Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo bilmezmişim.nisanlandiktan sonra giyim kiyafetin cogu erkek tarafindan geliyor bilmezmisin artemis![]()
Ben kendisine bu elbiseyi alacaktım sadece yanında giymek için zaten şu an bitmiş olduğu için gelince sipariş edecektim
Beğenmedim 800tlGece gece canınız sıkıldı sanırım. Bu elbiseyi gerçekten beğendiniz mi ? Çok rağbet gören,stoğu tükenen bu elbisenin fiyatı ne kadarmış ?
Beğenmedim 800tl
Hayır afedersiniz onun fiyatı 300tlSizin, alırsanız sadece nişanlınızın yanında giymeyi planladığınız elbise de 800 tl mıymış ?
Yani konunun başından beri ara ara yorumları okuyup yazmadım. Ama yani sizi bukadar bir elbise için bile sıkıntıya sokan insanla neden hala nişanlısınız onu çözemedim..Hayır ama beni ne kadar strese soktuğunu ne kadar yorduğunu bir ben bilirim bir de Allah sırf gümüş istiyor diye benim canım çıktı zaten birde sınavım var en sonunda al başına çal der karşımadım zaten dedim gibi giymeceğim düğünde
Gümüş seviyor diye abimin nişanın da görmek istiyordu ama giymedim çünkü zamanım kısıtlıydı şimdi arayalım dedi hepsini ben aradım evet kırmızı elbise oHâlâ aynı sorundasınız sanırım kırmızı elbiseli konunuza da görmüştüm sizdiniz sanırım içinize sinmeyen bir şeyi giymeyin o niye elbiseyi seçiyor ki onu anlayamadım
Onun düğünde giymeceğim benim seçtim evde giyeceğimSiz nişanlınızın seçtiği elbise için pavyon elbisesi dediniz, sizin seçtiğiniz gümüş(!) elbise cok mu usturuplu? Yada kırmızı elbise? Önden düzgün görünebilir lakin arkadan nasıl göründüğünün farkında mısınız? Ben size birşey söyleyeyim mi ömür boyu kıyafet seçimlerinizi nişanlınıza bırakabilirsiniz, en azindan bakın en azindan diyorum sizden daha zevkli.
İptal etmeyeceğim madem sevmiş giyerim ama düğünde değil onun yerine daha güzelini aldım gelsin ve görsün bu gümüş elbiseyiSiparişi iptal edin.Yaşınıza ve ortama uygun, severek giyeceğiniz kibar bir elbise alın. Elbisenizin abiye olması gerekmiyor. Kokteyl elbisesi kategorisinde yer alan, çok zarif onlarca elbise var.