Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh ya kendinizi yormuşsunuz. Nisanliniza kızsaydınız neden bana aratiyorsun bunu senin yapman gerekiyordu, ben nasıl yapabilirim ben daha küçücüküm ühühüü diye.İşte gümüş elbiselerin arasından inana ki en düzgünü bu ve gümüş elbise aramak çok zor çünkü yok denecek kadar az
Hayır ama beni ne kadar strese soktuğunu ne kadar yorduğunu bir ben bilirim bir de Allah sırf gümüş istiyor diye benim canım çıktı zaten birde sınavım var en sonunda al başına çal der karşımadım zaten dedim gibi giymeceğim düğündeAcaba geleneklerine göre kadın nisanlaninca hiçbir şey yapamaz hale gelip her şeyi nişanlı kişisi mi üstleniyor?
Kısa değil de işte uzun istiyor hepsini önüme çıkanı attım diyorum ya bunu beğenmişİyi kötü böyle bak en azından asil dursun en en kötü yani
rebecca-boyundan-baglamalı-pul-payetli-elbise
Kahramanmaraş Efeler modasena Okul otobüsü sarısı XXL Beden zara mavi elbise, Bartın Gönen etesettur Siğil otu M Beden zara kız çocuk elbise, Rize Çatalpınar modamizmir Enternasyonal turuncu XL Beden zara mor elbise, Manisa Güroymak denizbutik Açık yeşil XXS Beden spor tesettür giyim, Burdur...www.seninmoda.com
Çünkü giyeceğimi seçmiştim canım ben ayarlamıştım giyeceğim elbiseyiVe neden kadın, abisinin düğününe giyeceği kıyafetin icin nişanlisina "kendi bakması gerekirken bana arattirdi" dedi
Çok komiksiniz gerçektenTüh ya kendinizi yormuşsunuz. Nisanliniza kızsaydınız neden bana aratiyorsun bunu senin yapman gerekiyordu, ben nasıl yapabilirim ben daha küçücüküm ühühüü diye.
Utanmaz adam kalkmış abinizin düğünü için sizi yormuş bir de. Elbisenin parasıyla beraber aratma parası da göndermeliydi. Düşüncesiz.
Onun seçtiğindeki yırtmaç????Kısa değil de işte uzun istiyor hepsini önüme çıkanı attım diyorum ya bunu beğenmiş
Ben dedim ki gümüş istiyorsa nunu alırım evlendimizde yanında giyerim dedim ben seçtim yaniOnun seçtiğindeki yırtmaç????
Neden çekiyorsunuz peki? Bizim anlamadığımız şey de bu. Neden? Ben bunu giyeceğim deyip konuyu neden kapatamıyorsunuz?Çünkü giyeceğimi seçmiştim canım ben ayarlamıştım giyeceğim elbiseyi
Sonra kendisi gümüş istedi ve canımı çıkardı bir şey beğendirmedim en sonunda umursamdım ne bakarsa baksın ne beğenirse beğensin dedi anladınız mı şimdi?
İki hafta bana neler çektirdiğini bilmiyorsun birde sen kalkıp benle alay ediyorsun
Ben gümüş istemiyorum yaz gitsinBen dedim ki gümüş istiyorsa nunu alırım evlendimizde yanında giyerim dedim ben seçtim yani
Gümüş rengi seviyormuşO değil de nişanlıdaki gümüş elbise takıntısı da ne ola ki? Neden gümüş de altın değil meselasizi altına layık görmüyor mu
siz de kahkaha patlatıp de get ne gümüşü diye reddedemiyor musunuz? Eşim bana ille de gümüş elbise giy derse ben gülerim mesela
![]()
Kiz bu gumus degilki full pul payet ve cok demode duruyor diger elbisede gecelik gibi duruyor valla k.bakmaGümüş elbiseyle görmek istiyormuş beni
Gümüş- haneli zaarO değil de nişanlıdaki gümüş elbise takıntısı da ne ola ki? Neden gümüş de altın değil meselasizi altına layık görmüyor mu
siz de kahkaha patlatıp de get ne gümüşü diye reddedemiyor musunuz? Eşim bana ille de gümüş elbise giy derse ben gülerim mesela
![]()
nisanlandiktan sonra giyim kiyafetin cogu erkek tarafindan geliyor bilmezmisin artemisAcaba geleneklerine göre kadın nisanlaninca hiçbir şey yapamaz hale gelip her şeyi nişanlı kişisi mi üstleniyor?
Mesele şu ki nişanlım zar zor beğendi için o sipariş ettirdi ben buna 10tl bile vermem Nişanlım almam için bana 800tl para atıp bana bunu al dedi ben de sipariş ettim de giyeceğimi hiç sanmıyorum
Aklımda tek soru bu zevksiz seçimler git gide daha kötü olmaya devam mı edecek yoksa bu son muydu çünkü her fotodaki elbise Bi öncekinden daha beter oluyo.Ben kendisine bu elbiseyi alacaktım sadece yanında giymek için zaten şu an bitmiş olduğu için gelince sipariş edecektim