bu görümce ve kayınvalide düşmanlığı nedir anlayamıyorum

Görümcem kendi kayınvalidesiyle kanlı bıçaklı olduğu için, gelip bana saldırıyor. Yani kendisi huzursuz olduğu için benim rahat olmama izin vermeyecek aklınca. ateş olmayan yerden duman çıkmaz ya. Kimse kimseyi boşuna sevmemezlik etmez. Öncelikle de kimsenin hayatına karışmamaktan başlamak lazım çözüme...

valla benimde yeğenim erkek gelininde erkek kardeşi var.aynı şeyleri bende diyorum bazen

valla benimde yeğenim erkek gelininde erkek kardeşi var.aynı şeyleri bende diyorum bazen
hak ediyordur eminim..
Varya bir hafta çok iyi ertesi hafta mutlaka beni ailemin yanında tahrik ediyor.
ona bağırıp haksız durumda olmam için..

kimse kimsenin yuvası yıkılıyor diye mutlu olmaz eğer hasta ruhlu değilse.ben gelinle birkez bile tartışmadım.birbirimize kötü söz söylemedik.yaşça benden küçük.dediğinize katılıyorum.artık onlarda bir aile.kendi düşünceleri kendi hayatları kendi bütçeleri çocukları var.ama bu demek değildirki anasına kardeşine babasına mesafe koysun.bunu neden yapıyor erkekler.eşleri kıskanmasın evde huzursuluk çıkmasın diye

Çoğu sorun erkeklerin dengeyi kuramamasından kaynaklanıyor. Ama gelin aileye, aile geline cephe alıyor...

Çoğu sorun erkeklerin dengeyi kuramamasından kaynaklanıyor. Ama gelin aileye, aile geline cephe alıyor...

ama erkeklerde ne yapsın.analarını haklı görünce evde huzursuzluk çıkıyor bu sefer.kimse evinde hzursuz olmak istemez.erkeklerde bu yüzden anasına babasına kardeşine mesefa koyuyor.babayla problem olmuyor genelde zaten.mesele kadınların 1 erkeği paylaşamamaları.gelin diyor ki benim kocam ben evlendim artık onun sahibi benim.anne diyorki onu ben doğurdum canımdan kanımdan bir parça evladım.görümceler de hem kardeşini hem en yakın arkadaşının ona soğuk davranmasını kaldıramıyor.görümcelerle ilgili düşünce tamamen şahsi fikrim benim düşündüklerim yanlış anlaşılmasın :)

hak ediyordur eminim..
Varya bir hafta çok iyi ertesi hafta mutlaka beni ailemin yanında tahrik ediyor.
ona bağırıp haksız durumda olmam için..

bizde öyle problemler yok allahtan.gelinimiz saygılıdır.kötü söz söylemez.ama ağbimin başına eksiş sonra.bende onun üzülmesine dayanamıyorum

bizde öyle problemler yok allahtan.gelinimiz saygılıdır.kötü söz söylemez.ama ağbimin başına eksiş sonra.bende onun üzülmesine dayanamıyorum
bizimki beni alttan alta tahrik eder
hakaret ederek değil mesela bir olay anlatır içinde mutlaka kajmery de yapıyor arada heh işte o hareket falan diyor...bende ondan hoşlanmıyorum ama inan katlanıyorum . bir şey söyleyemem...
Çünkü eve gidince sinir krizleri geçiriyor..

benim açmış olduğum bir konum var rica etsem okuyabilir misiniz?

dediğim gibi bizimki saygılı öyle şeyler demez asla.annemde bazen der diğer gelinleri gördükçe benim gelinim onların yanında mükemmel diye.

Hiç kimse durup dururken ben kayınvalidemi sevmiyorum demez. Elbet bir şey görmüştür.
Tabi kocası sadece kendisine ait olsun, anasıyla babasıyla görüşmesin diyen gelinler de vardır.
Zaten yazmışsınız herkes bir değil diye.
Herkes kendi yaşadığını kendi bilir.
Mesela ben kayınvalideme asla laf ettirmezdim, hiç kötülüğünü görmedim derdim hep. Kadın 2 seneden sonra beni telefonda azarlamaya başladı annemlere gidiyorum diye. 2 kere telefonda atar yaptı bana hiç suçum yokken. Beni en çok telefonda bunları söylemesi kırdı, gelip yüzüme karşı ağzıma etse bişey demem, en azından derim ki yüzüme konuşacak kadar değer veriyor. Ben mesafeli bir kaynana gelin ilişkisi tercih ettim, oğullarından ayırmadım, gitme demedim demem de, ama yine ben kötü oldum. Tek sebebi de onların yaptığı gezme planlarına uymamak. Benden yakınlık bekleyen kayınvalidem bir kere bile sözlüyken nişanlıyken bi çaya dahi çağırmamış, bi telefon dahi etmemiş insandır...
Yani demem o ki, benim sebebim var, artık eskisi gibi olamam ona karşı. Bi insana geç ısınır çabuk soğurum maalesef...

dediğim gibi bizimki saygılı öyle şeyler demez asla.annemde bazen der diğer gelinleri gördükçe benim gelinim onların yanında mükemmel diye.
o zaman arkadaşım sen niye rahatsız oldu ki?
kv ve görümce sevmeyenlerden..

benim kv görümcem bana en ufak sevgi gösterselerdi , 4 ümüz kucaklaşırdık....
eşim bunu bildiğinden beni çok iyi tanıdığından bizde sıkıntı yok .....
Benim eşim de annesine demiş ne kadar iyi gelinin var, sen değerlendiremedin, daha kızla kendin yakınlaşmadan akrabaları yakınlaştırmaya kalktın demiş.
Gerçekten benim kayınvalidem benim kıymetimi bilmiyor, kendimi övmek değil amacım kendimi biliyorum çünkü. Ben safımdır, sevgi delisiyimdir. Bir güzel söz söylese, beni bi kucaklasa bütün her şeyi unuturum. Ama eşimin ailesinden gördüğüm sadece ikiyüzlülük...

ANLAMADIM GERCEKDEN OGLUM AYNI ODADA YATALIM DIYEN KAYIN VALIDEMI VAR
BU KAYNANALAR HAKIKATEN SIYIRMIS AMAA
BENIM KAYNANAM GORUMCEMDE IYIDIRLER AMA KAYNANAMIN ESI OLDU VE AZICIK OGLUNU BENDEN KISKANIR AMA ASIRI DIYIL YANI BEN HISS EDERIM

aynen öyle yasemincim...bende vay elmiş yabancıymış bilmem benim için karakter önemlidir bana verdiği değere bakarım... ama ne oldu bu nasılsa saf kullanalım diye düşündüler senin iyi niyetini kötüye kullandılar..... eşim de bunu iyi bilir .... bu saatten sonra da lazım değil bana onların sevgisi....

Hani adetler diyoruz ya, bu adet hemen hemen herkeste vardır, düğünden sonra kız evi aranır. Hal hatır sorulur. Gelinini oğlunu alır el öpmeye götürürsün. Bizimkiler hiçbişey yapmadılar. Sanki babam canlarına kastetmiş gibi kinliler adama, gitmiyorlar, düğünden sonra bi kez bile görüşmediler. Bi de bana hangi cesaretle ' sen de ailenden başka bişey bilmiyosun' diyebilir bu kadın. İyi ben gitmeyeyim, sen gitme, eşim gitmesin sap gibi kalsın benim ailem orda. İçim çok dolu yaaa, bi de kadın eşime demiş bana yakınlaşmadığı için çok üzülüyorum demiş. Nesine yakınlaşcam ben bunun. Aileme çöp kadar değer vermeyen insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…