Bu Haldeyken Nasıl Evlenebilirim :(

Tüm bacak, kol, koltuk altı ve genital için alexandrite lazere gidin. Pcos falan dinlemiyor hemen yok ediyor tüyleri. Bir de iyi yerlere gitmek gerek. Bin tane seansa gidiyor insanlar. Pahalı olsun ama kaliteli olsun muhakkak çare bulursunuz. Yanlış bir yere yanlış bir cihaza gidiyorsunuz bence. Üst vücut tüyleri içinde artık w switch lazer var sanırım adı buydu. Tüyleri sarartiyor sonra tüyler dökülüp daha seyrek çıkıyor. Arkadaşım 2022 yılındayız tüy yüzünden asktan mahrum kalma. Bir de öğretmensin yani maaşın var. Önce bir erkek arkadaş edin sonra da yavaş yavaş tüylerinden kurtul. 1574 yilindaymisiz gibi yazmışsın. Lütfen ama 💕

Tüm bacak, kol, koltuk altı ve genital için alexandrite lazere gidin. Pcos falan dinlemiyor hemen yok ediyor tüyleri. Bir de iyi yerlere gitmek gerek. Bin tane seansa gidiyor insanlar. Pahalı olsun ama kaliteli olsun muhakkak çare bulursunuz. Yanlış bir yere yanlış bir cihaza gidiyorsunuz bence. Üst vücut tüyleri içinde artık w switch lazer var sanırım adı buydu. Tüyleri sarartiyor sonra tüyler dökülüp daha seyrek çıkıyor. Arkadaşım 2022 yılındayız tüy yüzünden asktan mahrum kalma. Bir de öğretmensin yani maaşın var. Önce bir erkek arkadaş edin sonra da yavaş yavaş tüylerinden kurtul. 1574 yilindaymisiz gibi yazmışsın. Lütfen ama 💕
Alexandirate canlı canlı yakıyor gibi bir acı veriyor demişti arkadaşım. Genitali falan nasıl dayanıyorlar gerçekten dayanılmaz bir acısı mı var

Önce bir hormonlariniza baktirin. Ona gore epilasyona gidin. Ve gercekten insanlarin dusuncelerini takmayan biriymissiniz ya taksaydiniz ne olurdu...

Alexandirate canlı canlı yakıyor gibi bir acı veriyor demişti arkadaşım. Genitali falan nasıl dayanıyorlar gerçekten dayanılmaz bir acısı mı var
Evet yakıyor gerçekten. Ama genital haricinde on uzerinden yedi mesela acısı. Genitalde kesinlikle on. Ama emla kremi alıp genitale sürüp strecle yarım saat bekliyoruz isterse beş tur atış atsın mimik bile oynatmiyorum. Not, Canım çok ciddi tatlıdır

Evlenmeden önce lazerle neredeyse tüm tüylerimdem kurtulmuştum, seanslarım daha bitmemişti ama. Evlenip hamile kalınca hem hormonlardan hem de seanslarıma gidemediğimden koca bir kıl yumağına döndüm. Eşim sorun etmedi, ettiyse de bana belli etmedi. Şimdi de emziriyorum diye gidemiyorum lazere. Kıl tüy problemim devam ediyor. Yani demem o ki evlilik müessesesi kıla tüye bakmıyor. Yapabildiğin kadarını yap gerisi kalsın.

Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
İyi bir poliklinikte Nd yag lazer yaptırın. İnce tüyler için gerçekten kalıcı bir çözüm

Kıllı seven erkekler var , o kadar gerilme yahu

Hangi şehirdesin? Muhtemelenyanlıy cihaz ile yapıyorlar. 2 yıldır gidip bitmemesi mümkün değil. Çok tüylü bir arkadaşım 6 ayda %90 sonuç aldı ve yıllardır yok çıkmadı.
Çok tüyle alakasi yok ki durumun hatta lazer de çok ve siyah olanlar daha iyi sonuç alıyor.. sorun çok tüy olsa trans vb insanların bu kadar çabuk ve temiz sonuç almazlardı.. bende de hormon bozuklugu vardı misal önce güzellik merkezine gittim 12 seans ama tüylerim özellikle yüz daha erken çıkip daha az dökuluyordu, ama şimdi 5 seanstır kliniğe gidiyorum güzellik merkezine göre daha iyi sonuc aldım.. evet belki bitmedi ama en azindan daha geç ve daha seyrek çıkıyor.. guzellik merkezinde özellikle 12 seansa ragmen her ay ve son 12. Seans dahil özellikle çene bölgem daha sert, siyah ve yoğun çıkiyordu.. güzellik merkezinde jilet kullanıyorlardi misla ama klinikte kendim evde traş makinasi kullanıp gidiyorum

lazer olmayacak yerler varya gögüs sırt gibi ben oraya tüğ sarartıcı sürüyorum bacak kol vs oralar lazer ama gögüs arası gibi yerler tüğ sarartıcı çok işime yarıyor hatta yüzümdeki siyah kılları iğneli geri kalanını tüğ sarartıcı yapıyorum

Çok tüyle alakasi yok ki durumun hatta lazer de çok ve siyah olanlar daha iyi sonuç alıyor.. sorun çok tüy olsa trans vb insanların bu kadar çabuk ve temiz sonuç almazlardı.. bende de hormon bozuklugu vardı misal önce güzellik merkezine gittim 12 seans ama tüylerim özellikle yüz daha erken çıkip daha az dökuluyordu, ama şimdi 5 seanstır kliniğe gidiyorum güzellik merkezine göre daha iyi sonuc aldım.. evet belki bitmedi ama en azindan daha geç ve daha seyrek çıkıyor.. guzellik merkezinde özellikle 12 seansa ragmen her ay ve son 12. Seans dahil özellikle çene bölgem daha sert, siyah ve yoğun çıkiyordu.. güzellik merkezinde jilet kullanıyorlardi misla ama klinikte kendim evde traş makinasi kullanıp gidiyorum
Bende onu diyorum zaten çok tüylü bile sonuç aldıysa bu arkadaş nasıl sonuç alamamış diyorum. Cihazda sıkıntı vardır, tüy cinsine uygun değildir diyorum. Eskisi gibi ilk dönem lazerler gibi değilki artık. Açık renk tüylerde bile güvenle sonuç alınan cihazlar var. Hormon bozukluğu bambaşka birşey tüy konusunda. Hormonlar sürekli salgılandığı için önce bu konuda tedavi olmak lazım. Benim tüyler simsiyahtı ilk seanstan itibaren çok güzel sonuç aldım..

Bende onu diyorum zaten çok tüylü bile sonuç aldıysa bu arkadaş nasıl sonuç alamamış diyorum. Cihazda sıkıntı vardır, tüy cinsine uygun değildir diyorum. Eskisi gibi ilk dönem lazerler gibi değilki artık. Açık renk tüylerde bile güvenle sonuç alınan cihazlar var.
Elbette işinı iyi yapan orjinal makina kullanan dogru yere gitmek gerekiyor ama hormon bozuklugu da etkiliyor illaki.. ben misal klinige gidiyorum ömcesinde de güzellik merkezine 12 seans gittim ona ragmen bitmiş degil ama tabi klinigin farkı ve faydası bu ama ablam hayatında ilk defa gitmesine ragmen benden daha kısa seans da epey azalması olmuş.onun hormon bozuklugu vb hastalıgi olmadıhi icin tabi yüzunde göğsunde vb yok.. demek istedigim iyi yerede gitsen dogru yere de gitsen hormon bozuklugu varsa biraz daha uzayabiliyor azalması

Elbette işinı iyi yapan orjinal makina kullanan dogru yere gitmek gerekiyor ama hormon bozuklugu da etkiliyor illaki.. ben misal klinige gidiyorum ömcesinde de güzellik merkezine 12 seans gittim ona ragmen bitmiş degil ama tabi klinigin farkı ve faydası bu ama ablam hayatında ilk defa gitmesine ragmen benden daha kısa seans da epey azalması olmuş.onun hormon bozuklugu vb hastalıgi olmadıhi icin tabi yüzunde göğsunde vb yok.. demek istedigim iyi yerede gitsen dogru yere de gitsen hormon bozuklugu varsa biraz daha uzayabiliyor azalması
Hormon testi yaptırdın mı?

Daha önce gitmiştim doktora ordan biliyorum dehaso4 yüksek çıkmıştı.. doktor dogum kontrol.hapi verdi bir süre kullandım fakat devam edemedim çunkü içince göğsüme öküz oturmuş hissi oluyordu agrıyordu, biraktım sonra daha gitmedim doktor 3 ay kullan gel demişti ama o dönem pamdemi zamanı oldugu icin randevu bulmak zor oluyordu
Hormon testi yaptırdın mı?

Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Ay sen bensin
Evliyim bende
Göğüs bölgesi göbek vs hiç almadım. Eşim içinde önemli değil. Herkes aynı değil. Kendşne güven

Asla kendinizi böyle kötü hissettirecek şeyler düşünmeyin, kimse kusursuz değildir herkesin bir kusuru vardır.
Lazerden sonuç alamadıysanız hastane ya da klinik tarzı bir yere başvurun büyük ölçüde sonuç almanız lazımdı.
Geçmiş olsun, şekilci olmayın, biz kadınlar her halimiz ile güzeliz :KK200:

Hormon bozukluğunuz var ise lazer işe yaramaz malesef lazer olmadan önce genelde soruyolar zaten hormon testi yaptırdınız mı diye. Hormon tedavisi görmeniz gerekiyor

Alexandrite lazer makine olarak Cynosure yada Candela gentlase pro yu denerseniz imkansız tüylerinizin bitmemesi. Göğüs bölgeniz ince siyah tüylüyse orası için tüy sarartmayı öneririm 3 ay gidiyor 3 ay sonra yine yaptırmanız gerekiyor.
Peki sizce cynosure mi iyi yoks candellami

Bende aşırı tuyluyim vallahi göğüs bolgene tüy dökücü kullan kaymak gibi yapiyo o bolgede ki tüyler hemen cikmiyoda

Back
X