Bu hafta sonucu alacaklar buraya

canım benimde aynen öyle oldu 4. günü başladı ve malesef 9. günü kanamam oldu arkası kesilmedi ama ben çok korkmuştum sancım başladığında fakat o kadar çokki sancısı olupta hamile olan benim sana tavsiyem sakın kendini adet olacakmışsın gibi şartlama ben yaptım sen yapma sakin ol ve çok dinlen inş güzel haberlerini alırız bol şans benim durumum seni etkilemesin çünkü sancısı oldupta tutan çok var

tavsiyelerin için teşekkürler. umarım düşündüğüm gibi değildir...şartlamamak da çok zor :(

Tebrikler canim ALLAH tamamina erdirsin ...

Yavrunu saglikla , hayirla kucaklamak nasip olsun ...

Bizler icin de dua et ...

Darisi biz bekleyenlere olsun insallahh ...

Kendine cok iyi bakkk ... Yorma , bol bol dinlen ..

cnm bende umta yaptırmıştım ılk denemem tuttu duştu sonra 1 tane dondurulmuş embrıyonumuz vardı o da tutmadı bende raporu çıkartır çıkartmaz yedıtepe unıv. başlayacagım umutta bende duşunmuyorum herkeze baslangıç kısa protokol ??? arastırma yok koyun gıbı sıralıyorlar ben cok pişmanım halbulkı ben zeynep kamılde başlamıştım uzun protokol onermışlerdı çök kalabalık dıye umutta gıtmıştım keske gıtmeseydım bende sımdı yedıtepe ve ya maltepe unıv. duşunuyorum

ben sana kesinlikle katılmıyorum ben umut tüp bebek merkezinden çok memnun kaldım ben çok zor bir hastayım ve tek emriyo ile hamile kaldım bence bu çok büyük bir başarı ayrıca benden bir çok tahlil istendi demek ki sende gerek yoktu ki istenmedi sadece fikrimi söylemek istedim

:lepi::lepi::lepi:diğer trafada yazdım ama yeniden hayırlı olsun senin adına çok sevindim :lepi::lepi::lepi::lepi:

sağol fatmanurcumm....
bu arada bende fatmanura katılıyorumm..kesinliklee umut tüpp bencee mükemmel bi hastanee....ben çok memnun kaldımm umutdann.....

sağol fatmanurcumm....
bu arada bende fatmanura katılıyorumm..kesinliklee umut tüpp bencee mükemmel bi hastanee....ben çok memnun kaldımm umutdann.....

ben henüz sonuç aşamasına gelmedim ama şuana kadar umut tüp bebek merkezinden çok memnunum ayrıca neslihan hn her gitmemde beni yanlız bırakmıyor

sağol fatmanurcumm....

oleeeeeeeeeeeeyyyy topicte 2.başarııııııııııı...çok şükür hilal.çok sevindim senin adına.herşey yolunda gider inş.:nazar:

canım çok ama çok sevindim senin adına umarım sağlıkla kucağına almayı naship etsin ama hatırlıyorsan senden yana ben çok rahattım sanki hissetmiştim hayılı olsun

sen nerdesin canım ya.?çok merak ettim seni.yoksun bu aralar buralarda.nasıl oldun herşeye alışıyor insan değilmi?inş.diğer denemende yüzün gülecek.çok şükür RABBİM 2.sinde bebeğimin tutunmasını nasip etti.darısı hepinize.

sen nerdesin canım ya.?çok merak ettim seni.yoksun bu aralar buralarda.nasıl oldun herşeye alışıyor insan değilmi?inş.diğer denemende yüzün gülecek.çok şükür RABBİM 2.sinde bebeğimin tutunmasını nasip etti.darısı hepinize.

canım benim çok sağol aslında yazdım sana hayırlı olsun çok sevindim diye ama görmedin sanırım evet ilk günki gibi değilim ama tabi çokta umutlu değilim ben senden yana çok umutluydum resmen hissetmiştim sanki ve o kadar sevindimki anlatamam umarım herşey çok yolunda gider darısı başıma ve tüm isteyenlere biraz girmedim ama şimdi artık sizlerleyim tekrardan

kızlar trasferimin bugün 4.günü kasıklarım çook ağrıyor hala geçmedi normalmi sizce warmı yaşayan?yoksa yarın dr aricam.bhcg günüm 18 i ve ilk denemeem 3bebiş koydular hücreleride 8 bekliyorus bakim:)))

ben henüz sonuç aşamasına gelmedim ama şuana kadar umut tüp bebek merkezinden çok memnunum ayrıca neslihan hn her gitmemde beni yanlız bırakmıyor

evet öle neslihan hanımm..benide hiç yalnz bırakmıyordu..sonucunda inşşşş güzell olurrr gunsencim

kızlar trasferimin bugün 4.günü kasıklarım çook ağrıyor hala geçmedi normalmi sizce warmı yaşayan?yoksa yarın dr aricam.bhcg günüm 18 i ve ilk denemeem 3bebiş koydular hücreleride 8 bekliyorus bakim:)))

ilk önceliklee tedavin hayırlı olsun....kasıklarının ağrılarına takılmaa..bendede olmuştu ara ara kasıklarımda ağrıı..inşş sonucunda pozitif olurrr....

Back
X