Benim eşimin fave inde de fotomuz yok ama galeriye girince var w.upda da hala evlilik fotomuz var.
Ben bu kafadaki adamları zaten hiç anlayamıyorum namahrem olduğunu düşünenler hariç
Esim sosyal medyaya ikimizin fotoğrafını koymayi gosteris olarak görüyor. Anlayamıyorum. Herkes eşiyle sevgilisiyle mutlu mesut pozlarini paylaşıyor benimki benim arkadaşlarım seni niye görsün millete gosteris yapmak, gosteris meraklısı gibi durmak istemiyorum diyor. Hic ustelemedim ona sadece bi kere sordum bu cevabı verdi.
Iliski durumunda evli yazıyor. Sorun fotograf koymamasi guzel bi fotografimizi koymasini istiyorum ozeniyorum. Hayır koyan erkekler karısını gostermeye cok meraklı sanki. Kendi fotografini, arkadaslarini koyuyor ikimizin fotosunu koymuyor. Sadece evli oldugu yazıyor. Benim hesabim yok bu arada.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Bana savunması saçma geliyor. Mutluluğunu niye gizliyor bilmiyorum. Hayır birinden bir sey gizleyecek olsa evli de yazmaz oraya. Tüm cevresi beni zaten biliyor, görüyor..
Evliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?
Bence de ya. Hayat arkadasiyim ben onun. Arkadaşları var ben yokum orada. Emrivaki yapip kötü bi tepki alırsam cok üzülürüm.Al telefonunu beğendiğin bir fotoğrafı instagrama yükle.
Kaldırırsan beni sevmediğini düşüneceğim artik kırılıyorum de.
Ufff kafalar değişik değişik.
Her biri ayrı hava bu erkeklerin.
Bana da garip geliyor.
Bazı şeyleri ben de sevmiyorum. Her gidilen, her yenilen, her içilen her bilmem napilan şeyi paylaşmak gösteriş evet ama insan karısıyla bir mutlu pozunu paylaşmıyorsa kapatsın o hesabi yav.
Neden bu kadar önemli sizin için? Koymasın.
Sosyal medya hesaplarımda evli olduğum yazmıyor, eski soyadım ve tek o şekilde kullanıyorum, evet fotoğraf paylaşıyorum ama sadece arkadaşlarım göreceği şekilde.
Hatta işi bir adım ileriye götüreyim. Alyans takmiyorum.
Eşim gelse bunlardan biri için rahatsız olsa yada değiştirmem için baskı yapsa sanırım sadece gulerim.
Utanma olasiligi yok begenilen biriyim ovunmek manasiyla demiyorum utandigini düşünmüyorum görünüş olarakiki seçenek var ya sizi cok guzel gorup kiskaniyor ya da utaniyor ...
Bizim sosyal medya hesaplarımız yok ama wpta bile ikimizin fotoğrafı yoktur. Kendi resmimizide koymuyoruz gerçi bilemedim şimdi.
Bence de ya. Hayat arkadasiyim ben onun. Arkadaşları var ben yokum orada. Emrivaki yapip kötü bi tepki alırsam cok üzülürüm.
Resim yüklüyor. Ama bizimkini degil.Killanacak bir durum yok. Face e resim yuklemek gereksiz gelebilir. Koymak istemiyor olabilir vs vs...
Bazı erkekler de bazı kadınlar da bunu gereksiz görebiliyor. Tamamen bakış açısı.
Ben sevmiyorum. Koyacak arkadaş. Ben böyle mutlu oluyorum çünkü.
Bana göre bu değer vermektir.
Biri çiçek alınca mutlu olur ben de fotoğrafınızı paylaşınca mutlu oluyorum.
Bunun nedeni mi olur.
Açıkça konuşun.
Eşinizi tanırsınız, üzüldüğünü söylersenmmi yapar yoksa rest cekersen mi? Bir şekilde ikna edin.
Koysa ölmez yani seni mutlu etmiş olur.
Kim soktuysa kafasına gösteriş diye.
Benim esim de hoslanmaz. Hatta benim kendi hesabimda yuklediklerimi bile eleştirir. Nazardan korkuyorum diyorama takmayin bu kadar ya... ben gülüp geciyorum. Herkesin mantigi farkli.
Öncesinde güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa takılmayın bu kadar.Benimle fotoğrafını paylaşmıyor ama hesabı aktif sık sık paylaşım yapıyor dolanıyor. Sanki otelenmis gibi hissediyorum. Bilmedigim bir sey varmış gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?