- Konu Sahibi zorunlualann
-
,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Zorunlucum sen bu gunlere bileginin pardon olmayan paranin hakkiyla geldin. Bir nisanli kolay mi yetisiyor ki nisan atacaksin. Nisanlin diger adama yaptigin borclari ogrenince nisan mi atar dugunden sonra takilara mi el koyar bilemem artik. Nisan attigini kayinvalideye neden soyleyeceksinnisanlin hakli yapmayacagin seyleri yapacakmis gibi yaziyorsun
İşte ne yapsam cidden çok kırıldım
Şuna kendim bile inanmadım hehe. Sonra da yavrum reyizle ayaklarını yorganlarına göre uzatırlar.
Keşke 400-500 bin takılsa kız borçlarını kapatsa yaaslında takılır yani altının gramı olmuş kaç bin. Sonra da yavrum reyizle ayaklarını yorganlarına göre uzatırlar.
O kadar fakirim ki Penelope ne ilk kez duydumŞuna kendim bile inanmadım heheZorunlu chakra ya da penelope yorgana uzatır ayaklarını kesin
Chakra da yazıyor, ben meditasyon yöntemi sandım ama yorgan markası galiba:) ya da ev tekstiliO kadar fakirim ki Penelope ne ilk kez duydum
Ya benim uzuldugum nokta olaylarin devami gelmiyor. Ben merak ediyorum mesela, adama borclari gosterdi mi. Evetse adam ne dedi
O kadar fakirim ki Penelope ne ilk kez duydum
Chakra da yazıyor, ben meditasyon yöntemi sandım ama yorgan markası galiba:) ya da ev tekstili
Zara da o Sivaslı türkücü işte. Kimse bizim genel kültürümüzü sorgulamasın.Chakra da yazıyor, ben meditasyon yöntemi sandım ama yorgan markası galiba:) ya da ev tekstili
Onu biliyorum cok sukur. Ortalamaymisim demek ki, biraz rahatladim.Chakra da yazıyor, ben meditasyon yöntemi sandım ama yorgan markası galiba:) ya da ev tekstili
Penelope Cruz o sen üzülme
Bence kurgu degil. Ama bence zorunlu yalniz bir insan ve cok ciddi olmasa da butun dusuncelerini buraya yaziyor. Yani ciddi ciddi ayrilmayi dusunmuyor, bir arkadasina yazacagina buraya yaziyor
Finalsiz yayından kaldırılan diziler gibi di mi?
Dur o kısmın senaryosunu daha yazmadı
Ben bu sitede herkesin fake olduğuna inanırım ama zorunlunun asla. Nasıl yaşıyorsa öyle yazıyor arkadaşına yazar gibi.
Fake hikaye uydurmak isteyen biri devamını getirir, birbiriyle bağlantılı bir şeyler yazar zorunlunun tüm konuları kopuk kopuk birbiriyle alakasız. Seviyorum ben zorunluyu.
Z zorunlualann bu yoruma cok katiliyorum. En heyecanli yerinde bolum sonu yapiyorsun ve yeni bolumlerde ne oldugunu hic bilmiyoruz. Hikayeyi kesiyorsun. Boyle devam edersen izlenme oranlarin duser benden soylemesi. Populerligini koruman lazim.
herkes bunca şeye ayrılmadın şimdi buna mı ayrılcaksın demiş de herkesin son damlası farklı oluyor işte. belki de bu son damlaydı artık mideni bulandırdı, sadece şöyle düşün bu adamı benim içim alacak mı çünkü eş sürekli dibinde olan bir insan gerçekten sevmeden katlanılacak gibi bir şey değil iyi düşün cevabı hayırsa hiiç uzatma hemen bırak. ailelerle birlikte ayrılman güvenliğin açısından iyi olur
Dedigim gibi ben de gercek oldugunu dusunuyorum ama fena kullaniliyoruz kizlar. Zorunlu konuyu aciyor, kendinden bahsettiriyor bu sekilde enerji aliyor ya da tatmin oluyor, artik hangisiyse. Ama ondan sonra bir corap gibi bir koseye atiliyoruz. Zahmet edip bir satir bizim merakimizi gidermiyor. Aldigini aliyor, sonra vin...
Bence zorunluyu boykot edelim bizi guncelleyene kadar
Ya evet tadı kalmıyor hiçYa benim uzuldugum nokta olaylarin devami gelmiyor. Ben merak ediyorum mesela, adama borclari gosterdi mi. Evetse adam ne dedi
Gerçekten o kadar sinirim bozuldu ki anlatamamYapmayacaksın ki zorunlu keşke yapsan. O kadar yıpratıcı şeyler yaşadın takılmadın, buna mı takıldın sahiden.
Ah keşke o sözü söylesen ve söylediğini yapsan.
Bir de neden kv'ye nişan atıyorsun, nişanlına ver yüzüğü çıkarıp. Seni terk ediyorum de ve git.
Ben okuyorum hepsini kiZorunlu ilgi gormek istiyor. Ne yapsin para harcamadan ilgi gosteren sadece bizleriz :) Z zorunlualann bak giderek cogaliyoruz sen kaybedersin benden soylemesisonra konu acip kimse yok mu neden kimse cevap vermiyor demeye baslarsin. Bu gunluk yazma isi bdv.de tutmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?