- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
11+4 gercekten erken mis ama duyduguma gore bazi ikilis teste giren ve ultrasona bakan uzman dr lar gorebiliyolarmis. bir de bazi bebekler cinsiyetni erken gosterirmis tabi bu yanilmayacaklari anlamina gelmesin gonlunde ne varsa rabbim onu nasip etsin insvivianne
ayy canım nasıl buldun yaaKızlar bugün alışveriş yaptım lcw'dan kadife bir tayt aldım, üstüne görmüşsününzdür kırmızı gömlek tunik vardı cepli, çok rahattı :) Bir de gri kot şeklinde tayt aldım, giyince çok güzel duruyor hem de rahat tavsiye ederim, bir de baya uzun altı kaymaz bir çizme aldım 8 aya kadar idare eder sanırım :):)
lcw'dan buldum, baktın mı oraya??ayy canım nasıl buldun yaa
tüm hafta sonu tüm istanbulda hamile taytı aradım
ama istediğim gibi bişey bulamadım
defactodakıler çok kötüydü hiç çeşit yoktu
ama 3 tane tunik aldım çok sevdim onları
hala tayt arayışındayım
olmazsa netten sipariş vericem
baktım cnm yoktulcw'dan buldum, baktın mı oraya??
arkadaşlar eşimin yiğeni down lu çok korkuyorum bu hafta perşembe günü bakacağız dedi doktor nasıl oluyor neler yapılıyor bilgi verir misiniz?
çok şükür canım çok sevindim adınakizlar sonunda ikili test sonuclarim geldi cok sukur cok saglikli bebisimdoktor %70 erkek demisti ve hcg degeri de 50 nin altinda iki hafta snra cinsiyet konusunda netlescez ins rabbimsaglikla kucagmza almayi nasip etsin
kizlar sonunda ikili test sonuclarim geldi cok sukur cok saglikli bebisimdoktor %70 erkek demisti ve hcg degeri de 50 nin altinda iki hafta snra cinsiyet konusunda netlescez ins rabbimsaglikla kucagmza almayi nasip etsin
yok cnm gitmedim
evet cnm bende internetten araştırdımbu agrilara rahim buyumesi/ bebek tutnmasi neden olur derler ve genelde bu agrilar da sag tarafta olurmus. benimde hem sag hem solda oluyodu ve ikili test zamanina geldgi icin kontrol edildignde soylemisti doktor. ben yine de bi baktir derim eger siddetlenir ve gecmezse tatlimRenitsa
niçin bayan doktor düşünmüyosun canım çok merak ettimBen henüz gitmedim salı günü kontrole gideceğim.Belki söyler cinsiyeti.Bu arada doktorumu da değiştirmek istiyorum bayan dr düşünmüyorum artık.Erkek dr'a gitsem diyorum sizin nasıl drlarınızdan memnunmusunuz.
2.bayan doktoruma gidiyorum.Ban ilgisiz geliyorlar,arkadaşlarımın hepsi erkek doktora gidiyor ve çok memnunlar.Bizim ailede de herkesin doktoru erkekti.Daha ilgili ve daha anlayışlı olduklarını duyuyorum hep.Geçen hafta sıvı gibi bir akıntım vardı ve dr a gittiğimde turnusollu ped verdiler.Doktorum dedi ben gelip bakacağım. 5 saat hastanede kaldım 1 kişi kalkıp gelmedi bakmaya dr profesör çok yoğun o yüzden ulaşmam da çok zor oluyor.Deli gibi para döküyorum bu gördüğüm muameleyi hak etmiyorum.Birde erkek dr denemeyi düşünüyorum.niçin bayan doktor düşünmüyosun canım çok merak ettim
benim doktorum bayan
önceki kürtajımı da o yapmıştı
çok memnunum özel olarak ilgileniyo sağolsun
İstanbul Beylikdüzü .2.bayan doktoruma gidiyorum.Ban ilgisiz geliyorlar,arkadaşlarımın hepsi erkek doktora gidiyor ve çok memnunlar.Bizim ailede de herkesin doktoru erkekti.Daha ilgili ve daha anlayışlı olduklarını duyuyorum hep.Geçen hafta sıvı gibi bir akıntım vardı ve dr a gittiğimde turnusollu ped verdiler.Doktorum dedi ben gelip bakacağım. 5 saat hastanede kaldım 1 kişi kalkıp gelmedi bakmaya dr profesör çok yoğun o yüzden ulaşmam da çok zor oluyor.Deli gibi para döküyorum bu gördüğüm muameleyi hak etmiyorum.Birde erkek dr denemeyi düşünüyorum.oncelikle il ilce olarak nerdesn? bi de neden bayandan vazgectin hayirdir?
hmm anladım canım2.bayan doktoruma gidiyorum.Ban ilgisiz geliyorlar,arkadaşlarımın hepsi erkek doktora gidiyor ve çok memnunlar.Bizim ailede de herkesin doktoru erkekti.Daha ilgili ve daha anlayışlı olduklarını duyuyorum hep.Geçen hafta sıvı gibi bir akıntım vardı ve dr a gittiğimde turnusollu ped verdiler.Doktorum dedi ben gelip bakacağım. 5 saat hastanede kaldım 1 kişi kalkıp gelmedi bakmaya dr profesör çok yoğun o yüzden ulaşmam da çok zor oluyor.Deli gibi para döküyorum bu gördüğüm muameleyi hak etmiyorum.Birde erkek dr denemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?