• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gizli aşk beni yordu.

Arada 14 yas olmasi yada patronun olmasi sorun degil..ama bu adamin niyetinin ciddi olmadigini hissettim.ciddi adam kacak gocek gorusmez..istedigin zaman arayamiyorsun onu çünkü adam sana o yakinligi vermiyor.bunun patronun olmasiyla ilgisi yok.ben gencim guzelim o benim gibisini bulamaz bana asik diye dusunmw.olgun erkekler kiz tavlamasini cok iyi bilir..adamin hayatinda baska kadinlarda var belli.senle vakit gecirmeyi takilmayi seviyor bos vakitlerinde..boyle boyle asik olup hata yaparsin..bence otur ciddi sekilde konus ciddiyse adim atsin rengini belli etsin..sen ciddiye bindirmek isteyince nasil kacicak bak gor..olumsuz bir yorum yapmak istemezdim ama ben bunu gördüm.

Arada 14 yas olmasi yada patronun olmasi sorun degil..ama bu adamin niyetinin ciddi olmadigini hissettim.ciddi adam kacak gocek gorusmez..istedigin zaman arayamiyorsun onu çünkü adam sana o yakinligi vermiyor.bunun patronun olmasiyla ilgisi yok.ben gencim guzelim o benim gibisini bulamaz bana asik diye dusunmw.olgun erkekler kiz tavlamasini cok iyi bilir..adamin hayatinda baska kadinlarda var belli.senle vakit gecirmeyi takilmayi seviyor bos vakitlerinde..boyle boyle asik olup hata yaparsin..bence otur ciddi sekilde konus ciddiyse adim atsin rengini belli etsin..sen ciddiye bindirmek isteyince nasil kacicak bak gor..olumsuz bir yorum yapmak istemezdim ama ben bunu gördüm.
Her gün konuşuyoruz telefonda görüşemesek de. Ben aramıyorum hiç işle ilgili bir şey olmadığı sürece. Bilmiyorum peşinden koşar gibi ben aramak istemiyorum. O arıyor ama genel konuşuyoruz gün hakkında. Ciddi bir adım beklemiyorum ki ben ondan, yaşım ciddi bir şey için oldukça küçük bence. Sadece sevgili gibi değiliz ne biçim iş bu diyorum :) Bilemiyorum başka birileri var mıdır, ben de bu yüzden bitirmek istiyorum zaten. Ama kendini suçlu ve kötü hissetsin de istiyorum. Beni uzun zamandır heyecanlandıran başka biri olmamıştı demesini biliyor ancak öyleymiş gibi davranmıyor. Kötü ve kızları kandıran biri olmadığını çok iyi biliyorum. Ama yine bana yalan söylüyor olabilir bazı konularda tabii.

Gittim ama maalesef çare olmuyor.

Sen zaten bilinçsiz bir insan değilsin. Aklı başında konuşan ve her şeyin de farkında olan birisin.
Bir akıl hastalığın yok. Takıntılarının, yanlış düşüncelerinin de farkındasın.
Çare olmaması senin bir çaba göstermemenle alakalıdır sonuç olarak.

Sihirli değnek değildir doktorlar ve ilaçlar. Sadece yardımcı olurlar senin de harekete geçmenle beraber.
Bunu yapmak istememen senin tercihin.

Nerden biliyorsun kizlari kandirmadigini?nasil eminsin?ne kadardir taniyorsun?erkekler konusur sadece senn icraata bak.yasin normal ciddi bir iliski icin bence hatta ideal..28 yasindayim hayatim bos vaatler dinleyerek guzel sozlere kanarak gecti...deneyimlerime göre konusuyorum..sen ne yapmak istiyorsun onuda anlamadim...erkeklerin lafina degil davranislarina bakicaksin.seven deger veren erkek kimseden birseyi saklamaz..

Nerden biliyorsun kizlari kandirmadigini?nasil eminsin?ne kadardir taniyorsun?erkekler konusur sadece senn icraata bak.yasin normal ciddi bir iliski icin bence hatta ideal..28 yasindayim hayatim bos vaatler dinleyerek guzel sozlere kanarak gecti...deneyimlerime göre konusuyorum..sen ne yapmak istiyorsun onuda anlamadim...erkeklerin lafina degil davranislarina bakicaksin.seven deger veren erkek kimseden birseyi saklamaz..
Haklı olabilirsin belki yersiz güveniyorum. Ama daha ortada bişey yokken, yani ciddiye gidip gitmeyeceği bile belli değilken herkese bunu söyleyip herkes öğrendikten sonra olmayacağını anlayıp hem işten hem de o kişiden ayrılmak daha zor olur diye düşünüyorum. Herkese söylesek ve ileride ayrılırsak daha büyük bir sorun olacağını düşünüyorum.

Akışına bırakmanı tavsiye ederim..
Zamanla neyin ne olduğu belli olur
Aklın da başında, çok zarar görmezsin olmayacağı varsa da..

Haklı olabilirsin belki yersiz güveniyorum. Ama daha ortada bişey yokken, yani ciddiye gidip gitmeyeceği bile belli değilken herkese bunu söyleyip herkes öğrendikten sonra olmayacağını anlayıp hem işten hem de o kişiden ayrılmak daha zor olur diye düşünüyorum. Herkese söylesek ve ileride ayrılırsak daha büyük bir sorun olacağını düşünüyorum.
Sen dikkat et farkli isteklerde bulunursa uyanik ol...uzulursun sonra ondan soyledim..

37 yaşında bir adamın aklı, kişiliği oturmuştur
Patron-çalışan ilişkinizden dolayı, bir şeyleri netleştirmeden alenen yaşamak istememiş olabilir belki ancak benim tuhafıma giden aranızdaki mesafe. Rahatça konuşamadığın, istediğin gibi arayamadığın, rahat edemediğin bir adamla nasıl yaşanır ? Yaşı ve hayat tecrubesi senden fazla olan biri olarak bu mesafeleri aşabilirdi. İlişkiye bir açıklık getirmeyip, gizli devam etmesi, aranızdaki mesafeyi kapatmaması gibi konular bana çok da ciddi olmadığını düşündürdü. Sen yaşın itibariyle belki evlilik düşünmüyor olabilirsin ama onun düşünüyor olması ve bu niyeti ortaya koyması gerekirdi. Dikkatli ol derim, 37 yaşına kadar bekar kalmayı başarmış bir adam, kolay bir adam değildir, bir anda duygularını çok hırpalayabilir. Tedavine devam et, ilaçlarını al ve çok fazla oyalamadan durumu kafanda netleştir bence

Patron-çalışan ilişkinizden dolayı, bir şeyleri netleştirmeden alenen yaşamak istememiş olabilir belki ancak benim tuhafıma giden aranızdaki mesafe. Rahatça konuşamadığın, istediğin gibi arayamadığın, rahat edemediğin bir adamla nasıl yaşanır ? Yaşı ve hayat tecrubesi senden fazla olan biri olarak bu mesafeleri aşabilirdi. İlişkiye bir açıklık getirmeyip, gizli devam etmesi, aranızdaki mesafeyi kapatmaması gibi konular bana çok da ciddi olmadığını düşündürdü. Sen yaşın itibariyle belki evlilik düşünmüyor olabilirsin ama onun düşünüyor olması ve bu niyeti ortaya koyması gerekirdi. Dikkatli ol derim, 37 yaşına kadar bekar kalmayı başarmış bir adam, kolay bir adam değildir, bir anda duygularını çok hırpalayabilir. Tedavine devam et, ilaçlarını al ve çok fazla oyalamadan durumu kafanda netleştir bence

37 yasina kadar bekar kalmis bir adam neden kolay degildir? Bunu biraz acar misin rica etsem detayli olarak

Kolay degildir derken tam olarak ne manaya geliyor bu?

Kolay degildir derken tam olarak ne manaya geliyor bu?

Belli ki o yaşa kadar evliliği planlarının içine almamış, bekar yaşamaya alışmış bir adam olduğu anlamına geliyor ve bu kolay vazgeçilecek bir yaşam şekli değil. Bu tür erkekler için ilişkiler yalnız kalmamak adına vakit geçirmek için oluyor, iş ciddiye bindiği zaman bir an da yok oluveriyorlar. 35 ' i devirip evlenmemiş insanlar için o yaştan sonra çok zor bazı şeyler, bende o yaşta evlendim o yüzden zor diyorum. İnsanlar daha genç yaşta evlendiklerinde birlikte yaşamayı düşe kalka öğreniyorlar ama 35 ten sonra yerleşmiş bir hayat şeklini değiştirmek çok çok çok zorrr

Belli ki o yaşa kadar evliliği planlarının içine almamış, bekar yaşamaya alışmış bir adam olduğu anlamına geliyor ve bu kolay vazgeçilecek bir yaşam şekli değil. Bu tür erkekler için ilişkiler yalnız kalmamak adına vakit geçirmek için oluyor, iş ciddiye bindiği zaman bir an da yok oluveriyorlar. 35 ' i devirip evlenmemiş insanlar için o yaştan sonra çok zor bazı şeyler, bende o yaşta evlendim o yüzden zor diyorum

Aynen öyle gercekten.

Belli ki o yaşa kadar evliliği planlarının içine almamış, bekar yaşamaya alışmış bir adam olduğu anlamına geliyor ve bu kolay vazgeçilecek bir yaşam şekli değil. Bu tür erkekler için ilişkiler yalnız kalmamak adına vakit geçirmek için oluyor, iş ciddiye bindiği zaman bir an da yok oluveriyorlar. 35 ' i devirip evlenmemiş insanlar için o yaştan sonra çok zor bazı şeyler, bende o yaşta evlendim o yüzden zor diyorum

Peki bu adam sürekli evlilikten ve evlenmek istediginden bahseden biri olmasina ragmen o yasa kadar evlenememisse, yalancinin önde gideni midir? Sanirim öyle dimi?

Ya beni beğenmezse, ya başkasını beğenirse diye.

Ya beni beğenmezse ne demek.
İnternetten tanışıyorsunuz da ilk buluşmanız gibi.
Karşısına çıkacaksınız ve beğenmeyecek.

Adam seni zaten beğenmiş sevgilisi yapmış.
Bu paranoya niye?

Bir de gerçekten seviyorsan neden saklıyorsun.
İkiniz de bekarsınız ortada ters bir şey yok ki.

Back
X