- Konu Sahibi salemwitch
-
Gelinliğin çok şık ve güzel... Bence olumsuz yorumlara kulak asma, büyük çoğunluğunun gelinlik algısı "ne kadar kabarık o kadar iyi" olduğu için başka türlüsü pek kabul görmüyor. Demem o ki kalitesiz, taşlı ve kabarık bir gelinlik giyseydin "çok güzel, bayıldım" yorumlarını rahatlıkla alırdın ama sen o modelde kendi zevkini bulur muydun bilmem... Seçtiğin modelden vazgeçme derim...
Gelinliğin çok şık ve güzel... Bence olumsuz yorumlara kulak asma, büyük çoğunluğunun gelinlik algısı "ne kadar kabarık o kadar iyi" olduğu için başka türlüsü pek kabul görmüyor. Demem o ki kalitesiz, taşlı ve kabarık bir gelinlik giyseydin "çok güzel, bayıldım" yorumlarını rahatlıkla alırdın ama sen o modelde kendi zevkini bulur muydun bilmem... Seçtiğin modelden vazgeçme derim...
sende kendimi gördüm diyebilirimdüğünüm için şu sıralarda balık modele kapılmış biriyim. çok eleştiri alıyorum gelinlik kabarık olurmuş elbise gibi olmazmış salon düğününe balık model gitmezmiş, elbiseyi herkes giyermiş gibi gibi.. ama bende bu modellerin daha modern ve şık olduğunu düşünenlerden biriyim. henüz gelinlikde karar vermedim kafam çok karışık :S yine bi gezinti yapıcam sanırım pff :S
canm bence neyi beyendysen onu al
balık modeli uzun boylu ve zayıflara yakışıyor daha çok. sanırım senin boyun çok uzun değil canım bence başka modellerde bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?