• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gösteriş mi oluyor?

bence de çok önemli bir ayrıntı değil demek ki adam sevmiyor sizinle özel anlarını paylaşmayı.. sana değer veriyor mu sevdiğini belli ediyor mu önemli olan o.. ha normal hayatta da uzak duruyorsa seninle el ele yürümekten çekiniyorsa o zaman bir sorun var demektir..

Taşlanmayacaksam eğer, eşiniz oldukça haklı. Gösteriş olur. Nazar diye birşey var. İnanın birinin kıskanç bir bakışı bile aranızdaki muhabbeti sarsar.

Sosyal medya hevesi yüzünden eşinize zehir etmeyin hayatı. Anın tadını çıkartın. İlkokul arkadaşınız kocanızla ne kadar mutlu olduğunuzu görmeyiversin.

Hesabım da fotom da yok

eşimin de yok hesabı olsa da koymaz

zira hergün görüştüğü insanlar bile aylar sonra evli olduğunu öğrenir

özellikle mi saklar hayır

sadece özel hayatını işine aktarmaz

ben de öyleyim

birisi arabayı görünce şok olmuş

çocuk koltuğu vvar diye

evli ve çocuklu olduğu için

alyans vs takmaz deem gerek yok sanırım

herkesin fotosunu koyup da beni koymasaydı ne düşünürdüm

bence sorun olmazdı zira çoğu yere bu da benim eşim diye götürmez tanıtmaz vs vs

ikimiz iki ayrı kişiyiz sadece özel hayatımızda birlikte bir düzenimiz var

iş ortamında vs mümkün olduğunca uzağız ki ikimizi birlikte tanıyıp da eş olduğumuzu bilen de azdır

benim eşimde istemiyor ve bende koysa kaldır derim bana biraz gösteriş gibi geliyor :kahve:

Böyle bir konu hiç geçmedi aramızda. İlk buluştuğumuzda bir fotoğraf çekinmiştik. Şapkasını benim kafama takmıştı. Profil resmi yaptı uzun süre kaldı.
Geçenlerde hastanede başı ağrıdığı için başına masaj yaparken kardeşi fotoğrafımızı çekmiş. Şimdi bu var profil fotoğrafında.
Ben hiç söylemedim, bilmiyordum da.

Bende paylaştım fotoğrafı, ama profil yapmadım. Gerek görmedim ne biliyim biraz gösteriş gibi düşündüm heralde.

Benimde birbirini yiyen sürekli aldatılan bi kız arkadasım ve erkek arkadaşının sosyal medyada yaşadığı aşkla Real'de yaşadığı olayı gördükten sonra o fotoların bi önemi olmadığını anladım yapıcak erkek eşiyle Kız arkadaşıyla fotoğrafı varken yapıyor bunun bir degil bir çok örneğini gördüm çok takılma bence ama bi instagram hesabı açıp profil fotoğrafını sen yapabilirsin eşinle en azından orda varlığın olsun

bence de çok önemli bir ayrıntı değil demek ki adam sevmiyor sizinle özel anlarını paylaşmayı.. sana değer veriyor mu sevdiğini belli ediyor mu önemli olan o.. ha normal hayatta da uzak duruyorsa seninle el ele yürümekten çekiniyorsa o zaman bir sorun var demektir..

+1

Neden bu kadar önemli sizin için? Koymasın.
Sosyal medya hesaplarımda evli olduğum yazmıyor, eski soyadım ve tek o şekilde kullanıyorum, evet fotoğraf paylaşıyorum ama sadece arkadaşlarım göreceği şekilde.

Hatta işi bir adım ileriye götüreyim. Alyans takmiyorum.
Eşim gelse bunlardan biri için rahatsız olsa yada değiştirmem için baskı yapsa sanırım sadece gulerim.

Sosyal medya hesapları o kadar önemli değil de, alyans neden takmıyorsunuz? Sırf meraktan soruyorum. Yani evli olduğunuzu mu gizliyorsunuz, bunu yapmanızda bir amaç var mı?

arkadaşlarıyla olan fotoğrafı koyunca gösteriş olmuyor muymuş....
Hiç.
Guya ben onu ozeliymisim paylasmaya ne gerek varmis. Ben her gittiğimiz mekanin fotoğrafını koy demiyorum ki tek kare koysun istiyorum. Diger turlu bana da gösteriş geliyor.

Bende sosyal medya kullanmıyorum eşim kullanıyor zaman zaman profil fotosu yapar ama yapmasa da takılmazdım. Bence üzerinde durulacak bir konu değil. Neden bu kadar rahatsız oluyorsun ki.
Bisuru fotograf paylaşıp benimle tek karesi olmamasi üzüyor

Eşim sosyal medyayı sevmiyor,kullanmıyor o yerleri. Benim var ama onunla olan bir resim yok, koydurtmuyor zaten.. ilişki durumunda evli yazıyor sadece:KK6:O takılmaz mesela...
Kendi fotoğrafınızı mi koydurmuyor ikinizinkini mi?

Birerkek facebook u aktif kullanıp karısının fotosunu hiç koymuyorsa gözü dışarlardadır diye düşünüyorum çok örneğini gördüm ve duydum
Ilişki durumunda evli yazıyor ama

Mutluluğumuzu gizlemeye ne gerek var demişsiniz. Mesela ben de bunun tam tersini dusunurum hep. Herkesin benim mutlulugumu gormesine ne gerek var diye.. Sosyal medya öyle sahte mutluluklarin gosteris alani ki eşiniz de bu kervana katilmak istememis olabilir. Dugununden 5 sene sonrasina kadar hala dugun fotograflarini paylasmasindansa boylesi daha iyi bence :) he belki bi tane vs koyabilirdi, ama dedigim gibi ben de sosyal medyanin kullanim amacinin 'benim karim/kocam var' olmamasi gerektigini dusunuyorum. Cunku timeline mutlu aile fotolarindan gecilmiyor, sorsan herkes mutlu.. İnanirsan tabi :) neyse cok fazla dert etmeyin bence, caninizi sıktiginiza degmez :)
Bi tane koyması yeterli bana. Aksini bende istemem.

valla kendi kendinizi yediginizle kalirsiniz misilleme denemeyin derim. Kafalari baska çalışıyor, onlari etkilemez ki koymamaniz. Hatta farkına varirsa (! ) memnun bile olur.
Memnun olacağını zannetmiyorum kendi boy boy fotolarimi koysam.

Benimle fotoğrafını paylaşmıyor ama hesabı aktif sık sık paylaşım yapıyor dolanıyor. Sanki otelenmis gibi hissediyorum. Bilmedigim bir sey varmış gibi..
benim eşim de paylaşmaz hiç aklıma gelmedi böyle şeyler
hem her erkek sevmez öyle paylaşmayı
ne kadar da önemli şu sosyal medya yaa

Evliyim ama mutsuz bir gidişatımız var ,sadece resmi olarak devam ediyorum ,
karımla konuşmuyoruz bile hatta aynı evde bile değiliz demek için olabilir mi ?
Çocuğunuz varsa sadece onlar için devam ediyorum bile diyebilir ,
Siz kendinize bir hesap açın ,
Belki sizinle paylaşacağı sırları olanlar vardır ,mesaj yazarlar ,
Bunun için sizin hesabınız olmayabilir mi ?
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Vay anasını bee. bana da gösteriş gibi geliyor.
Bakın biz çok mutluyuz şuraya gittik, burada bunu yedik v.s. millete duyurmanın ne alemi var?
Hele bir de sosyal medya üzerinden evli çiftlerin özellikle bir birine kocişim, aşkım muckks gibi ifadeleri bana pek bir yapmacık geliyor.
Evde yan yana oturup ta bir birlerine ellerinde ki telefon aracılığıyla ilan-ı aşk etmeleri pek bir komik açıkçası.
Kaldı ki face de bir birlerini yere göğe sığdıramayan bir çiftin evde birbirlerini yerin altına sokmak istediklerini biliyorum.

Back
X