• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gibi durumlarda siz ne yapıyorsunuz?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba bayanlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Herhangi bir konuda eşimin ailesine kizdigimda yada kirildigimda eşim suçlu olmasa bile eşime kızıyorum tavır yapıyorum hatta bazen küsüyorum. Mesela bazen kayinvalidem çok sık arıyor yada çok sık görüşmek istiyor ben o kadar sık istemiyorum eşim de illaki gidelim demiyor ama ben eşime tavır yapıyorum annesinin davranışından dolayı. Tabi bu en basit örnek. Eşime haksızlık yaptığımın farkındayım ama yapıyorum işte. Bu gibi durumlarda siz ne yapıyorsunuz?

eşinize tavır almayın bu cok yalnıs
ha eşim beni zorlarsa baazı şeylerde tabiki ona karsı tavır alırım tavrım nettir..
ama herhangi birşey oldugu veya yapıldıgı zaman eşimle güzelce konuşurum..
ama su da bir gercek ailesi ne yaparsa yapsn sagolsn eşim hep bir kılıf uydurur yok söyle değildir yok öyle değildir :işsiz::işsiz:
o yüzden artık ailesi ile ilgili birşey demiyorum
ha biri laf soksun birşey desin o zaman kötü olur hıncımı alırım :bicak:
eşime söylerdim direk o hallediyordu.. şmdilerde kendi duruşumla kimse agzını acamıyor
bu şekilde eşiniz sizden sogur.. haberiniz olsun adam zaten gidelimde demiyorms sürekli :ssz:

Adam zaten ille gidelim demiyormuş
Senden soğuyup anacı olmayan kocanı anacı yapmak istemiyorsan kendini frenleyeceksin
Ailesiyle ilgili sorunlarda eşe ancak mantık çerçevesinde rahatsızlığını dile getirirsin
Trip atmak söylenmek bir süre sonra ters teper

Ben hoşuma gitmeyen bir şey yaptıklarında usulünce eşime anlatırım mantık çerçevesinde değerlendiririz ve uygularız. Bu şekilde eşimi yanıma çekmiş olurum ve ailesine beni ezdirmez ;)

Şuan sesini çıkarmadığı için böyle üstüne gidiyor olabilirsiniz. Ama kesinlikle bir dur demelisiniz. Ne kadar sessiz kalsada hiç bir koca hatta hiç kimse ailesi için böyle şeyler duymak istemez ve böyle bir şey yüzünden trip azar yemek hiç istemez. Elinizle istersiniz

Stresinizi atmadan rahatlayamıyorsunuz belki, valla gidin camdaki kuşla kavga edin, kendi kendinize konuşun ama eşinize yansıtmayın. Çok saçma çünkü, adamın suçu ne? Çözüm bulmanız lazım, çok uzun süre dayanmaz eşiniz de.

Bu gibi durumlara halk arasında rahat batması denir.

Her koyunu kendi bacağından asıyorum. Eşimin hatırı için ailesine tolerans gösteriyorum genel olarak

Back
X