- 23 Ağustos 2012
- 51.821
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.303
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kimseyi zorda burakmasinYıldız teknik, elektronik muhendisi, 9 yıllık tecrübesi var.
Istanbul' da yaşıyoruz.
Almıyor marketler basvurmadıgımız yer kalmadı.
Çok sevinirim.Linkedin'de iş arayışı paylaşan biri var, isterseniz kim olduğunu özelden atayım iş arıyorum şeklinde ilanınızı yayınlar.
Esiniz mühendis mi acaba ve nerede oturuyorsunuz?Hanımlar merhaba,
Buraya yazmam neyi değiştirecek bilmiyorum ama artık nefes alamaz duruma geldim.
Eşim iki yıl kadar önce kendi işini kurdu, (mühendislik)
Olmadi kriz vurdu, battı iş.
Borçlari ödemek için iki evimizi de sattık ve kiraya geçtik. Ama hala 80 bin tl civarında odeyemedigimiz borç var.
Ben asgari ücretle çalışıyorum ama eşim bir türlü iş bulamıyor. Asgari ücretle herhangi bir ise girmeye çalisiyor ama "yarın sen mühendislik işi bulursan kacarsin" diye almıyorlar işe.
Izmir' e gitti 6 ay kadar, orada da maaşını vermediler geri geldi.
Sular kesik şuan, çocuklarıma süt alırken zorlaniyorum.
Arkadaslar ne olur el atın eşime bir iş bulalim. İnanın intihardan önce son çıkıştayım.
evet elektronik, haberleşme mühendisi. ist. kartal' da oturuyoruz.Esiniz mühendis mi acaba ve nerede oturuyorsunuz?
matematiği çok çok iyi, onu da denedik, öğrenci bulamadık. ya çok kısmetsiz yada çok beceriksiziz.Allah tez zamanda feraha kavuştursun. Benim aklıma matematik özel dersi geldi. Evde ya da etüt merkezlerinde verebilir. Sonuçta mühendis illaki iyidir matematiği. Bir yerde geçici iş bulsun bulmasın mutlaka bu alternatifi de degerlendirsin eşiniz.
elbetteSize bir konuda özel mesaj atabilir miyim?
haberleri yok suyun kesik olduğundan, ikimizinde babası yok, anneler emekli.Aileleriniz yardım edemez mi en azından suyu actırmazlar mı?
Elektronik haberlesmeNe mühendisi eşiniz?
Elektronik haberleşme, kartal.Eşinizin branşınedr?? Ve nerde ikamet edyrsunuz
Doktor filan iyi gelmez bana. Hayatım düzene girmediği müddetçe.Bi doktora gidin once. Allah yardimciniz olsun. Bi firsat cikar bu gunler de gecer insallah. Sabretmek gerek. Sonucta bu adam muhendis illaki bi gun karsisina bi is firsati cikacaktir insallah.
Canım ALLAH yardımcınız olsun.. ama sahibinden e özel ders ilanı verdiniz mi ? Orayı mutlaka deneyin.. sonuç alırsınız yüzde doksan dokuz.. başlık olarak Yıldız Teknik Elektronik Mühendisinden 10 yıllık tecrübeyle ders filan yazın büyük harfle.. ücretini biraz uygun tutun zaten iki üç kişi olunca o ona söylüyor o ona birden patlıyor.. ilköğretim lise filan işaretlesin hepsini orada . Ben sonuç alacağınıza inanıyorum. Ama yazdığım durumlara dikkat edin lütfen onlar çok işe yarıyormatematiği çok çok iyi, onu da denedik, öğrenci bulamadık. ya çok kısmetsiz yada çok beceriksiziz.
Bizim banka, sgk ve vergi dairesine borçlar. Anadolu yakasindayız. Dualarınızi esirgemeyin.Sakin ol biraz canım.. 80 bin tl borç olabilir eşinde iş bulamaya bilir bu doğal bir olay, Borç tan dolayı korkmayınız hiç birşey olmaz en fazla maaşının 4/1 ini alırlar Ödeme Sözü vermesin bankalar arıyorsa
benim üzerime resmii olarak 50.000+7,500 TL borç var Eşim ödemiyor ayrılık borçtan dolayı değil ailesi yüzünden ve benim alın terimi şuan hun harca harcıyor
hiç kafama takmıyorum olduğu kadar olmadığı kader diyorum :) İnan bittim dediğin anda rabbim önüne hayır kapıları açar şaşırır kalırsın. Sabret İnşallah iş bulur eşin Rabbime dua edicem.. Avrupa yakasındamısınız ?
Esim de mühendis. Onunla paylasiyorum bilgilerinizi. İnsallah bir sey cikarevet elektronik, haberleşme mühendisi. ist. kartal' da oturuyoruz.