bu gün ilk adımı attım

kutsalsavas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
32
40
3
37
geçen gece durumumu anlatmış, fikirlerinizi almıştım. Hepinize teşekkür ederim. Bu gün çalıştığım bankaya istifa dilekçemi verdim, aslında daha önce söylemiştim müdüre ama biraz düşünmemi söyledi ben de tamam dedim. Bu gün yine konuştuk yine neden istifa etmek istediğimi falan sordu ben de bu işi yapmak istemediğimi başka planlarımın olduğunu söyledim. Yarım saat falan konuştuk tabi gerçekten neden istifa ettiğimi söylemedim. Müdür bana madem bu kadar kararlısın dilekçeni yaz getir işleme koyalım dedi. Ben daha önce hazırlamıştım dilekçeyi hemen gidip getirdim ve verdim. dilekçe bir kaç güne işleme girer sanırım, Müdür pek isteksiz benim istifa etmemi istemiyor ama işleme sokmak zorunda nihayetinde. Yeni hayatım için ilk girişimim, bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da iş arkadaşlarımdan ayrılacağımdan dolayı biraz burukluk var. Ama sonuçta heyecanlıyım ve mutluyum. Bunu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Teşekkür ederim hepinize

şansın bol olsun .zor günler seni beklese de pes etme çabala diren.yaşamak direnmektir.mutlu olman dileğiyle.

Bu yeni acilan konular, onceki acilan konularin devami niteliginde yazilmasa ne guzel olur... Okuyan var okumayan var...

şansın bol olsun .zor günler seni beklese de pes etme çabala diren.yaşamak direnmektir.mutlu olman dileğiyle.
çok teşekkür ederim. Pes etmek aklımın ucundan bile geçmiyor, çünkü bu yaşıma kadar gerçek hayatımı yaşayamadım. Her şey o kadar yabancı ki anlatamam. İnsan özgürlüğü için herşeyi göze almalı bence

Dün açtığı konu kapatıldı,o yüzden tekrar yazıyor.Konu sahibiyle alakalı bir durum değil yani.Sanırım yönetim sildi konusunu.
Konunun silinmesi onemli degil.. Silinmemis dahi olsa, onceki konusuna ithafen "bilenler bilir" tarzi yorum yapilmamasi gerektigini kastettim ben.. Onceki konuyu okumayanlar icin, soyle bastan bi toparlama gerekli diye dusunuyorum..

Konunun silinmesi onemli degil.. Silinmemis dahi olsa, onceki konusuna ithafen "bilenler bilir" tarzi yorum yapilmamasi gerektigini kastettim ben.. Onceki konuyu okumayanlar icin, soyle bastan bi toparlama gerekli diye dusunuyorum..
Sizde haklısınız ama büyük ihtimalle tekrar silinecek konusu.O yüzden uzatmadan bilgi vermek istemiş o da sanırım.

haklısınız ama konunun öncesini anlattığım zaman üyelik iptal oluyor ve ben de böyle bir şey olmasını istemiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…