- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.367
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bu HADSİZ kayınvalideler bir bitmediler!!! Kıskanç, görgüsüz, kültürsüz, dediğim dedik, cahil bu kadar kadın yüzsüzce nefes almaya devam ediyor, aramızda yaşayıp gidiyor, gelinlere kan kusturuyor. Bitin artık ya bitin
Eşini ikna et.Tek isim -ikinizin istediği bir isim - koyun.Kv de ne derse desin.Ben de anlamıyorum ismi onlar koyunca Ne oluyor.Ya da bir büyüklerinin ismi konulunca ne oluyor .
Ben daha kızıma hamileyken kv akrabalarla otururken bizim bi daha erkek olursa ismi belli dedi.Kendi kp ismi olacakmış.Sen koysaydın dedim 3 tane oğlun var.Bi daha da bulaşmaz umuyorum.Olmayan çoçuğumun ismini hazır etmişti kendisi
Bide kv kiziyo bana biliyomusun benim kizmam gerekirken :)
Aynen bende oyleydim simdi yeni yeni cevap vermeye basladim sonra degisti diycekler adim gibi eminim ama bunu onlar yapti gorumcemle tartistik gorumcem yerden goge kadar haksizdi kime soylesem beni haklar kaynanam beni dinlemeden etmeden direk kizini savundu benden hesap sordu iste ozaman aklim basima geldi ben sussam bile bunlara yaranilmaz onlarin gozunde saygisizim terbiyesizim bende madem oyleyim gozlerinde oylede kalayim bundan sonra banada zor gelin olmak duser dedim ve simdi bisi deseler cvp veriyorum susmuyorum ama halada konusuyolar :) napsam susturabilirim bunlari bilmiyorimBence geç değil tepkini koy her konuda.İlk zamanlar uyumlu ve sakin davrandıysan sonuna kadar zorlamak elin en iyisinin bile huyu.Ben ilk 5-6 ay çok sakin,olumluydum baktım sınır bilmiyor.Bikaç bozdum rahatım
ah bu isim mevzuları.
isim koymak anne babanin hakki. ne esiniz ne siz birbirinizi saymadan isim koymayin. esiniz sizden habersiz gidip kv istedigi ismi yazdirirsa mahkeme karari ile degistirme hakkiniz var.
hamile insani boyle strese niye sokarlar anlamam.
ben ogluma kendi istedigimiz ismi koydum diye kval.fittirdi. olacaklara hazir olun. logusalikta herkes kendi evinde kalsin. cocuga annesi bakar. kval.kendi cocuguna baksin. sen kendi cocuguna. annenden destek al kval.degil. burnundan getirir sonra. bosanma noktasina gelirsiniz. yine de kendi istediginiz ortak ismi koyun. 1yil kuserler sonra da dayanamaz torun torun diye gelirler.
esini ikna etmeye bak. saglikla kolay dogumlar dilerimOyle yapcam kv iki isim katalim dedim gonlu kalmasin die ama onu bile hanfendi kabul etmiyo o hakkida kaybetti kaynana kendi istedimiz ismi katicaz esimle
Tesekkurleresini ikna etmeye bak. saglikla kolay dogumlar dilerim
Akşamına hemşire gelip kalk yürü diyor zaten 2 hafta kim yatıyor.Bana herkez iki hafta ayaga kalkamiyomussun diodular
Esin onlarin dedigini yapmayacaksa cok sinirlenip kendini uzme bos yere..Aynen ya esim bisi demiyor o konu hakkinda.valla aklima geldikce sinirleniyorum ilk cocugumuz heves ediyoruz isim icin kv ona bile musade etmiyor.normalde bigun olsun evime gelmis degiller halimizi sormus insanlar degiller ama kendisinde boyle bi hak bulunuyor
Yok o anlamda degil yani cok agrimi oluyomus neAkşamına hemşire gelip kalk yürü diyor zaten 2 hafta kim yatıyor.
Esin onlarin dedigini yapmayacaksa cok sinirlenip kendini uzme bos yere..
Hadlerini bilsinler bi, anne 9 ay taşısın binbir zahmetle, omur boyu her yonden o cocugun derdini tasasini ceksin, bi isim koyma hakki bile olmasin, oldu canim! Nerden kayinvalidenin cocugu oluyomus, ayrıca o gorumce kim olup tehdit ediyor seni "anneme soylerim bak" diye.. Okurken sinirim tavan yapiyor ya..
Ben gayet gezdim kendimi salmadım sana da tavsiye ederim. İsim konusunda da asla istediğinden vazgeçme o senin ve eşinin çocuğu kv çok istiyorsa bir tane daha doğursun hadsizYok o anlamda degil yani cok agrimi oluyomus ne
Gunaydin kk
Gebeyim ve simdiden isim tartismalari basladi ilk gebeligim ve kv kendi istedigi ismi katmamizi istiyor bense baska bi isim gorumcemle bu konuyu konustugumuzda iki isim falan dedi bende kv gonlu kalmasin die kabul ettim.Sonra diyer gorumcem geldi senin katacagin isim guzel degil annemin istedigi isim olsun anneme soylerim bak dedi.bende ara soyle dedim gorumcem kv anlattiginda"kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz o benim cocugum benim istedigim isim olucak "demis.sinir oldum ya ben iki isim kabul etmisken o nasil boyle bisi soyleyebiliyor.buarada kv en kucuk kizina kendi kv ismini katmislardi ama suan ona o isimle seslenmiyolar farkli isimle sesleniyolar.kendisi bile kendi kv ismini istemezken benim nasil istememi bekliyor.
Gülüm ikisi de güzel isim hatta emir daha güzel ama iş inada binecek eşiniz de arada kalmasın Emir Miraç koyun yanyana güzel duruyoKv : EMIR istiyo
Ben ve esimin aklinda encokta benim :MİRAÇ istiyoruz ama esimle net karar vermemistik belki ozmana kadar daha guzel isimler buluruz diye
Tatlım geçenki konuda doğuda ailelerin evli evlatlarından haddinden fazla beklentiye girdiklerini söylediğimizde biraz sinirlenmiştin ama tam da bunu kastetmiştim.
Yani ismine bile müdahele.
Hep beklenti hep beklenti.
Oyüzden çok ağır geliyo doğunun aile kültürü bana.
Neyse bu konuya dönecek olursak...
Sen zaten iki isimi kabul ederek yapacağını yapmışın.
Şimdi ilk iş kv kocanı doldurmadan kocana nekadar ince düşündüğünü çıtlat.
"Canım iki isim koyalım birini de annen koysun" de.
Bukadar kibarlığını görünce belki annesini zapteder...
İnşallah...
Hih diyer gorumcemde aynisi soyledi emir mirac die kucugu benimlerl yasit olan mirac beyenmedi anneme soylerim die dalgaya vurdu bende ara diyince kaynana sinir oldu "kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz o benim cocugum "demis gorimcem kendi soyledi gulerek :)Gülüm ikisi de güzel isim hatta emir daha güzel ama iş inada binecek eşiniz de arada kalmasın Emir Miraç koyun yanyana güzel duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?