Bu hafta düğün var , nişanlım beni delirtiyor ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan

Yapmayacaksın ki zorunlu keşke yapsan. O kadar yıpratıcı şeyler yaşadın takılmadın, buna mı takıldın sahiden.
Ah keşke o sözü söylesen ve söylediğini yapsan.
Bir de neden kv'ye nişan atıyorsun, nişanlına ver yüzüğü çıkarıp. Seni terk ediyorum de ve git.

,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
E adam hakli zorunlu. Sen de bundan hep sikayet etmiyor musun? Hem sizin nikah olmadi mi? Nereye nisan atiyon? Borcu kitleyecek bir yavrum reis buldun sus otur.

Bunca şeye ayrilmadin şimdi bu lafa mi ayrilacaksin. 😃
Iyi hemen soyle nişani attim de bence.

“Bu” mu dedi size? Ayrıca nişan attığınızı neden kayınvalideye söylüyorsunuz? Nişanlınıza söyleyin. Sizi tanıdığım kadarıyla bunu da unutur evlenirsiniz.
Adam nasil biri ki? Ben sadece zara alisverisi konusunu biliyorum. Bir de adam borclari icin hallederiz yavrum demis.

Çok acil? Yardım?
Sanki uygulayacaksın verilen akılları.
Ayrıca nişan attığını niye kaynanaya söylüyorsun?
Çünkü amacın ayrılmak değil; aklınca peşinden koşturmak.
Zaten devam edeceksin, bari uzatıp olay çıkarma, boşver ya.

İşte ne yapsam cidden çok kırıldım

Yazar tıkanıklığı yaşıyor gibi duruyorsunuz. Atlatacağınızı düşünüyorum.

Aylarca yapma yapma, düğüne 6 gün kala nişan atmaktan bahset... Cık cık cık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X