Bu görümceye ne oluyor nasıl davranmalı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

astala85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
207
127
53
Arkadaşlarım merhaba,
Bir sorun var ama n oldu inanın bilmiyorum.
Eşimin bir ablası bir oğlan kardeşi var aramız hep çok iyidir. ama bir anda garip bir şekilde bana tavır aldılar.
Ben başlarda tam anlamadım emin olamadım Eşimle görüntülü konuşurken falan napıyorsun diye sordum doğru düzgün cevap vermiyor kafasını çeviriyor sosyal medyada resim paylaşınca beğenmiyor.
Haliyle tavır aldıklarından emin oldum bende araya mesafe koydum.
Bir durum var belliki ama ne eşim ne başkası birşey demiyor şimdi önümüz bayram ne desem bilemedim benden büyük bayram kutlamak gerekir mi yoksa bana mesafe koymak isteyene bende aynımı davranayım. sonuçta bana tavır alan onlar
Eşine sor lütfen demeyin biz bu konulara girince çok gerilip kavga ediyoruz. zaten anlatacak olsa çoktan gelip söylerdi şöyle böyle diye o konuyu açmadan asla açmayı istemiyorum.

bayramda gittiğinizde onların tavrı nasılsa sizde ona göre davranın..

Aranızdaki iletişime göre yalnız kaldığınızda görümcenize herhangi bi sorun mu var diye bile sorabilirsiniz bence.

Mesafeli durun ama kusmeyin. Belli ki varliginizdan onlar rahatsiz. Rahatsiz olmakla kalsinlar. Cokta fifi. Esiniz birinci ailesi kim onun farkindaysa, kardesleriyle icli disli degilse hic sorun etmeyin. Bayramda esinizle gider bi yarim saat oturursunuz.

Arkadaşlarım merhaba,
Bir sorun var ama n oldu inanın bilmiyorum.
Eşimin bir ablası bir oğlan kardeşi var aramız hep çok iyidir. ama bir anda garip bir şekilde bana tavır aldılar.
Ben başlarda tam anlamadım emin olamadım Eşimle görüntülü konuşurken falan napıyorsun diye sordum doğru düzgün cevap vermiyor kafasını çeviriyor sosyal medyada resim paylaşınca beğenmiyor.
Haliyle tavır aldıklarından emin oldum bende araya mesafe koydum.
Bir durum var belliki ama ne eşim ne başkası birşey demiyor şimdi önümüz bayram ne desem bilemedim benden büyük bayram kutlamak gerekir mi yoksa bana mesafe koymak isteyene bende aynımı davranayım. sonuçta bana tavır alan onlar
Eşine sor lütfen demeyin biz bu konulara girince çok gerilip kavga ediyoruz. zaten anlatacak olsa çoktan gelip söylerdi şöyle böyle diye o konuyu açmadan asla açmayı istemiyorum.
Neden bir problem mi var diye sormayı denemiyorsun?

Eşimin bir ablası bir oğlan kardeşi var aramız hep çok iyidir.
Eşine sor lütfen demeyin biz bu konulara girince çok gerilip kavga ediyoruz.
Madem ailesiyle aranız çok iyiymiş niye onlarla ilgili kavga ediyorsunuz?

Bayramlaşmaya gidin bence. "Durduk yere biz bir şey yapmadık etmedik kendisi gelmedi" olmasın. Madem aranız iyiydi sorun dertleri neymiş. Ben siz olsam onu da sormam, merhaba merhaba der geçerim ama sizin aile dinamiklerini bilmiyorum. İş büyür mü yoksa herkes mesafesini koyar mı sizin bileceğiniz iş.

Acaba onlarda sizin gbi foto begenmeme gbi bi durum oldu da ondan alınıp böyle mi yaptı diye düşündüm 😅

Nasıl davranıyorlarsa öyle davranın biz öyleyiz görümcemle. Kendisi abisini davet ediyorsa bende onları çağırırken abisine söylettiriyorum kendim çağırmıyorum. Soğuksa laf sokuyorsa bende laf sokuyorum. Siz normalde iyiyseniz sorabilirsiniz ama bu sizi suçlamaya yönelik bir cümleyle karşılık gelebilir. Şundan şundan kaynaklı tarzında. Ben olsam sormam.

Nasıl davranıyorlarsa öyle davranın biz öyleyiz görümcemle. Kendisi abisini davet ediyorsa bende onları çağırırken abisine söylettiriyorum kendim çağırmıyorum. Soğuksa laf sokuyorsa bende laf sokuyorum. Siz normalde iyiyseniz sorabilirsiniz ama bu sizi suçlamaya yönelik bir cümleyle karşılık gelebilir. Şundan şundan kaynaklı tarzında. Ben olsam sormam.
Kesinlikle bende o yüzden sormak istemiyorum.
Bu sefer yüz göz olacağım çok önemsiyormuş gibi olacak.
Nasıl davranıyorsa öyle davranmak en mantıklısı

zamanında buda olmuştu :KK70: ama bu sefer farklı bence hayırlısı :KK70:
Ayyy cok fena.. hiç takmayın bence yaa.. yaşlarda büyükse birde hiç cekilmez.. mecburi iletişimlerde saygı korundugu sürece ne sizin ne eşinizin canı sıkılmaz.. bence konuyu acmaya bile gerek yok eşinize.. siz kendi mutlulugunuza odaklanın

Ayyy cok fena.. hiç takmayın bence yaa.. yaşlarda büyükse birde hiç cekilmez.. mecburi iletişimlerde saygı korundugu sürece ne sizin ne eşinizin canı sıkılmaz.. bence konuyu acmaya bile gerek yok eşinize.. siz kendi mutlulugunuza odaklanın
Çok haklısınız teşekkür ederim :)

Kesinlikle bende o yüzden sormak istemiyorum.
Bu sefer yüz göz olacağım çok önemsiyormuş gibi olacak.
Nasıl davranıyorsa öyle davranmak en mantıklısı
Size bir anımı anlatayım. Geçen sene görümcemle tartışmadığımız halde bi olay yaşandı. Çocuğu telefonumu attı bende tabikide kızmadım ama eşim bana bırakma oraya diyince eşime çıkıştım nereye koyucam telefonu diye. 5 dakika içince görümcem koca çaydanlık demlenmiş çay olmasına rağmen hadi hadi diyip eşiyle selam vermeden gitti. Konuşmak çözüm olmayacağı için gördüğüm ilk yerde suratına bakmadan devam ettim. Alındı ve peşimden sanada günaydın diye bağırdı. Bakmadan günaydın diyip devam ettim. Sonra kendi kendine düzeldi:) keyfi bilir görümcemi görmedim diye ağlayacak halim yok. Bana nasıl olurlarsa bende öyle olurum. Çok kasmayın yani.

Konuyu neden sildiniz zaten alintilarda görünüyor.
Neyse, ben olsam umursamam o bir açıklama yapacak kadar umursamıyorsa beni ben de hiç fark etmemiş gibi devam ederim. Ayrıca eşiniz biliyor ve size soylemiyorsa ufak tefek bir şeydir. Bu konu yüzünden kavga çıkaran koca büyük bir şey yapsanız kesin söylerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X