görünümüne takıntı yapmış gibisinizz
kendini olduğun gibi ,ister fiziki ister düşüsel olarak .hatalarınla kusurların herşeyinle önce sen kabul edeceksin
sonra eşinin ağzını tıkarsın

En bastan beri size yakismadigini ,sizin daha guzel oldugunuzu dusunmus ve bu sekilde davranarak sizin ozguveninizi azaltmaya calismis bence bilinçli olarak ..

Güzellik göreceli bir kavramdır başkasına güzel alımlı gelen sana bana gelmiye bilir bence eşin kafdağındaki burnunu aşağıya indirip kusurlarını sunuyor

Konu sizin ve çevrenizin sizi ne kadar güzel bulduğu değil eşinizin sizi güzel bulmaması oda öyle görünüyor ki eşiniz sizi güzel bulmuyor.bugün okuduğum bu tarz ikinci konu seven kusur bulmaz huyunu suyunu evet ama fiziğini güzelliğini hayır.. Siz çok güzel olabilirsiniz ama eşiniz size güzel bakmıyor.. Eşin hatalı böyle konular insanı hataya sürükler....

Eşiniz çok mu yakışıklı 1.85 boyunda fit ve kaslı mı ? Kişi önce kendine baksın sonra karşısındakini eleştirsin. Yatak ayırmanız da yersiz olmuş.

Adam kompleksinden boyle davraniyor. Senin bu kadar ozguvenin kirilmasi anlamsiz. Madem sen kendin guzel oldugunu biliyorsun o zaman guzelsin!

Güzelsen arkasında dur.
Kocanın iki lafına ezilme.
Süslen püslen kıkırda kırıt, söylediklerine de gül geç.
Özgüvensiz güzellik bi işe yaramaz çünkü.

Gulu seven dikenleri gormez. Sevgi bitince dikenleri gormeye baslar, gulu umursamaz. O dikenler ona batar.
Genelde erkekler o cok sevdikleri eslerinde, baska birinden hoslanmaya baslayinca, kusur gormeye baslarlar.
Ben hep boyleydim bakan gozler degismis deyin gecin.

Eger bu konuyu yani kirildiginizi, kotu hissettiginizi esinizle daha once konusmadiysaniz yatak ayirmak yerine oturup ciddi ciddi konusun.
Konusulup da hala cozulemeyen bir durumsa yine yatak ayirmak yerine destek alin zira yatak ayirmak bir sorun cozme yontemi diil sorun buyutme yontemidir.
Umarim cozulur sikintiniz

Kiskaniyor, kompleks yapıyor ve zayıf noktanizi yakaladığı için hep aynı yerden vuruyor.

Yapılacak tek şey , asla aldirmayacaksiniz, şakaya vuracaksiniz. Zamanla vazgececektir.
Güzel olduğunuzu biliyorsanız neden takiliyorsunuz

Bir adam karisindan daha altaysa (dis görunüm olarak) ya kiskaniyor karisini kisitliyor, yada onun psikolojisini bozucak sekilde elestiriyor kadinin özgüvenini yiyip bitiriyor ...
Bu ikisinede cok sahit oldum ..

kimileri "seni beğenmiyor, kusurlarını yüzüne vuruyor" demiş ya bence çok anlamsız.
siz güzel olsanız da olmasanız da eşinizin anlattığınız davranışları bana çok şekilci ve kompleksli geldi.
siz bu konuyu "pek güzel sayılmam eşim yakışıklı, kimse bizi yakıştırmıyor ve bana böyle böyle davranıyor" şeklinde açsaydınız bir kısmımız eşinizi yerden yere vuracak bir kısmımızda size kadın dergisi tarzı güzellik tüyoları verecekti.
ama "güzelim" demişsiniz ya sizi de eleştirecekler mutlaka

eşinizin kaybetme korkusuyla sizi sindirmeye çalıştığını düşünüyorum. bu ters psikoloji olayını da hiç anlamam, olumsuz telkin işe yarar mı? mesela ben sizin yerinizde olsam sevgim git gide azalırdı.
özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin. açık açık konuşun. bu kadar şekilci olmasının sizi rahatsız ettiğini söyleyin. ama yerinizde olsam güzellik-çirkinlik durumunu dile getirmem sadece şekilsel eleştirilerden rahatsız olduğumu söyler beni böyle kabul et eleştirme derim.

en güzel yöntem tecrübeyle sabit;eşimde tıpkı sizin eşiniz gibi ille bir şey bulurdu beğenmeyecek ;bende onun bana yaptığını ona yaptım ama misilleme olduğunu hissettirmedim...tıpkı benim gibi eleştirdikten sonraki hisleri ona doğru yolu gösterdi........uzun bir süredir bu tip saçmalık yapmıyor çünkü beni anladı.....

Mesela benim annemde 46 yaşında ama bakarsan benden güzel tek kırışık bile yok bizi kardes sanıyorlar haa bu konuda babam napiyo kıskanıyor.olur yani demem o ki eşiniz sizin guzelliginizi kiskaniyo.bence yani☺

:))) sende benim gibi takintilisin bu konulara anlaşılan resim koy o zaman gerçek yorumlar gelecektir eşiniz onun bunun sözüne bakan birisi demek ki kendisi Kıvanç Tatlıtuğ değildir sanırım senin pskolojini bozmaya çalışıyor canım inan ma suna eminim ki güzelsin diye kiskaniyor seni

Bence eşiniz kompleksli bi adam.Sizinde güzelliğinizin farkında,bunun altında ezildiği içinde sizin güzelliğiniz konusundaki özgüveninizi baltamaya çalışıyor gibi geldi bana.Havalı olmayın filan diye.Yada yarın bigün beni beğenmesse takıntısı filan olabilir.Erkeklerin genelde kadın karşısında kendisini daha iyi hissetme çabası vardır.Buda onlardan biri bence.

Bence siz esiniz size bir laf soksa. Hic sözünü degistirmeden aynisini ona söyleyin. Baska da birsey eklemeden. Size "ne kadar kilolu oldugunun farkinda degilmisin?" Sizde sirf tekrar edin. Ne yaptiginizi sorsa "Patavatsiz dili hic konusamiyordum,sayende ögreniyorum" dersiniz. Böyle baskasini asaga ceken insanlara o kadar gicik oluyorum ki. Kusura bakmayin esiniz,ama kendinizi böyle ezdirmeyin. Begenmeyen bir zahmet bakmasin ve dokunmasin da. Ben bir sey yerken bana laf edenede o elimdekini yediririm. Esiniz diye size saygisizlik etme hakkina sahip degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…