Sosyal medya hesapları o kadar önemli değil de, alyans neden takmıyorsunuz? Sırf meraktan soruyorum. Yani evli olduğunuzu mu gizliyorsunuz, bunu yapmanızda bir amaç var mı?
Anladım, ben evli değilim ama hiç takamam öyle özellikle yüzük. Galiba ileride ben de takmayacağım.Elimi yıkarken yüzükle elim arasındaki o histen hoslanmiyorum.
Her seferinde yüzüğü çıkarıp bir yerlerde unutuyorum.
Belki denemeye devam etsem alisirdim ama o kadar önemli olmadigina karar verdim.
Hayatım boyunca takı olarak sadece kolye kullandım.
Ben de gereksiz buluyorum, hele ki reelde kedi köpek gibi olduğunu bildiğim insanların yiyişen resmini gördüğümden beri hepten soğudum, oğlumuzun resmini çok koyardık başta, şimdi bende babam var eşimde ne var hatırlamıyorum açıkçası, onu sevmediğimden aramız kötü olduğundan vs değil, ordayız burdayız yemek yiyoruz kahve içiyoruz yiyişiyoruz bakın pek mutluyuz pozları samimi gelmiyo nazardan da korkarım ayrıca
Benimle fotoğrafını paylaşmıyor ama hesabı aktif sık sık paylaşım yapıyor dolanıyor. Sanki otelenmis gibi hissediyorum. Bilmedigim bir sey varmış gibi..
Namahrem olduğunu da düşünmüyor. Sizin esiniz neden koymuyormus sordunuz mu peki? Benimkinin galeride de yüzlerce fotomuz var.
Yok öyle bir sey yapmam. O ayni seyi yapsa cok sinirlenirdim çünkü.bence büyütülecek bişey yok. adamın görüşü o olabilir. kesinlikle kafanıza göre telefonunu alıp hesabına fotoğraf yüklemeyin. zira görüşüne saygısızlık etmiş olursunuz.
dert edinilecek bişey yok. hani telefonu saklar, sizi eklemez sosyal ağlardan, evli yazmaz tamam haklısınız derim ama bunlarda yok. boşuna problem çıkarmayın.
Yeteri kadar deger vermiyor mu bana acabaonu denemek için koy fotonuzu. kaldırırsa durum ciddi. ayrıca neyin gösterişiymiş ne saçma bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?