• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gösteriş mi oluyor?

Evliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?
Sizde abartıyo olabilirmisiniz?

Ya kızlar neden öyle böyle yazıyorsunuz karısı için bi foto koyup gönlünü alsa çok mu yani sanki benim için dağı del diyor kadıncağaz
Bu bakış açısı benim pek onayladığım bir şey değil.
Çünkü bir çok şeyi yapsak olmeyiz ama durusumuz ve kararlarimiz açısından yapmamayı seceriz

Kendimi düşünüyorum, Alyans takmiyorum mesela. Eşim ısrar etse tak diye saçma gelir. Taksam bir şey de olmaz ama sevmiyorum yani niye takayım?
Onun egosunu tatmin ederek mutlu olması beni mutlu etmez.
İsterseniz inada bindirmek diyin ama böyle. .

Nazardan korkuyorum demişti bir de evet esim. Dışarıdan deger vermiyormus gibi bi izlenim olusmuyor mu :KK43: dışarıyı gectim koysa ben mutlu olucam. Esiniz aktif oldugu halde mi koymuyor peki?
Canım bence hiç büyütcek bişey yok belki kıskanıyodur o yüzden koymuyodur.eşimde bende hiçbir sosyal medya hesabı kullanmayız.öyle her yediğini içtiğini gezdiğini koyanlarıda anlamıyorum ben.evet ayrıca nazarada inanırım:KK66:

Bu bakış açısı benim pek onayladığım bir şey değil.
Çünkü bir çok şeyi yapsak olmeyiz ama durusumuz ve kararlarimiz açısından yapmamayı seceriz

Kendimi düşünüyorum, Alyans takmiyorum mesela. Eşim ısrar etse tak diye saçma gelir. Taksam bir şey de olmaz ama sevmiyorum yani niye takayım?
Onun egosunu tatmin ederek mutlu olması beni mutlu etmez.
İsterseniz inada bindirmek diyin ama böyle. .
Bende genelde alyans takmıyorum parmaklarım şişiyor eşim hiç çıkarmaz ama bu olay aynı değil bence en azından ben öyle düşünüyorum tabi :)

bizde de ben koymam. Gösterişinden değil de.. ne zaman koysam, bir akraba altına 'görüşemiyoruz, hayırsızsınız' diye dertleniyor. Halam, nazar duası falan atıyor altına. Rahatsız oluyorum.

Evli olupta eşiyle foto koymayan erkekler eşini önemsemiyor da foto koymuyor gibi geliyor bana yada sevmiyor koymaya gerek duymuyor gibi .. Bence sende yeni face aç ve tek fotoğraflarını at onun yaptıklarını yap bakalım ne tepki verecek

Mutluluğumuzu gizlemeye ne gerek var demişsiniz. Mesela ben de bunun tam tersini dusunurum hep. Herkesin benim mutlulugumu gormesine ne gerek var diye.. Sosyal medya öyle sahte mutluluklarin gosteris alani ki eşiniz de bu kervana katilmak istememis olabilir. Dugununden 5 sene sonrasina kadar hala dugun fotograflarini paylasmasindansa boylesi daha iyi bence :) he belki bi tane vs koyabilirdi, ama dedigim gibi ben de sosyal medyanin kullanim amacinin 'benim karim/kocam var' olmamasi gerektigini dusunuyorum. Cunku timeline mutlu aile fotolarindan gecilmiyor, sorsan herkes mutlu.. İnanirsan tabi :) neyse cok fazla dert etmeyin bence, caninizi sıktiginiza degmez :)

Canım koydugu resimle sana verdigi ölcmek isdiyosan vay haline bunlar gereksiz seyler bence benim faceim yok esimin var sadece evli yazar ve bi resmim bile yokdur sen bana özelsin heryerde boy boy resimlerin olmasina gerek yok der. Öyleki ztn bende isdemem hep kendi arkadaslari var okadar erkek görmesin daha iyi.... bu sosyal medya evlilikleri yipratiyo :KK42:

Esim sosyal medyaya ikimizin fotoğrafını koymayi gosteris olarak görüyor. Anlayamıyorum. Herkes eşiyle sevgilisiyle mutlu mesut pozlarini paylaşıyor benimki benim arkadaşlarım seni niye görsün millete gosteris yapmak, gosteris meraklısı gibi durmak istemiyorum diyor. Hic ustelemedim ona sadece bi kere sordum bu cevabı verdi.

Iliski durumunda evli yazıyor. Sorun fotograf koymamasi guzel bi fotografimizi koymasini istiyorum ozeniyorum. Hayır koyan erkekler karısını gostermeye cok meraklı sanki. Kendi fotografini, arkadaslarini koyuyor ikimizin fotosunu koymuyor. Sadece evli oldugu yazıyor. Benim hesabim yok bu arada.

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bana savunması saçma geliyor. Mutluluğunu niye gizliyor bilmiyorum. Hayır birinden bir sey gizleyecek olsa evli de yazmaz oraya. Tüm cevresi beni zaten biliyor, görüyor..
Alırım eşimin telefonunu elime bizzat kendim koyarım bişey demiyor ;)

bos yere guzel caninizi sıkıyorsunuz, galeride var profil foto yapmiyor anladigim kadarıyla ne varki bunda?
herkes yapiyooo mantığı bana gereksiz geliyor. .kisi bireyseldir degilmi ona tutupta paylasan koca örneği vermenizin anlami yok bence..bu sosyal ağlar yokken noluyordu? fotograf albumunde aniydi ne güzel bende profile ne kendimin ne esimin fotoğrafını koymuyorum,alyansta takmiyorum,esimde koymaz takmaz bir kayip değil bence

Ben de gereksiz buluyorum, hele ki reelde kedi köpek gibi olduğunu bildiğim insanların yiyişen resmini gördüğümden beri hepten soğudum, oğlumuzun resmini çok koyardık başta, şimdi bende babam var eşimde ne var hatırlamıyorum açıkçası, onu sevmediğimden aramız kötü olduğundan vs değil, ordayız burdayız yemek yiyoruz kahve içiyoruz yiyişiyoruz bakın pek mutluyuz pozları samimi gelmiyo nazardan da korkarım ayrıca

Enistem teyzemin boğazına yapıştıktan bosanacam diye ayağa kalktiktan bir hafta sonra mutlu aile resimleri paylaştılar bilmeyen aman saadete bak der, mutluluğum evimde kalsın mümkünse kem göz diye bişey var

Biz kullanmıyoruz özel haytlar hep ortada nereye gttin ne yedin paylaşmya grek yok ki evliliğe özel bşey yok 4 insan beğenince nolacak mutluluğumuz mu kanıtlanacak güzelliğimiz mi yarısından çoğu da yalan zaten sosyal medyanın kadın 10 dk önce kavga kavga ediyor sonra bi kaç gün önce ki fotoyu koyup nazarlandan korusun tanrınbizi diyo :deli:

arkadaşlarıyla olan fotoğrafı koyunca gösteriş olmuyor muymuş....

Esimin de benim de Facebook hesabimizda ikimizin fotosu yok. Bunu sorun etmek hic aklima gelmedi.
Sadece whatsapp fotolarimiz var beraber.

Bende sosyal medya kullanmıyorum eşim kullanıyor zaman zaman profil fotosu yapar ama yapmasa da takılmazdım. Bence üzerinde durulacak bir konu değil. Neden bu kadar rahatsız oluyorsun ki.

Evliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?
yooookkkk artık :halay:

Eşim sosyal medyayı sevmiyor,kullanmıyor o yerleri. Benim var ama onunla olan bir resim yok, koydurtmuyor zaten.. ilişki durumunda evli yazıyor sadece:KK6:O takılmaz mesela...

Birerkek facebook u aktif kullanıp karısının fotosunu hiç koymuyorsa gözü dışarlardadır diye düşünüyorum çok örneğini gördüm ve duydum

Back
X