Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen düşük dereceden veriyorlar dalga boyutunu, daha uzun sürsün bitmesi diye. Siz nasıl kontrol ettinizGittiğiniz klinik hangi lazer teknolojisini kullanıyor ?? Ipl , alexander ? Diode lazer ?? vb .. ilk önemli olan bu . İkincisi hangi kuvvette uyguluyor? dalga boyları çok önemli (kıl kökünü görüyor mu diye ) 3. İşlem ne kadar sürüyor ? çünkü her kıl kökünün o dalgaya maruz kalması lazım ki ölsün .
Bende esmer ve doğal olarak kılları fazla birisiydin. Aynı şekilde pcos var . Esmer olduğum için önce 3 seans alexander gittim ve doktorum diode lazer lazım size benden bundan fazla yarar olmaz demişti. Sonra diode lazer yapan bir yer buldum ama cihazın modeli dalga boyuna kadar araştırmıştım (ve sadece bacaklarım 2 saat sürüyordu, çünkü olması gereken bu her kıl köküne değmeli o lazer ) Sonuç olarak 8 seansta bitti. 10 yıl oluyor . şöyle söyleyeyim bacaklarımda bir kökten 3 kıl çıkıyordu gerisini siz anlayın :) .. şuan tüysüz birisi gibiyim. Tek tük çıkıyor ama %90 bitti . Özetle sizin gittiğiniz klinik para tuzağı . Başka bir yer bulun ama önce siz araştırın .
Şuan unuttum dalga boylarını vs ama o zaman baya çalışmıştım konuya . İlk gittiğim doktora çok sormuştum , sağolsun o çok bilgilendirmişti. Sonra ben aletleri dalga boylarını vs araştırdım.Bilgi sahibi olunca yorum yapıyordum kaç dalga boyuyla çalışıyorsun ? Biraz daha arttırsanız ?? Ben şu dalga boyundan az çalışsın istemiyorum vs .. konuyu bildiğinizi anlayınca yapıyorlar el mecbur .. çünkü dalga boyu düşük olursa kıl kökünü görmüyor sadece kılı döküyor . Birde uygulamayı yapan asla işletme sahibi olmamalı . Oradan çalışan olunca birkaç seans sonra biraz tatlı dille samimi olupta işlemin daha verimli olmasını sağlamak çok yararlı oluyorBazen düşük dereceden veriyorlar dalga boyutunu, daha uzun sürsün bitmesi diye. Siz nasıl kontrol ettiniz
Erkeklerin çoğu da bebek poposu gibi tüysüz bir cilde sahip değil. Takma bu kadar kafana.Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Merhaba canım buz lazere gidiyormuşsun zaten çok etkisi olmayan bir seçenek kesinlikle değişmeni öneririm. Kız kardeşim gitti buz lazere pek bir şey değişmedi, ne zaman ki normaline gitti öyle fark gördü. Aynı şekilde doğulu bi arkadaşım vardı o da aşırı kıllı bi kızdı çenesinin altı sırtı göğsü vs her yeri kıldı, alex cihaz olan lazerle %80-90 falan azaldı kız şuan benden daha tüysüz. Pko olmanı da o kadar sorun etme inan kadınların çoğunda var eğer o çok geçerli bir sebep olsaydı hepimiz kıllı olurduk. Stres yapma pko için tedavini ihmal etme ve mutlaka normal lazere git buz lazer zaten bi halta yaramıyo canım benim üzülme. Aslında gittiğin yer yönlendirmeliydi zatenBen 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Erkek tipi kıllanmam var tüy demek yanlış olur o derece yani resmen sakalım çıkıyo göbeğimde belimde göğsümde bile var evlenince bi anda kilo aldım vücudumda çatlaklar oldu sivilcelerim var çillerim var ama eşim için bunların hiç biri sorun değil diyodum asla evlenmem beni böyle kim beğenecek ve en kötüsü bu düşünce 16 yaşında başladı şuan 22 yaşındayım ve hiç o düşünce yok inanın doğru insanı bulunca bunların hepsi yok oluyo karşınızdaki insan sizi gerçekten severse zaten bu kusurları hiç görmüyo bileBen 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Doğru cihaza gitmemişsiniz belli ki , siyah yapılı ise mutlaka alexandrite lazer veya diode lazer araştırın sizın yapınıza hangisi uygunsa ama mutlak iyi bir yere gidinBen 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Evlenmeden önce ben de çok takıntılıydım bazı şeylerime ama meğer boşa takmışım. Senin gibi bir arkadaşım da vardı ve asla umursamıyordu tüylerini. Sevgilisi eleştirdiğinde bile sallamadı, ona ne dedi ve saklamadı kendini aslaBen 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum