bu görümce beni kanser edecek!!!

labaronne

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
18
1
16
kızlar merhaba. artık sinir sistemim çökmek üzere. nasıl başedeceğimi şaşırdım. bi çıkış yolu bulamıyorum. evleneli 5 ay oldu. daha taze gelin sayılırım. ama bende bir görümce var bayatladım sayesinde. eminim benden daha beter durumda olan vardır. ama insan alışkın olmadığı durumlar içinde bulunca kendini, ne yapacağını şaşırıp en büyük derdin kendisinde olduğunu sanıyor. neyse ben olaya geçeyim. benim eşim iki kardeşler. bir ablası var bizden 4 yaş büyük. ama evli değil maalesef. flört ederken, nişanlıyken çok zaman geçirme şansımız olmadı farklı şehirlerde olduğumuz için. ama bir araya geldiğimizde de hep iğneli laflarını söylerdi. eşim o zamanlar ablasının psikolojik durumunu bildiğinden midir ne hem bizi bir araya fazla getirmedi hem de böyle durumlarda ortamı yumuşatmayı bildi.evlendik kardeşiyle bir yuva kurduk, kız hala beni kabullenmeyi öğrenemedi. şuan aynı şehirdeyiz. kardeşini arar 'ne zaman gelceksin canım' 'seni özledim' yok bilmem ne.. evime geldi bir gün kaldı kıskançlıktan gelip aramıza yatacaktı nerdeyse. sinirden kudurdu sabaha kadar salonda oturdu, onu dinledim yatak odasından. kayınvalideme gideriz eşimi çağırır yanına 'gel şuraya yanıma bir öpeyim seni' der şapur şupur öper, hay hay bu adamın karısı var falan yok.. eşimin yanına ben otururum diğer tarafına o oturur, elini tutar sanki sanarsın flört ediyorlar. kız ben yokmusum gibi davranıyor, beni hala kabul etmiyor. benim şapşal eşim de bir kere olsun abla dur şöyle böyle demiyor süt dökmüş kedi gibi. eve gelince birbirimizi yiyoruz ama yine de bana haklısın demiyor. özellikle bir aradayken napsam nasıl bir yol izlesem bilemedim. eşime sırnaşıyorum bu sefer daha da kuduruyor kız bir görseniz bir tarafından ben bir tarafından ablası asılacak neredeyse. o kadar yüzsüz. bir de benim eşim benim sırnaşmalarıma da benim istediğim gibi cvp vermiyo. put sanki. neymiş ablasının psikolojisi iyi değilmiş. onu alttan almak lazımmış onun önünde bana samimi davranamazmış allahııııım deli olcam. siz olsanız ne yapardınız ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar??

Ablasının psikolojisi iyi değilse değil yakın davranamam ne demek nikahlı karısısınız siz yaaaa.

Eşinizde de çok hata var sınır çizmesini bilmiyo.

Ben sizin yerinizde olsam cingarı çıkartır o görümceyi saç baş yolardım :) Şaka yapmıyorum cidden yapardım hiç tahammülüm yok o tip şeylere kardeşiyse kardeşi gibi davransın elini tutup oturmak nedir yaaa ?

Psikolojisi de bozuksa gitsin bi zahmet tedavi olsun.

Ilk basta rabbim kolaylik versin. Bende bir ablayim ve erkek kardesim var. Ben evlikardesim bekar flörtü falan da yok kardesimi cok severim sarilir öperim cünkü biz kardesiz ayrilamayiz hic bir zaman benim kardesim sessiz sakindir ama bu demek degildirki evlendigi zmn onu kiskanacam hatta onlarin mutlulugu icin herseyi yaparim cünkü ben evlendigim zmndan bu yana esime hep der ablama ara sira cicek al sunu al ablam bundan hoslanir bundan hoslanmaz diye esime tavsiyelerde bulunur .. kardeslik boyle olmali bence kiskanclik varsa durum vahimdir.görümcenin ya psikolojisi bozuktur yada kiskaniyordur . Eger kiskanc ise rabbim yardim etsin sana isin zor ...

Ablasının psikolojisi iyi değilse değil yakın davranamam ne demek nikahlı karısısınız siz yaaaa.

Eşinizde de çok hata var sınır çizmesini bilmiyo.

Ben sizin yerinizde olsam cingarı çıkartır o görümceyi saç baş yolardım :) Şaka yapmıyorum cidden yapardım hiç tahammülüm yok o tip şeylere kardeşiyse kardeşi gibi davransın elini tutup oturmak nedir yaaa ?

Psikolojisi de bozuksa gitsin bi zahmet tedavi olsun.

eşim belki de bana karşı bu durumu sindirmem için politika uyguluyor bilmiyorum. ama inanın durum aynen böyle. diyorum kendi kendime acaba bencilce mi davranıyorum kabullenmem mi lazım bu durumu diye ama, kendi yapımı da biliyorum olmuyor yapamıyorum.

Ilk basta rabbim kolaylik versin. Bende bir ablayim ve erkek kardesim var. Ben evlikardesim bekar flörtü falan da yok kardesimi cok severim sarilir öperim cünkü biz kardesiz ayrilamayiz hic bir zaman benim kardesim sessiz sakindir ama bu demek degildirki evlendigi zmn onu kiskanacam hatta onlarin mutlulugu icin herseyi yaparim cünkü ben evlendigim zmndan bu yana esime hep der ablama ara sira cicek al sunu al ablam bundan hoslanir bundan hoslanmaz diye esime tavsiyelerde bulunur .. kardeslik boyle olmali bence kiskanclik varsa durum vahimdir.görümcenin ya psikolojisi bozuktur yada kiskaniyordur . Eger kiskanc ise rabbim yardim etsin sana isin zor ...

amiiin. bu kızın hem psikolojisi bozuk hem de kıskanç. günlük yaşantıda da insanlarla iletişim sıfır. bir arkadaşı yok. nemrut bir tip. oturup sağlıklı 15 dk sohbet edemezsiniz. beni kendine hedef alıp dert edindi. keşke ablalık yapsa bana da. hiç gocunmam bundan. ben de ablayım kardeşim var. bilirim sahiplenme duygusunun anaçlık ne demek olduğunu. ama ben bu kızın durumundan şüpheye düştüm. kardeşiyle evliliğimize birşey olsa aman kardeşim napıyorsunuz demez adım gibi eminim. daha hoşuna gider öyle bir durum..

Simdi esinizin ablasiyla iliskileri normalde de böyle olsa yani cocukluklarindan beri böyle büyümüs olsalar, size bir sekilde biz böyle icli disli yetistik, ablam o benim gibi savunmalarda bulunurdu ve bu durumda belki sizin abarttiginizi düsünürdüm.

Fakat anlattiginiz olay cok baska. Esiniz ablamin psikolojisi iyi degil diyerek, ablasiyla yakin olurken, "ablamin yaninda seninle nasil yakin olayim?" diyebiliyorsa olay degisir. Sizin ne düsündügünüzü nasil hissettiginizi idrak edemiyor sanirim. Abla da eger cidden inadina yapiyorsa kendi evlenmedigi icin de olsa gerek biraz kiskaniyor olabilir.

Normalde benim babam da halalarimla yakindir. Sap sup öpmek zaten memleketlerinin verdigi bir adettir. Sakalasip kardesimm diyerek birbirlerine sarildiklari da olur. Hatta cok fazla görüsmedikleri icin bir araya geldiklerinde yan yana otururlar direk, "gel yanima" diyerek.

Fakat tabi siz eminim sinirlarin asildigi hissine bos yere kapilmamissinizdir. Üstelik yeni evlisiniz. Esinizin daha iyi bir ara buluculuk yapmasi gerekir ya da ablasinin yaklasimini normal buluyorsa da en azindan ablasinin yanindan ayrilip sizin yaniniza oturmasi, size sevgisini belli etmesi gerek.

Bizim toplumumuzda bir de ese ailenin yaninda sevgi gösterememe durumu var ya, en sevmedigim olay. Kimse kalkip da ailenin ortasinda öpüsmüyor elbette ama arada bir tatli bakis, yakin oturmak, gencler birbirini seviyor diye aileyi de mutlu etmesi lazim.

eşim belki de bana karşı bu durumu sindirmem için politika uyguluyor bilmiyorum. ama inanın durum aynen böyle. diyorum kendi kendime acaba bencilce mi davranıyorum kabullenmem mi lazım bu durumu diye ama, kendi yapımı da biliyorum olmuyor yapamıyorum.

Bencilce davranan siz değilsiniz kendinizde suç sorun aramayın.

Eşinizle kavga yerine sakince konuşmayı denediniz mi ? Biraz daha şirinlikle kıskandığınızı anlatsanız :/ Gerçi anlamayacaktır erkekler anlamaz ablamdan mı kıskanıyosun saçmalama diyecek.

Kim olsa sinir olur. Şimdi burda da sizde onlar abi kardeş gayet doğal falan diyecekler hiç suçlamayın kendinizi normal değil çünkü görümcenizin davranışı.

benim görümcem böyle olacak bana laf söyleyecek, ben ondan beter cadı olurum.. hatta kimse bizim evliliğimize karışamaz dıye uyarırdım. ayrıca görümceme de "ee sana ne zaman koca gelıyr" derdım. valla buyuk falan demem soylerım.. buyuk buyuklugunu bılecek, kucuk kucuklugunu bılcek.. kardes olsalarda elınden tutmak,öpmek ne oluyor. buna hayatta izin vermem. görümcemi alırım karşıma konusurum isterse kıyameti kopartsın.. neye yarayacak ki.

ben zaten normal bir abla-kardeş ilişkisini yadırgamıyorum. ikimizi de asla kıyaslasın istemiyorum. o ablası ben eşiyim. ikimizin de yeri ayrı. mesela kayınvalidem arada 'oğluuumm özledim seni' der falan filan.. bunlar hoş karşılanacak şeyler. ama bu bildiğin gözümün içine baka baka acı çektirmek, inadına yapmak gibi bir şey. işin tuhaf kısmı evlenmeden önce de ilişkilerinin çok bıcır bıcır olmadığını çok kavga ettiklerini falan duymuştum eşimden. sanki eşim tuhaf bir baskı altındaymış gibi hissediyorum. sanki bu manyak eşimi tehdit ediyomuş gibi ne bileyim beni ihmal edersen canıma kıyarım mı diyor ne diyor allahım beynimde her türlü senaryoyu yazar oldum artık konuya anlam katmak için..

yaşadıklarınızın çok benzerini yaşadım ama benim görümcem 20 li yaşlarda eşim abisi oluyor yani ben başta çocukluğuna veriyordum eşimin kucağına otururdu abimin en çok boynundan öpmeyi seviyorum gibi saçma sapan laflar hepside beni sinir etmek içindi başta prim vermiyordum ama zamanla bende sinirlendiğimi elimde olmadan belli etmeye başladım eşime rahatsızlığımı belli ettim ben suçlu oldum ne var sanki kıskanıyor seni sen büyüksün alttan al dedi sadece bana öyle bir aile yapıları varki kayınvalidem bile sırf bana bişeyleri kabul ettirmek için alakasız yerlerde abin en çok seni sever kızım biliyorsun değilmi gibi şeyler söylerdi şimdi rahatım allaha şükür görümceyi yola tam getiremesemde eşim daha dikkatli olmaya başladı bunu cözebilecek tek kişi eşiniz siz ne yaparsanız yapın çözemezsiniz aksine dahada abartılı davranışlara göz yummak zorunda kalırsınız

Sen de ona öyle davran. İyi davranınca karşılık veriyo mu sanki.. Sen de öyle davran o da senin psikolojin olsun.

Can sıkıcı gerçekten...

Ama eşinizede bir yerde hak vermedim değil, ne yapsın adam :31:? Bence biraz sabırlı olun, siz agresifleşip ön plana çıkarsanız bu sefer tepki görebilirsiniz. Bırakın başkaları rahatsız olsun. Her daim birlikte değilsiniz ya :34:.

Halbuki yeni gelinsiniz size yakın davranılması lazım. Bilhassa bayanlar belli bir yaştan sonra yalnızlığı kabullenemiyorlar.

nişanlıyken bir gün akşam üçümüz birlikte dışarı çıkmıştık bi yerlerde oturalım diye. arabadan indik eşimin elini tuttum. bi baktım koluna da bu girmiş :) eşim arada kalmış gibi. ben acıdım haline inanır mısınız... beni yanağımdan onun yanında ilk öptüğünde öhhööö öhhöö demişti. çok önemsememiştim. ben böyle cıvıklıklardan pek hazzetmem demişti. sinyal vermiş kız taa o zamanlardan bilir miyim böyle duruma geleceğini..

nişanlıyken bir gün akşam üçümüz birlikte dışarı çıkmıştık bi yerlerde oturalım diye. arabadan indik eşimin elini tuttum. bi baktım koluna da bu girmiş :) eşim arada kalmış gibi. ben acıdım haline inanır mısınız... beni yanağımdan onun yanında ilk öptüğünde öhhööö öhhöö demişti. çok önemsememiştim. ben böyle cıvıklıklardan pek hazzetmem demişti. sinyal vermiş kız taa o zamanlardan bilir miyim böyle duruma geleceğini..

El olsa görüşmeyin diyeceğim ama eşinizin ablası, yalnızlık kolay değil, yadırgamamak lazım.

Siz iyi niyetli olun, her işiniz rast gider...

El olsa görüşmeyin diyeceğim ama eşinizin ablası, yalnızlık kolay değil, yadırgamamak lazım.

Siz iyi niyetli olun, her işiniz rast gider...

bir yanım sizin düşündüğünüz gibi yapmamı söylüyor, bir yanım bu duruma alıştırmamam gerektiğini. ama gerçekten canım çok sıkılıyor. her görüştüğümüzün akşamı bu yüzden tartışma yaşamak sinir bozucu üstüne haklı olduğumu da bir tek ben düşünüyorum..

Zaten normal olsa o tür hareketlerde bulunmaz, bunu sizden saklamışlar tam olarak hastalığını öğrenin hangi hapları alıyor ,araştırın derim ben

Zaten normal olsa o tür hareketlerde bulunmaz, bunu sizden saklamışlar tam olarak hastalığını öğrenin hangi hapları alıyor ,araştırın derim ben

eşimle bir akşam çok ciddi kavga etmiştik bu yüzden. eşim abana aynen şunu dedi: babamın tası atarsa bana başlatma karına elin kızı için ablanı mı üzüyosun der. bunu duyduktan sonra zaten beynimden vurulmuşa döndüm. işin garip kısmı bu kızın davranışları kimseye de tuhaf gelmiyor. ilaç falan kulladığı yok.

Ben olsam ne yapardım?
Çok samimi, gülümseyerek, şaka yapar gibi bir tonla; ay abla sana ne zaman koca gelecek de geçecek bu halin bilmiyorum der bir de kahkaha atardım üstüne. Hem de tam kocama sarılmış vaziyetteyken, elini tutarken vs.

eşimle bir akşam çok ciddi kavga etmiştik bu yüzden. eşim abana aynen şunu dedi: babamın tası atarsa bana başlatma karına elin kızı için ablanı mı üzüyosun der. bunu duyduktan sonra zaten beynimden vurulmuşa döndüm. işin garip kısmı bu kızın davranışları kimseye de tuhaf gelmiyor. ilaç falan kulladığı yok.

Yapabilecegin hic birsey yok. Mumkun mertebe az gorusmeye calis, uzgunum bunu soyledigimicin ama tahammul edemiyorsan esinin ailesine karsi koy mesafeni. "Demek karin icin ablani mi uzeceksin" ha ? Seni el gibi goruyolarsa ki esin oyle dusunuyor, sen de onlari el gibi goruceksin o zaman.

Böyle görümce bir ben de var sanırdım:) biz de sevigliyken daha yeni tanıştık üstelik benim görümcem evli de:) bir kolunda ben bir kolunda o eşimin. kendi eşi yemek yemek için iskenderciye gitti avm de biz kumpir yicektik o bizim yanımızda kaldı..ilk zamanlar aşırı bir kardeş sevgisi vardı ve hep canım kardeşim, yakışıklı kardeşim filan diyordu..ne zaman ki kendi bebeği oldu şükür ki eşime ilgisi azaldı, hatta en sn olan olay da eşim ben o kızı balık yemeye gittik kısa kollu giyinmişti. eşim de çıkardı montnu verdi. sonra kendi eşine aynn şu şekilde dönüp dediki; biliyomusun hayatım kardeşim karısına değil montunu bana verdi!.. ee önce can sonra canan tabiki dedi..enişte ve benim eşim duruma sessiz kaldı kimse tepki vermedi ben de evet öyle yaptı dedim..ama çok bozuldum, eşime de bişi demedim..ama şu krarı aldım bir daha onun eşi de olmadan birlikte takılmayacağım..
Benim görümcem de benden büyük, ablalık mı.uzak olsun...bence sen de mesafekoy.. eğer abin varsa sen de abine sırlaşki eşin anlasın..ben bir daha böyle yapmayı düşünüyorum..bence cidden kendi sorunlarının acısını snden çıkarıyor olabilir.çünkü benim görümcemn kayınvalidesi ile ilgili sorunları var,

Back
X