Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Offfff bu erkekler neden böyleler ya cildiriyorum sinirden. Bu güzel günde de mi kavga edilir :(

varmi biz gibi kavga edip Sevgililer günü burnundan gelen?

sevgiliyken hep ya kavgalı ya ayrılmış girerdim :1::1: ama 2 senedir hayretler içindeyim bişicik olmadı.
neden kavga ettinis peki kıslar anlatın rahatlayın bizlerde destek olalım

Uff benimki çok uzun yaa

Anlat anlat bitmez hem de saçma sapan

Her şey sevgilimin annesinin iphone 5 alması ile başladı

ne kadar saçma olduğunu düşün artık :14:

Son düzenleme:
kız yoksa kv kıskandın:)))

Yok güzelim benim de var iphone 5 im

Kıskanma ters yönlü oldu yani

Zaten sevgilimin annesi ve kardeşi bugune kadar hep beni kıskandılar (sevgilim öyle söylüyor yoksa ben bilmiyordum)

İşte ben de sevgilime ''çocuk gibi kıskanıp iphone 5 mi aldı annen'' dedim

Kıyamet oradan koptu :14:

Maddı durumları çok kötü bu arada

Son düzenleme:
Benim öküz de beni dün gece 3 ten sabah 7 ye kabaha kadar ağlattı . Eşek kadar adam olmuş sabaha kadar bilgisayarın başında . Dün akşam 9a kadar dışardaydım ne aradı ne sordu öldüm mü kaldım mı diye bende kızdım haliyle .
4 gün sonra 1.yıldönümümüz . Şu olana bakın
Sevgililer günü kutlamak gibi bir hevesim yok sevmem de . zaten demiştim hediye , kutlama istemem diye de ağlatmayaydı iyiydi:D

Benim öküz de beni dün gece 3 ten sabah 7 ye kabaha kadar ağlattı . Eşek kadar adam olmuş sabaha kadar bilgisayarın başında . Dün akşam 9a kadar dışardaydım ne aradı ne sordu öldüm mü kaldım mı diye bende kızdım haliyle .
Sevgililer günü kutlamak gibi bir hevesim yok sevmem de . zaten demiştim hediye , kutlama istemem diye de ağlatmayaydı iyiydi:D

Drumlarımız benziyor :)

Yok güzelim benim de var iphone 5 im

Kıskanma ters yönlü oldu yani

Zaten sevgilimin annesi ve kardeşi bugune kadar hep beni kıskandılar (sevgilim öyle söylüyor yoksa ben bilmiyordum)

İşte ben de sevgilime ''çocuk gibi kıskanıp iphone 5 mi aldı annen'' dedim

Kıyamet oradan koptu :14:

Maddı durumları çok kötü bu arada

:19: canım ßenim Valla şimdi burda erkek arkdasın haKlı:( o dese annende beni kıskanıp babana şunumu aldı diye kırılmazmısın :26:

:1::1: öküscüükleri kovuunn

:19: canım ßenim Valla şimdi burda erkek arkdasın haKlı:( o dese annende beni kıskanıp babana şunumu aldı diye kırılmazmısın :26:

Madem laf söyletmeyecek o zaman bana ''oha annem kıskanıp iphone 5 aldı :( '' diye msj atmasın :14:

Ben de tepki verdim ''oha cocuk gibi kıskanıp iphone 5 mi aldı'' dedim

İkimizin msjlarında çok fazla bir fark yok ki

O da bana şikayet etmesin o zaman :14:

Son düzenleme:
Madem laf söyletmeyecek o zaman bana ''oha annem kıskanıp iphone 5 aldı :( '' diye msj atmasın :14:

Ben de tepki verdim ''oha cocuk gibi kıskanıp iphone 5 mi aldı'' dedim

İkimizin msjlarında çok fazla bir fark yok ki

O da bana şikayet etmesin o zaman :14:

olsun o öyle dicekki senden güsel laf bekliek:) ciddi bi ilşkiye gidiyosanız tartıodur seni. demen lazımdıki. olsun aŞkm alsın kadın nolcak heveslenmiştir dmeen grekrsn çocukça yaklaşmıssın deli :1::1:

Back
X