kızlar merhaba. artık sinir sistemim çökmek üzere. nasıl başedeceğimi şaşırdım. bi çıkış yolu bulamıyorum. evleneli 5 ay oldu. daha taze gelin sayılırım. ama bende bir görümce var bayatladım sayesinde. eminim benden daha beter durumda olan vardır. ama insan alışkın olmadığı durumlar içinde bulunca kendini, ne yapacağını şaşırıp en büyük derdin kendisinde olduğunu sanıyor. neyse ben olaya geçeyim. benim eşim iki kardeşler. bir ablası var bizden 4 yaş büyük. ama evli değil maalesef. flört ederken, nişanlıyken çok zaman geçirme şansımız olmadı farklı şehirlerde olduğumuz için. ama bir araya geldiğimizde de hep iğneli laflarını söylerdi. eşim o zamanlar ablasının psikolojik durumunu bildiğinden midir ne hem bizi bir araya fazla getirmedi hem de böyle durumlarda ortamı yumuşatmayı bildi.evlendik kardeşiyle bir yuva kurduk, kız hala beni kabullenmeyi öğrenemedi. şuan aynı şehirdeyiz. kardeşini arar 'ne zaman gelceksin canım' 'seni özledim' yok bilmem ne.. evime geldi bir gün kaldı kıskançlıktan gelip aramıza yatacaktı nerdeyse. sinirden kudurdu sabaha kadar salonda oturdu, onu dinledim yatak odasından. kayınvalideme gideriz eşimi çağırır yanına 'gel şuraya yanıma bir öpeyim seni' der şapur şupur öper, hay hay bu adamın karısı var falan yok.. eşimin yanına ben otururum diğer tarafına o oturur, elini tutar sanki sanarsın flört ediyorlar. kız ben yokmusum gibi davranıyor, beni hala kabul etmiyor. benim şapşal eşim de bir kere olsun abla dur şöyle böyle demiyor süt dökmüş kedi gibi. eve gelince birbirimizi yiyoruz ama yine de bana haklısın demiyor. özellikle bir aradayken napsam nasıl bir yol izlesem bilemedim. eşime sırnaşıyorum bu sefer daha da kuduruyor kız bir görseniz bir tarafından ben bir tarafından ablası asılacak neredeyse. o kadar yüzsüz. bir de benim eşim benim sırnaşmalarıma da benim istediğim gibi cvp vermiyo. put sanki. neymiş ablasının psikolojisi iyi değilmiş. onu alttan almak lazımmış onun önünde bana samimi davranamazmış allahııııım deli olcam. siz olsanız ne yapardınız ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar??