bu hafta ikili test yaptıracağım ikili test yaptıran var mı

Kızlar bugün alışveriş yaptım lcw'dan kadife bir tayt aldım, üstüne görmüşsününzdür kırmızı gömlek tunik vardı cepli, çok rahattı :) Bir de gri kot şeklinde tayt aldım, giyince çok güzel duruyor hem de rahat tavsiye ederim, bir de baya uzun altı kaymaz bir çizme aldım 8 aya kadar idare eder sanırım :):)

inşallah canım benim tabii Rabbim önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
kız olsun çamurdan olsun seviyorum kızları

ayy canım nasıl buldun yaa
tüm hafta sonu tüm istanbulda hamile taytı aradım
ama istediğim gibi bişey bulamadım
defactodakıler çok kötüydü hiç çeşit yoktu
ama 3 tane tunik aldım çok sevdim onları
hala tayt arayışındayım
olmazsa netten sipariş vericem

lcw'dan buldum, baktın mı oraya??

kizlar sonunda ikili test sonuclarim geldi cok sukur cok saglikli bebisim doktor %70 erkek demisti ve hcg degeri de 50 nin altinda iki hafta snra cinsiyet konusunda netlescez ins rabbimsaglikla kucagmza almayi nasip etsin

arkadaşlar eşimin yiğeni down lu çok korkuyorum bu hafta perşembe günü bakacağız dedi doktor nasıl oluyor neler yapılıyor bilgi verir misiniz?

ikili test kan testi ile yapılıyor.Ayrıca ense kalınlığına da bakılıyor.Kesin sonuç veren bir test değil ama riski ölçen bir test.Yani test sonucu 1 milyonda 1 gibi felan sonuçlar çıkıyor.Bu da sizin bebeğinizin bu riski az taşıdığı anamına gelir.yasa 1 milyonda 100 çıkıyor mesela buda riskinin fazla olduğunu söylüyor.Ama kesin down sendromu var veya kesin yok gibi bir sonuç vermiyor.
insşallah bilgi verebilmişimdir.

inş.bebeğn sağlıklıldır

kizlar sonunda ikili test sonuclarim geldi cok sukur cok saglikli bebisim doktor %70 erkek demisti ve hcg degeri de 50 nin altinda iki hafta snra cinsiyet konusunda netlescez ins rabbimsaglikla kucagmza almayi nasip etsin
çok şükür canım çok sevindim adına
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş

Çok sevindimmm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım :)

bu agrilara rahim buyumesi/ bebek tutnmasi neden olur derler ve genelde bu agrilar da sag tarafta olurmus. benimde hem sag hem solda oluyodu ve ikili test zamanina geldgi icin kontrol edildignde soylemisti doktor. ben yine de bi baktir derim eger siddetlenir ve gecmezse tatlim Renitsa

evet cnm bende internetten araştırdım
dediğin gibi rahim büyümesine bağlı
gayet normal bir durum yazıyodu
ayağa kalkınca hareket edince şiddetlenir yazıyodu
aynen bende olduğu gibi yani
o yüzden çok üzerinde durmadım
ama geçmezse erkene alıcam randevumu

Ben henüz gitmedim salı günü kontrole gideceğim.Belki söyler cinsiyeti.Bu arada doktorumu da değiştirmek istiyorum bayan dr düşünmüyorum artık.Erkek dr'a gitsem diyorum sizin nasıl drlarınızdan memnunmusunuz.

oncelikle il ilce olarak nerdesn? bi de neden bayandan vazgectin hayirdir?

niçin bayan doktor düşünmüyosun canım çok merak ettim
benim doktorum bayan
önceki kürtajımı da o yapmıştı
çok memnunum özel olarak ilgileniyo sağolsun

niçin bayan doktor düşünmüyosun canım çok merak ettim
benim doktorum bayan
önceki kürtajımı da o yapmıştı
çok memnunum özel olarak ilgileniyo sağolsun
2.bayan doktoruma gidiyorum.Ban ilgisiz geliyorlar,arkadaşlarımın hepsi erkek doktora gidiyor ve çok memnunlar.Bizim ailede de herkesin doktoru erkekti.Daha ilgili ve daha anlayışlı olduklarını duyuyorum hep.Geçen hafta sıvı gibi bir akıntım vardı ve dr a gittiğimde turnusollu ped verdiler.Doktorum dedi ben gelip bakacağım. 5 saat hastanede kaldım 1 kişi kalkıp gelmedi bakmaya dr profesör çok yoğun o yüzden ulaşmam da çok zor oluyor.Deli gibi para döküyorum bu gördüğüm muameleyi hak etmiyorum.Birde erkek dr denemeyi düşünüyorum.

oncelikle il ilce olarak nerdesn? bi de neden bayandan vazgectin hayirdir?
İstanbul Beylikdüzü .2.bayan doktoruma gidiyorum.Ban ilgisiz geliyorlar,arkadaşlarımın hepsi erkek doktora gidiyor ve çok memnunlar.Bizim ailede de herkesin doktoru erkekti.Daha ilgili ve daha anlayışlı olduklarını duyuyorum hep.Geçen hafta sıvı gibi bir akıntım vardı ve dr a gittiğimde turnusollu ped verdiler.Doktorum dedi ben gelip bakacağım. 5 saat hastanede kaldım 1 kişi kalkıp gelmedi bakmaya dr profesör çok yoğun o yüzden ulaşmam da çok zor oluyor.Deli gibi para döküyorum bu gördüğüm muameleyi hak etmiyorum.Birde erkek dr denemeyi düşünüyorum.

hmm anladım canım
profesörler yoğun olur dediğin gibi
memnun değilsen değiştir tabi
bi dünya para veriyoruz sonuçta
insan ilgi bekliyo
benim de önceki ahmileliğimde gittiğim doktor öyleydi
ben kalp atışlarını duymayı beklerken pat diye bebeği alıcaz demişti
şimdi adını bile duymak istemiyorum onun
doktorun anlayışlı olması çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…