Bu hakkı kendilerinde nasıl buluyolar

Benim kArdesimin eşi de doğum yapacak
Düşündükleri ismi bana ve anneme de soyledıler
Annemle ben begenmedik
Ama agzımızı acıp da tek kelime etmedik
Bize ne ki
Annesi babası sevdikten snr
İnsanlar hadsiz malesef

Aynen oyle bizde hic yengeme agzimizi acipta bu olsn su olsn demedik onun soyledigi ismide her defadnda guzel dioduk ama bazi insanlar dusuncesz iste :)

Cok saolun amin cumlemizin.. Zaten gercekten oyle miraç ismi aklimizda dedim daha net degilki illada mirav katicaz demedim

kayınvalıdenız sanırım sızofren
benım cocugum demıs ... eger sızofren degılse cok sapıkca bı dusunce ...

kayınvalıdeyle aynı dusunceye sahıp bı esınız yok ınsallah ... eger esım kayınvalıdemın aklına uysa dogurmam kalsın karnımda der tutardım sanırım :)

Yok esim ayni dusuncede degil :) tuaf bi kadin cozemedim onu bn kiskanc degilim ama kv bazen sirf bni kiskandirmaya calismak gibi hareketlere girisiyo sanirim oglunu dk basi mic mic opmeler askimli konusmalar sonra bna masaj yap demeler daha neler neler :)

Bence cocugun dogana kadar hiicc bu konuyu konusma coxugun dogunca da istedigin ismi koyup hemen kimligi cikarttir. Sen onlara yorum yapma hakki vermezsen onlar da bu hakki almamis olur. Kimseyi ilgilendirmez o senin evladin ve sen onu hangi isimle benimseyeceksen onu koy. Bu isler hatirla gonulle olmaz.

amaaan nıye uzuluyon onlar ne derse desın gıt kımlıgını cıkar kendı ıstedıgın ısımle...

Ben hamile olduğum zaman,eşim istediğin ismi koy,9ay karnında taşıyan sensin,kimsenin ismine karışma hakkı yok,hatta benim bile dedi.Kısaca,iş eşinde bitiyor...

Bn hamile kalmayı planlamıuorum ama bi gün kv de de yanımızdayken konusuyorduk 9 ay karnımda taşıyacağım sıkıntı cekeceğim kimse karışamaz isme dedim. Eşimle karar verdik 2 isim koyacagız çocuk olursa dedim. Sinirden kendi kendini yiyerek baktı sadece oh olsun

Bn gorumceme oyle yapariz dedim he he diyip sonra kndi istedmiz ismi katarz die gulerek oda annem sizi öldururmu ne gibi bisi soyledi :)
Bisi dicem neyse ban yemeyeyim sen dediğimi yap bak hele de geç hiç gorumceni katma çocuk sizin isim hakkı sizin bizde de kv istedi vermedik onun dediği ismi başta bozuldu ama sonra kabul etti

Şimdiden tavrını koy bacım çünkü kv ler oğullarının çocuklarını kendi çocukları zannediyorlar. Gerçek yüzüne tokat gibi çarpsın da bir daha sana da çocuğuna da karışmasınlar. Tecrübe ile sabit. Eşime kızımın babası gelmiş diye sesleniyor MAnyak kadın sanki oğluyla.... tövbe tövbe

Nedir bu insanlardaki anlayışsızlık. Hayret doğrusu. Allah kolaylık versin diyeyim

Bence iki isin değil sadece kendi istediğin ismi tak annesi sensin o değil kendi kızlarına taksaymış istediği ismi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…