burda bir sürü konu okudum.kayınvalide ve görümcelerle ilgili.gelinler genelde kocalarını kendi taraflarına çekip annelerine ve kardeşlerine mesafe koymalarını istiyorlar kocalarının.
ama unutmayın ki siz yokken onlar vardı.mesela benim ağbim eşinin yanında bana bir kez olsun sarılmadı 5 yıllık evliler.neden ?çünkü hanım kıskanıyor problem çıkarıyor.aynı şekilde annemede yakın davranamıyor.
halbuki ağbim bekarken nasılda güzel anlaşırdık.bir kez bile tartıştığımızı hatırlamam.her derdimizi her sırrımızı paylaşırdık.oysa şimdi ağbimle aramızda mesafe var.yapmayın gelinler yapmayın yahu.
not:yanlış anlamayın arkadaşlar herkes aynı demedim.bu kendi ailemden verdiğim örnek.ama gördüğüm kadarıyla ve burda okuduğum kadarıyla kayınvalide ve görümcelere karşı hep bi önyargı bi düşmanlık var.BÖYLE OLMAYANLAR VEİSTİSNALAR VARDIR MUHAKKAK.ONLARI TENZİ EDERİM
gelin ol o zaman yeniden görüşelim
seninde görümcen kv sorunlu insanlar olursa o zaman gelin mi görümcemi anlarsın
Benimde abimle baglarimiz cok iyidi o bekarken Suan 9 yillik evli ve tamanen kopmus gibiyiz aramizda hicbir sorun olmamasina ragmen bende 1 yillik evliyim bayramdan bayrama gorusuyoruz o kadar sogukki sanki abim dedilde uzak bi akraba yada komsu gibi ben oyle sarilma falan beklemedim beklemiyorum sadece daha sik bi araya gelmek ve arada aranip sorulmak istiyorum bi derdim oldugunda ilgilenmeaini istiyorum gercek bi abi gibi Bir zamanlar aklimin ucuna gelmezdi boyle olacagi yengemin haset ve bencil bi kisiligi var ama tamamem bu durama gelmemizin sucu onda degil sonuc abim 7/24 onun yaninda degil isteyken arasa mesela o nerden bilecek ve istese karsindakine rest cekebilecek biri. Uzuluyorum kiziyorum ama yapicak bisey yok o boyle istiyomus demekki.. ama bak senin abin yengen yaninda degilken ilgileniyomus ariyomus bence ilgilenip abilik yapiyorsa sana sarilmasi okadarda onemli degil firsat bulupta ariyor deger veriyor keske benimkide okadar olabilseydi... yengenin yaninda sarimamasina takilma uzme kendini..burda bir sürü konu okudum.kayınvalide ve görümcelerle ilgili.gelinler genelde kocalarını kendi taraflarına çekip annelerine ve kardeşlerine mesafe koymalarını istiyorlar kocalarının.
ama unutmayın ki siz yokken onlar vardı.mesela benim ağbim eşinin yanında bana bir kez olsun sarılmadı 5 yıllık evliler.neden ?çünkü hanım kıskanıyor problem çıkarıyor.aynı şekilde annemede yakın davranamıyor.
halbuki ağbim bekarken nasılda güzel anlaşırdık.bir kez bile tartıştığımızı hatırlamam.her derdimizi her sırrımızı paylaşırdık.oysa şimdi ağbimle aramızda mesafe var.yapmayın gelinler yapmayın yahu.
not:yanlış anlamayın arkadaşlar herkes aynı demedim.bu kendi ailemden verdiğim örnek.ama gördüğüm kadarıyla ve burda okuduğum kadarıyla kayınvalide ve görümcelere karşı hep bi önyargı bi düşmanlık var.BÖYLE OLMAYANLAR VEİSTİSNALAR VARDIR MUHAKKAK.ONLARI TENZİ EDERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?