Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koşunnn erkek var:). Valla ilginç bir soru, direk erkek olduğunuzu düşündüm:).Ben 31 yaşındayım ve 2 sevgilim oldu ikiside uzun sürdü ama bittiler hala bekarim, ,, ya siz
5 .
6. ile evliyimmmmmmmmmmmmmm :))
yaş 20
Sen birgün beni gülmekten öldürücen ya hadi hayırlısıhiç olmadı elime erkek sinek bıle degmedı![]()
azda olsa mutluluk hormonu salgılatabılıyorsam ne mutlu banaSen birgün beni gülmekten öldürücen ya hadi hayırlısı![]()
Azmı seni ne zaman görsem yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor :) özellikle yazılarına bakarım hatta   utangaç ifadeyi koyamadım yaaaaazda olsa mutluluk hormonu salgılatabılıyorsam ne mutlu bana![]()
ay cok mutlu oldum ya genelde benı uç bulup pek sevmıyolar demekki anlayıp sevenlerde varmıs tekrar tesekkur ederımAzmı seni ne zaman görsem yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor :) özellikle yazılarına bakarım hatta   utangaç ifadeyi koyamadım yaaaa
Yok dert diil maksat muhabbet gidenler icin uzuldugum günler gelio da bazenBaşkalarının kaç sevgilisi olduğunu mu dert edindiniz kendinize? Hmm..