- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
- 48
- Konu Sahibi Instant Crush
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden 14 yaş büyük ama benden genç bir ruhu var maalesef.
Çünkü patronum olduğu için istediğim zaman tepkimi ortaya koyamıyorum. Daha önce bu kadar iletişimsiz kaldığım bir ilişkim olmamıştı yaşımdan ötürü. Yani benim için varla yok arası biri gibi. Kendimi yalnız hissetmeme sebep oluyor. Abartıyor muyum ben :)Malesef içiniz ölmüş mü ne sizin de
Hayır, ortada bir tarafın evli olması, iş yerinde laçkalaşmak vs. yok. Olgun hareket ediyorsunuz ikiniz de neden ızdıraba sürüklüyorsunuz işi ortada bir neden yokken?
Hissediyorum ama o bana benden üstün biri geldiği için bu kadar çekiniyorum çevreden bir yandan da. Ayrıca o da şuan gizli kalsın ama ileride öğrenmeleri gerektiğinde öğrenecekler diyor. Yani şuan gizli olmasını sadece ben istemiyorum.sen onu sevmiyorsun..boşluktasın iyi geldi,o kadar
sevseydin kimselerden çekinmezdin
suçluluk değil aşk hissederdin
bak okyi dinle...en mantıklısıo işten ayrıl. başka bir iş bul. ama ayyrılma. yanlışı yokki sana. böylece rahatça herkesede söyleyerek beraberliğe devam edebilirsin
Neden bu kadar eleştirel yaklaşıyorsunuz ki? Amacım hava atmak falan değil yanlış anlamışsınız beni. Ben sadece bu durumdan ve kendi halimden bir şey anlamadım. İlişki mi değil mi ne yani bu? Siz de haklısınız gerçi pek ilişki yok gibi bir yandan. Beni üzen de bu sanırım.Kırılma ama ben pek sağlıklı bi ilişki göremedim. Hatta ilişki göremedim. Karşılaştığında yemeğe çıkıyormışsunuZ onu anladım. Bir de patron var patron var yani. Çok mu büyük bi şirketin patronu bu kişi
Malesef beğeneni çok iş arkadaşlarım bile yanımda hoş falan diyorlar sinir oluyorum :)bosver 14 yas fark çok fazla o senı begenır de bı sure sonra sen onu begenmezsin
Yanlış bir şey yapmıyoruz evet ama madem ben ona heyecan veriyormuşum uzun zamandır hissetmemiş böyle bu ilişki neden böyle :) Yaşı büyük insanların ilişkileri böyle mi oluyor genelde? Kafam karışık...o işten ayrıl. başka bir iş bul. ama adamdan ayyrılma. yanlışı yokki sana. böylece rahatça herkesede söyleyerek beraberliğe devam edebilirsin
yasına uygun bırını bul sen kaç yasındasın bosşluga mı dustun benden 14 yas buyuk bırıne amca derım ben o gozle de baakmam yhaaaMalesef beğeneni çok iş arkadaşlarım bile yanımda hoş falan diyorlar sinir oluyorum :)
Uzun zamandır hem psikiyatriye hem de psikoterapiye gittim(8 yıl). Ancak onların bana yardımcı olamayacağını anladığımda bıraktım. Şu intihar düşüncelerim çok sıklaşınca tekrar gittim psikiyatriye ilaç yazdı ancak kullanmak istemiyorum. Yani bu tedavilere pek inanmıyorum. Denedim çünkü daha önce bir çok iyi ve ünlü denilen doktorları. İnsanın kendisinin istemesi gerekiyor mutlu olmayı.Mutsuzsun, intihar düşüncelerin var, kendini beğenmediğin için "ya başkasını beğenirse" diye paranoya yapıyorsun.
Bence en yakın zamanda bir uzmanla görüş, psikiyatri ve terapi desteği al.
Bir ilişkiyi ondan sonra düşün derim.
Uzun zamandır hem psikiyatriye hem de psikoterapiye gittim(8 yıl). Ancak onların bana yardımcı olamayacağını anladığımda bıraktım. Şu intihar düşüncelerim çok sıklaşınca tekrar gittim psikiyatriye ilaç yazdı ancak kullanmak istemiyorum. Yani bu tedavilere pek inanmıyorum. Denedim çünkü daha önce bir çok iyi ve ünlü denilen doktorları. İnsanın kendisinin istemesi gerekiyor mutlu olmayı.