- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
- 18
- Konu Sahibi kutsalsavas
Konuyu merak ettim .Ama bu iyi dileklerde bulunmama engel değil : ) geri kalan hayatınızın ilk günü olsun . Zaman tamamen sizin için Aksın . Gönlünüzden geçenler tez zamanda olsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde haklısınız ama büyük ihtimalle tekrar silinecek konusu.O yüzden uzatmadan bilgi vermek istemiş o da sanırım.
anladimm.. Sıkıntınız her ne ise, bir an once gecsin... Hakkinizda hayirlisi olsun o zaman...haklısınız ama konunun öncesini anlattığım zaman üyelik iptal oluyor ve ben de böyle bir şey olmasını istemiyorum o yüzden
karar verme konusunda hiç tereddüt etmiyorum gayet kararlıyım. Kararımı verdim ve sonuna kadar gidicem. Sadece bazı belirsizlikler canımı sıkıyor onları da aşacam inşallahHayırlı olsun büyük cesaret yaptığınız umarım aradığınızı bulur mutlu olursunuz
tamam ama merak ettik simdi biz de.haklısınız ama konunun öncesini anlattığım zaman üyelik iptal oluyor ve ben de böyle bir şey olmasını istemiyorum o yüzden
teşekkür ederim elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışacam, bana da çok iyi geliyor sizlerle dertleşmekilk adımın hayırlı olsun kutsal bu konu da uçar muhtemelen sen yıne de sonrakı gelişmelerden bızı haberdar et.
şansın bol olsun.![]()
teşekkür ederim elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışacam, bana da çok iyi geliyor sizlerle dertleşmek
karar verme konusunda hiç tereddüt etmiyorum gayet kararlıyım. Kararımı verdim ve sonuna kadar gidicem. Sadece bazı belirsizlikler canımı sıkıyor onları da aşacam inşallah
evet kesin kararımı verdim gidecem bir süre daha burda kalmak zorundayım halletmem gereken bazı işler var, ondan sonra gidecemHatırladım, kutsalsavaş 2 değil mi?
Öyleyse eğer hakkınızda hayırlısı. Gidin bu ülkeden ve dönmeyin, dönmeyin ki incinmeyin, taşlanmayın.
Keşke bizim de imkanımız olsa, biz de tası tarağı işi gücü bırakıp gidebilsek.evet kesin kararımı verdim gidecem bir süre daha burda kalmak zorundayım halletmem gereken bazı işler var, ondan sonra gidecem
Kızlar acaba yönetimle konuşsak,rica etsek olur mu üyeliği iptal olmaması için? Kurallar da var gerçi onları da zor duruma sokmak istemem ama sonuçta konu sahibide bizim gibi yani.En azından sonuçları bize yazsa,bilgi verse ne derler ki? Hiçbir şekilde de rahatsızlık vermiyor siteye,tek amacı dertleşmek,gayet düzgün,saygılı bir insan.Keşke iptal olmasa üyeliği.ben size saygı duyuyorum.. belirsizlikleride aşacağınıza eminim..
diğer arkadaşların da dediği gibi üyeliğiniz silinicek ama siz arada gelip gelişmelerden haberdar edin bizi..
Kızlar acaba yönetimle konuşsak,rica etsek olur mu üyeliği iptal olmaması için? Kurallar da var gerçi onları da zor duruma sokmak istemem ama sonuçta konu sahibide bizim gibi yani.En azından sonuçları bize yazsa,bilgi verse ne derler ki? Hiçbir şekilde de rahatsızlık vermiyor siteye,tek amacı dertleşmek,gayet düzgün,saygılı bir insan.Keşke iptal olmasa üyeliği.
asla pişmanlık duymacam bundan eminim ama işte aile çevreden uzaklaşmak biraz zor gelecek ama alışacam zamanla insan neye alışmıyor kiKeşke bizim de imkanımız olsa, biz de tası tarağı işi gücü bırakıp gidebilsek.
Sakın kararınızdan dönmeyin. Belki ilk zamanlar içinizde burukluk olur, belki an gelir pişman olursunuz ama inanın geçici. Ben inanıyorum çok mutlu olacaksınız.
Katılıyorum, kadın ayağına yatıp taciz etme amacıyla burada değil. İleride daha çok destek olunması gereken zamanları olacaktır.Kızlar acaba yönetimle konuşsak,rica etsek olur mu üyeliği iptal olmaması için? Kurallar da var gerçi onları da zor duruma sokmak istemem ama sonuçta konu sahibide bizim gibi yani.En azından sonuçları bize yazsa,bilgi verse ne derler ki? Hiçbir şekilde de rahatsızlık vermiyor siteye,tek amacı dertleşmek,gayet düzgün,saygılı bir insan.Keşke iptal olmasa üyeliği.
Aynen öyle, nelere alışmıyoruz sanki? Yeni b,r çevreniz olacak, dilerim yolunda gider her şey.asla pişmanlık duymacam bundan eminim ama işte aile çevreden uzaklaşmak biraz zor gelecek ama alışacam zamanla insan neye alışmıyor ki