• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gizli aşk beni yordu.

Ya beni beğenmezse ne demek.
İnternetten tanışıyorsunuz da ilk buluşmanız gibi.
Karşısına çıkacaksınız ve beğenmeyecek.

Adam seni zaten beğenmiş sevgilisi yapmış.
Bu paranoya niye?

Bir de gerçekten seviyorsan neden saklıyorsun.
İkiniz de bekarsınız ortada ters bir şey yok ki.
Beğenilmeme kaygısı da benim takıntımdan ve bazen yabancı oluşumuzdan kaynaklanıyor. İster istemez ben de şaşırıyorum nasıl davranacağımı. İş yerinde sizli, dışarıya çıktığımızda senli konuşuyorum. Arada hepsi karışıyor tabi :) Saklamamız gerek ileride biterse kimse öğrenmemiş olur ve ben daha az üzülürüm.

İlişkiyi gizleyen taraf sizsiniz yanlış anlamadıysam diğer taraf gizleme taraftarı değil? Durum böyleyse o kişi bana kötü niyetli gibi biri gelmedi. Onun bunun laf etmesinden korkuyorsanız da ne bileyim ciddi anlamda adım atın siz de o zaman yüzük falan. Bir şey demeden çekip gitmek iyi bir fikir değil bence çok yıpratıcı olur, sizin için de...

37 yaşında bir adamın aklı, kişiliği oturmuştur
Patron-çalışan ilişkinizden dolayı, bir şeyleri netleştirmeden alenen yaşamak istememiş olabilir belki ancak benim tuhafıma giden aranızdaki mesafe. Rahatça konuşamadığın, istediğin gibi arayamadığın, rahat edemediğin bir adamla nasıl yaşanır ? Yaşı ve hayat tecrubesi senden fazla olan biri olarak bu mesafeleri aşabilirdi. İlişkiye bir açıklık getirmeyip, gizli devam etmesi, aranızdaki mesafeyi kapatmaması gibi konular bana çok da ciddi olmadığını düşündürdü. Sen yaşın itibariyle belki evlilik düşünmüyor olabilirsin ama onun düşünüyor olması ve bu niyeti ortaya koyması gerekirdi. Dikkatli ol derim, 37 yaşına kadar bekar kalmayı başarmış bir adam, kolay bir adam değildir, bir anda duygularını çok hırpalayabilir. Tedavine devam et, ilaçlarını al ve çok fazla oyalamadan durumu kafanda netleştir bence
Bekar kalmamış evlenip boşanmış birisi ancak uzun zaman olmuş boşanalı. Ben kimse bilsin istemiyorum daha önce de söylediğim gibi ilerde ayrılık durumunda daha çok yıpranırım. Evet benim yabancı olmam beni çok kızdırıyor ama bişey demiyorum işte ben de. Nasıl açıklasam ne desem ona bu durumla ilgili onu da bilmiyorum. Sanki hemen onu sahiplenmişim, evlenmek istiyormuşum gibi anlasın istemediğimden susuyorum.

İlişkiyi gizleyen taraf sizsiniz yanlış anlamadıysam diğer taraf gizleme taraftarı değil? Durum böyleyse o kişi bana kötü niyetli gibi biri gelmedi. Onun bunun laf etmesinden korkuyorsanız da ne bileyim ciddi anlamda adım atın siz de o zaman yüzük falan. Bir şey demeden çekip gitmek iyi bir fikir değil bence çok yıpratıcı olur, sizin için de...
Ben öyle istedim ancak o da onayladı zaten o da şuan için bilinsin istemiyor. Ancak benim kadar diken üstünde de değil. Daha yeni başladık ne yüzüğü ama çok aceleci bir yaklaşım değil mi ?

Peki bu adam sürekli evlilikten ve evlenmek istediginden bahseden biri olmasina ragmen o yasa kadar evlenememisse, yalancinin önde gideni midir? Sanirim öyle dimi?

Kimsenin günahını alamam yalancı diye ancak kendi yaşadıklarımı bilebilirim ; bende o yaşlarda ve isteyerek evlendim. Evlilik çok tavsiye edilen bir yaşam biçimi olmasına rağmen o zamana kadar özgürlüklerimden vazgeçme cesaretim olmadı hiç. Ancak şu var ki o yaştan sonra cidden zor ve tabi aşk falan üçüncü, beşinci plan insan bir hayat arkadaşı olsun diye evleniyor ama hala zaman zaman doğru bir iş yapmadığımı düşünüyorum, çünkü çok sıkılıyorum. Sürekli birine bağımlı yaşamak sabrımı çok zorluyor, sürekli bir şeylere tahammül etmek zor geliyor vs... Ben gençken evlenmenin neden tavsiye edildiğini anladım evlenince, hayat şekli kemikleşmiş biri onu değiştirmek için çok zorlanıyor ve sonunda mutsuz oluyor. Erkekler bu konularda kadınlardan daha da tahammülsüz olduğuna göre sağlam sorgulamak lazım diye düşünüyorum

Ben öyle istedim ancak o da onayladı zaten o da şuan için bilinsin istemiyor. Ancak benim kadar diken üstünde de değil. Daha yeni başladık ne yüzüğü ama çok aceleci bir yaklaşım değil mi ?
Hııı yeniyse tabi ki öyle ... O neden onayladı böyle bir şeyi ben de olsam stres yaparım. Gizlemek saçma bence.

Teşekkür ederim uyarın için onu ben de düşündüm. Öyle bir istekte niyetini belli etmiş olur zaten.
Aslinda ne denir ki..bende olsam kapilirdim heralde...kendinden olgun hos biri ve patronum..biz kadinlar güçlü erkek severiz. Inss hersey gönlünce olur dikkatli ol yinede:)

Kızlar merhaba,

Ben direk konuya dalıyorum ama ben patronumla birlikteyim ama insanların aklına böyle bir durumda hep kötü şeyler geliyor. Şimdiden söyleyeyim bekar biri ve ben parası için onunla birlikte değilim. Benden 14 yaş büyük ama benden genç bir ruhu var maalesef.
İlişkiye nasıl başladık bilmiyorum ama benim işle ve kendimle ilgili hep sorunlarım vardı beni yemeğe davet edip duruyordu konuşalım diye ben pek ciddiye almıyordum öylesine söylüyordur diye neyse sonunda yemeğe çıktık. O beni dinledi ben onu dinledim. Daha sonra arada böyle yemeklere çıkma, kahve içmeye derken baya arkadaş olduk. Ve birbirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik. Çok mutlu oldum ben gerçekten çok hoş bulduğum biriydi. Ancak hayatımın en mutsuz ayını yaşıyorum bu aralar inanılmaz bir bunalıma girdim, zaten genelde çok mutsuz biriyimdir ancak intihar düşünceleri aklımdan gitmiyor. Bunun sebebi bu ilişki olabilir mi ?

Kimse bilmiyor birlikte olduğumuzu, ilişkimizi gizlemeyi ben istedim çünkü iş arkadaşlarım hakkımda iyi şeyler düşünmezler, beni yanlış yorumlarlar vs. sebeplerden ötürü. O ise öğrenmeleri gerektiği zaman öğrenecekler, çekinme kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Çok sık görüşmüyoruz. Bazen ben bazen o şehir dışında oluyor. Onu aramıyorum genellikle, çekiniyorum. Erkek arkadaşım değilmiş gibi. Hiç alışık değilim bu duruma. Denk geldiğimiz zaman yemeğe gidip el ele tutuşuyoruz :) Biraz liseli aşıklar gibiyiz yani. Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmadığını söylüyor, yani ben bundan sonra kimse için bu kadar heyecanlanmazdım diye düşünüyordum demekki bende bir şeyler bitmemiş, benim içimde yeniden sevmek için bir umut yarattın diyor bana. Ama bu bile beni o kadar rahatsız ediyor ki. Ben onun için umut olmuşum, iyi bir şeye sebep olmuşum. Onun varlığı ise beni komplekse soktu, mutsuz biri oldum çıktım.

Ayrıca ben kendimi beğenmeyen biriyim. Bu ilişkiden sonra iyice panik oldum. Ya beni beğenmezse, ya başkasını beğenirse diye. Halbuki genç olan benim..

Kızlar ben napmalıyım? İşi herşeyi bırakıp sessizce çıkayım mı bu durumdan ona da hiçbir şey söylemeden? Biraz iletişimsiz olduğumuz için benim için üzülsün de istiyorum. Yani üzülmesini de istiyorum. Ben niye böyle biriyim :) Of!
Patronun evli degilse ve sevgilisi vs yoksa bu gizlilik niye anlamadim , hic iyi seyler hissetmedim acikcasi .

bu ilişkide hareketlerinizi kısıtlayan gizlilik.. eğer çevrenizdekilere bu ilişkiyi itiraf ederseniz daha çok aktivitelerde bulunabilirsiniz. bence kendi yaşlarınızda birini bulsanız daha iyi olur, hem daha fazla vakit geçirirsiniz, eğlenirsiniz böylece sizi bu intihar gibi düşüncelerden de uzak tutmuş olur. konuşmalarınızdan anladıgım öyle aman aman da aşık değilsiniz bence bu süreci rahatlıkla atlatabilirsiniz.
size bir şey söyliyim mi ben de kendimden yaşça büyük birine aşık olmuştum ve o zaman buradakiler bana çok güzel tavsiyeler verdi. hatta şimdi ben bile kendime gülüyorum. şu an mutlu olabilirsiniz ama siz 45 yaşına geldiğinizde o 65 olacak ve ortak paylaşım alanınız daralacak ve yine bunalıma gireceksiniz

sizin sorununuz etraf ne der.
ileride olabilecek şeyler sizi korkutuyor.
bu adamla ilişkiniz öğrenilirse ve devam etmesse iş yerinde sıkıntı yaşıycaksınız.
yada işten ayrılıcaksınız.
devam edip evlenseniz de adam hem yaşı büyük hem patron her zaman size böyle davranacak.
içinize sinmeyen şeyler varsa şimdiden önleminizi alın.

Patronunuz evli değil,sizi seviyorsa,sizin yanınızda mutluysa nedne saklıyorsunuz ki bu durumu?
Onun böyle bir çekinceside yok anladığım kadarı ile.
Bence rahat olun.Ne birlikteliğinizi ,ne kandinizi,nede sevgilinizi durduk yere üzmeyin.

Üstünüze toprak atın :KK53::KK53::KK53:

Şaka bi yana , bence sevmiyorsunuz , aşıkda değilsiniz ama olmuycak anlamınada gelmez sonuçta içini kıpırdatmış biraz. Özgüvenin zaten yıkılmaya meğilliymiş , hayliyle patrona aşık olunca özgüveninin altında kalmışsın.

Konumunuz nedir işyerinde. Çok zor aynı yerde patron üstelik..
Önemli olan onun ciddi olup olmadığı. Ciddi değilse hemen işte ayrılmanız gerekir.
İlerde ayrılırsanız zaten o işyerinde çalışamazsın.

Back
X