Bu gösteriş mi oluyor?

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Esim sosyal medyaya ikimizin fotoğrafını koymayi gosteris olarak görüyor. Anlayamıyorum. Herkes eşiyle sevgilisiyle mutlu mesut pozlarini paylaşıyor benimki benim arkadaşlarım seni niye görsün millete gosteris yapmak, gosteris meraklısı gibi durmak istemiyorum diyor. Hic ustelemedim ona sadece bi kere sordum bu cevabı verdi.

Iliski durumunda evli yazıyor. Sorun fotograf koymamasi guzel bi fotografimizi koymasini istiyorum ozeniyorum. Hayır koyan erkekler karısını gostermeye cok meraklı sanki. Kendi fotografini, arkadaslarini koyuyor ikimizin fotosunu koymuyor. Sadece evli oldugu yazıyor. Benim hesabim yok bu arada.

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bana savunması saçma geliyor. Mutluluğunu niye gizliyor bilmiyorum. Hayır birinden bir sey gizleyecek olsa evli de yazmaz oraya. Tüm cevresi beni zaten biliyor, görüyor..

Benim eşimin fave inde de fotomuz yok ama galeriye girince var w.upda da hala evlilik fotomuz var.
Ben bu kafadaki adamları zaten hiç anlayamıyorum namahrem olduğunu düşünenler hariç

Evliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?

Benim eşimin fave inde de fotomuz yok ama galeriye girince var w.upda da hala evlilik fotomuz var.
Ben bu kafadaki adamları zaten hiç anlayamıyorum namahrem olduğunu düşünenler hariç

Namahrem olduğunu da düşünmüyor. Sizin esiniz neden koymuyormus sordunuz mu peki? Benimkinin galeride de yüzlerce fotomuz var.

Neden bu kadar önemli sizin için? Koymasın.
Sosyal medya hesaplarımda evli olduğum yazmıyor, eski soyadım ve tek o şekilde kullanıyorum, evet fotoğraf paylaşıyorum ama sadece arkadaşlarım göreceği şekilde.

Hatta işi bir adım ileriye götüreyim. Alyans takmiyorum.
Eşim gelse bunlardan biri için rahatsız olsa yada değiştirmem için baskı yapsa sanırım sadece gulerim.

Al telefonunu beğendiğin bir fotoğrafı instagrama yükle.

Kaldırırsan beni sevmediğini düşüneceğim artik kırılıyorum de.

Ufff kafalar değişik değişik.
Her biri ayrı hava bu erkeklerin.

Bana da garip geliyor.
Bazı şeyleri ben de sevmiyorum. Her gidilen, her yenilen, her içilen her bilmem napilan şeyi paylaşmak gösteriş evet ama insan karısıyla bir mutlu pozunu paylaşmıyorsa kapatsın o hesabi yav.

Sifresi bende hesaplarinin. Kendi adina benden gizledigi bi hesabi yok. Fake varsa bilemiyorum. Killandim suan

Bence de ya. Hayat arkadasiyim ben onun. Arkadaşları var ben yokum orada. Emrivaki yapip kötü bi tepki alırsam cok üzülürüm.

Benimle fotoğrafını paylaşmıyor ama hesabı aktif sık sık paylaşım yapıyor dolanıyor. Sanki otelenmis gibi hissediyorum. Bilmedigim bir sey varmış gibi..

Bizim sosyal medya hesaplarımız yok ama wpta bile ikimizin fotoğrafı yoktur. Kendi resmimizide koymuyoruz gerçi bilemedim şimdi.

Bizim sosyal medya hesaplarımız yok ama wpta bile ikimizin fotoğrafı yoktur. Kendi resmimizide koymuyoruz gerçi bilemedim şimdi.

Aktif olup arkadaşlarıyla bisuru fotograf paylasip benimle tek kare olmaması. Sık girmese hak vericem de.

Bence de ya. Hayat arkadasiyim ben onun. Arkadaşları var ben yokum orada. Emrivaki yapip kötü bi tepki alırsam cok üzülürüm.

Bazı erkekler de bazı kadınlar da bunu gereksiz görebiliyor. Tamamen bakış açısı.

Ben sevmiyorum. Koyacak arkadaş. Ben böyle mutlu oluyorum çünkü.
Bana göre bu değer vermektir.

Biri çiçek alınca mutlu olur ben de fotoğrafınızı paylaşınca mutlu oluyorum.

Bunun nedeni mi olur.

Açıkça konuşun.

Eşinizi tanırsınız, üzüldüğünü söylersenmmi yapar yoksa rest cekersen mi? Bir şekilde ikna edin.

Koysa ölmez yani seni mutlu etmiş olur.

Kim soktuysa kafasına gösteriş diye.

Benim esim de hoslanmaz. Hatta benim kendi hesabimda yuklediklerimi bile eleştirir. Nazardan korkuyorum diyor ama takmayin bu kadar ya... ben gülüp geciyorum. Herkesin mantigi farkli.

Kafalarimiz aynı. Biliyorum yanlış düşünüyorum ama disaridan da bana deger vermiyormus gibi bi izlenim olusturuyoruz sanki. Boyle kuruyorum kafamda.. ve cok mutlu olucam paylassa evet.

Benim esim de hoslanmaz. Hatta benim kendi hesabimda yuklediklerimi bile eleştirir. Nazardan korkuyorum diyor ama takmayin bu kadar ya... ben gülüp geciyorum. Herkesin mantigi farkli.

Nazardan korkuyorum demişti bir de evet esim. Dışarıdan deger vermiyormus gibi bi izlenim olusmuyor mu dışarıyı gectim koysa ben mutlu olucam. Esiniz aktif oldugu halde mi koymuyor peki?

Benimle fotoğrafını paylaşmıyor ama hesabı aktif sık sık paylaşım yapıyor dolanıyor. Sanki otelenmis gibi hissediyorum. Bilmedigim bir sey varmış gibi..
Öncesinde güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa takılmayın bu kadar.
İnanın önemli değil. Bende aktif kullanıyorum hesaplarımı ama eşimle ilgili paylaşım yapma işini takip etmiyorum yaptım mi yapmadım mı diye.
Eşim neredeyse hic kullanmıyor, karısıyla fotoğraf paylaşan adamlarla yada ortak hep açan ciftlerle acayip dalga geçiyor mesela. Bakış açısı meselesi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…