• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gizli aşk beni yordu.

Şöyle bişey var aslında..
14 yaş kimi yaş aralıklarında normalken kimileinde baban gibi durur o adam..
Sizin yaşlar ne ?
Adam evvli değilse söyleyin bence herkese

Depresifliğe meylin varmış zaten.
İntihar fikrini düşünmen ciddiye alınması gereken bir mesele.
Ruh sağlığın hiç iyi değil.
Takıntılısın bir de belli.
Mutlaka tedavi olman lazım senin.
Daha da kötüye gitmemek için önlem al.
İlaç olur, terapi olur neyse artık bir şey yap, hem de acilen.
Gittim ama maalesef çare olmuyor.
8 yıl uzun süre..Klinikte bir süre yatmayı düşündün mü? Teklif etmedi mi hiç bir doktor bunu sana?
İntihar düşüncesi öyle depresif bir durum değildir zira.
Hayır teklif etmedi hiç bir doktor. Yani sanki doktorlar benim takıntılarımı, mutsuzluklarımı hiç ciddiye almıyorlar gibi geldi bana. O yüzden bıraktım herşeyi. Klinikte yatsam ne değişecek ki? Onu da düşündüm ailem de destekledi bu durumu ancak bir şeye fayda olacağını sanmıyorum. Çevrenizde kliniğe gidip çok değişen insanlar var mı ?

Keske basta hic gizlemeseydin .
Adamdan ayrilma sonucta sana kötü gelen o degil ..
Ama iliskinidr daha fazla saklama .

Şöyle bişey var aslında..
14 yaş kimi yaş aralıklarında normalken kimileinde baban gibi durur o adam..
Sizin yaşlar ne ?
Adam evvli değilse söyleyin bence herkese
Ben 23 yaşındayım. Çok da kötü durmuyoruz yan yanayken. Dedim ya o benden daha mutlu, cıvıl cıvıl birisi :)

Böyle gizli gizli ilişki yaşamak hoşuna gidiyor da olabilir. Aleni olsa belki sıkılacak o da istemeyecek. Saklamayı siz mi istediniz? Onun fikri ne bu konuda?

Gitti

Hayır teklif etmedi hiç bir doktor. Yani sanki doktorlar benim takıntılarımı, mutsuzluklarımı hiç ciddiye almıyorlar gibi geldi bana. O yüzden bıraktım herşeyi. Klinikte yatsam ne değişecek ki? Onu da düşündüm ailem de destekledi bu durumu ancak bir şeye fayda olacağını sanmıyorum. Çevrenizde kliniğe gidip çok değişen insanlar var mı ?

Var tabii ki olmaz mı..
Ciddiye almadıklarını düşünmen senin zannın olabilir. Ne değişecek ki olur mu hiç? alanlarında uzman bir sürü insan izleyecek ve uygun tedaviyi uygulayacak.

Kendi kendine hayati zorlastirmak bu olsa gerek... Bende adam duyulsun istemiyor sanmistim... Yok bide birliktemisiniz degilmisiniz belli degil... Madem ortada bi es/sevgili yok yani yasak iliski degil o zaman bi salin kendinizi (yani fazla salmayin) bi rahatlayin, anin, duygularin, yeni bi iliskinin tadini cikartin... Patronsa patron, patronla ask yasaktir diye biseymi var... Ama sunu söylemedende gecemiycem, 14 yas az degil, takilcak tek konu bu bence...:KK14:

Böyle gizli gizli ilişki yaşamak hoşuna gidiyor da olabilir. Aleni olsa belki sıkılacak o da istemeyecek. Saklamayı siz mi istediniz? Onun fikri ne bu konuda?
Başta ben istemedim ve hiç bir zaman öğrenilmesini istemiyorum. O ise sen işyerinde kendine güvensiz birisin ve şimdi söylersek zamanla özgüvenin yerine geldiğinde benim varlığıma bağlayacaklardır. Sen kendini özgüvenli ve iyi hissettiğin zaman yani öğrenmeleri gerektiği zaman öğrenirler diyor. Kötü bir şey yapmıyoruz çekinme diyor. O bana göre daha rahat aslında ya da beni mi oyalıyor bilemedim bak şimdi size böyle yazınca :(

Kendi kendine hayati zorlastirmak bu olsa gerek... Bende adam duyulsun istemiyor sanmistim... Yok bide birliktemisiniz degilmisiniz belli degil... Madem ortada bi es/sevgili yok yani yasak iliski degil o zaman bi salin kendinizi (yani fazla salmayin) bi rahatlayin, anin, duygularin, yeni bi iliskinin tadini cikartin... Patronsa patron, patronla ask yasaktir diye biseymi var... Ama sunu söylemedende gecemiycem, 14 yas az degil, takilcak tek konu bu bence...:KK14:
Yok gerçekten iş arkadaşlarıma asla söyleyemem. Ortada daha yoğun duyguların olması gerektiğini düşünüyorum en azından bunun söylenebilmesi için. Ciddiye alınacak bir şeyler olması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi yaşına göre genç görünen ve hoş biri. Bazen keşke öyle olmasaydı diyorum :)

Ben 23 yaşındayım. Çok da kötü durmuyoruz yan yanayken. Dedim ya o benden daha mutlu, cıvıl cıvıl birisi :)

Bence hoş durmaz gibi..
Çünkü şuan sadece duygusalsa durumunuz sıkıntı değil ama ileride sıkıntı olur..
Adamlar 40ından sonra çöküyor çünkü..
Sense çok gençsin..
Bi açıdan bakınca ilerde evlilik olursa bu işin cinsel boyutuda olucak yani..
Anlaşmazlık çıkabilir.
Ailen ne der peki bu duruma ?
İş arkadaşların değilde ailen daha önemli bence

gizli kalması yanlış olmuş yaşıda 37 dı senın 23 niyetı cıddımı degılmı anlayamadım kendı yasına yakın bulabılırdın.

Var tabii ki olmaz mı..
Ciddiye almadıklarını düşünmen senin zannın olabilir. Ne değişecek ki olur mu hiç? alanlarında uzman bir sürü insan izleyecek ve uygun tedaviyi uygulayacak.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama benim sorunum çevresel faktörlerden değil pek. İnsan kendini sevmeyince birçok şey işe yaramayacaktır bana göre. Ama araştıracağım bu klinik mevzusunu.

23 yaşa 14 yaş çok fazla,istediği gibi ruhu genç cıvıl cıvıl olsun kimlikte yazan yaşını değiştirmiyor şimdi bile olmasa gelecekte sıkıntı olur.

Başta ben istemedim ve hiç bir zaman öğrenilmesini istemiyorum. O ise sen işyerinde kendine güvensiz birisin ve şimdi söylersek zamanla özgüvenin yerine geldiğinde benim varlığıma bağlayacaklardır. Sen kendini özgüvenli ve iyi hissettiğin zaman yani öğrenmeleri gerektiği zaman öğrenirler diyor. Kötü bir şey yapmıyoruz çekinme diyor. O bana göre daha rahat aslında ya da beni mi oyalıyor bilemedim bak şimdi size böyle yazınca :KK43:
Yok gayet yapıcı konuşmuş bence, ben acaba dedim o halinden memnun mu hiç bir çabası yok mu bu konuda onu merak etmiştim. Bence de öz güven probleminizi aşın önce, bu ilişkinizden daha önemli bir problem.

Adam bile fark etmiş özgüvensiz olduğunu. Yok insanlar ne der, parası için derler bilmem ne. Yahu insanlar ne derlerse desinler, sen kendinle neden gurur duymuyorsun? Neden diken üzerindesin? Bence onun da dediği gibi içsel olarak kendini geliştir sonra da basın açıklaması yapmana gerek yok bir kere el ele girdiniz mi tamamdır. Bu kadar sıkıntı yapacak bir şey yok ki.

Bence hoş durmaz gibi..
Çünkü şuan sadece duygusalsa durumunuz sıkıntı değil ama ileride sıkıntı olur..
Adamlar 40ından sonra çöküyor çünkü..
Sense çok gençsin..
Bi açıdan bakınca ilerde evlilik olursa bu işin cinsel boyutuda olucak yani..
Anlaşmazlık çıkabilir.
Ailen ne der peki bu duruma ?
İş arkadaşların değilde ailen daha önemli bence
Ailem de istemeyecektir eminim ki. Bu da ayrı bir sorun zaten..
Ben de çok gencim fakat takıntılarımdan mıdır bilinmez erken çökmüş hissediyorum kendimi. Yaşlılık belirtileri gösteriyor gibiyim :) Makyaj yapmadan çıkmıyorum falan. Yani bilmiyorum birlikte olduğum insan çökmüş çok umrumda olmaz sanırım benim. Ben genelde kendime bakıyorum. Ben çökmeyeyim de :(

Adam bile fark etmiş özgüvensiz olduğunu. Yok insanlar ne der, parası için derler bilmem ne. Yahu insanlar ne derlerse desinler, sen kendinle neden gurur duymuyorsun? Neden diken üzerindesin? Bence onun da dediği gibi içsel olarak kendini geliştir sonra da basın açıklaması yapmana gerek yok bir kere el ele girdiniz mi tamamdır. Bu kadar sıkıntı yapacak bir şey yok ki.
Ben kendimi eksik gördüğüm için yorum yapılsın istemiyorum herhangi bir konuda. Yani bula bula bunu mu bulmuş gibi. Çok takıntılıyım ben yahu :)

Back
X