Bu Haldeyken Nasıl Evlenebilirim :(

Hangi şehirdesin? Muhtemelenyanlıy cihaz ile yapıyorlar. 2 yıldır gidip bitmemesi mümkün değil. Çok tüylü bir arkadaşım 6 ayda %90 sonuç aldı ve yıllardır yok çıkmadı.
İstanbul'dayım. Kullandıkları cihaz soprano platinium buz lazer sayfasından da kontrol etmiştim orjinaldi ama cihaz kadar yapan da önemli o konuda da biraz sıkıntı çektim çoğu seansım düşük atışla yapılmıştı defalarca uyarmama rağmen.

Sen kendinde bunu kusur olarak gorursen ,karşındaki insan da bunu kusur olarak görür . Emin ol ,seni gerçekten seven bunlara dikkat etmez. Bacaklarımda çok fazla catlaklarim var. Diz kapağının arkasına kadar düşünün. 10 yıllık evliyim eşim bunun lafını dahi etmedi. Ben de ya sevmezse diye endişe ediyordum . Umru bile degil

Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Bendede var ne yapalim yani evliyim esimde sukur takmiyor pcos yuzunden oldugunun farkinda benim cene ve boyunda cikiyor agda ile hallediyorum cogu zaman yazin tabi kisinda lazer etkiliyor baya cikma sıklgını azaltıyor hic degilse boyle seyleri dert etmeyin seven insan her turlu seviyor 😍

Ben 28 yaşındayım ve çocukluğumda dahi tüylüydüm ergenliğe girince pcos ile beraber bu durum daha da arttı, sonrasında para tuzakları olan hiçbir işe yaramayan lazer epilasyon tercihlerim sebebiyle kendimi olabilecek en kötü duruma soktum son iki yıldır yine epilasyona gidiyorum ama vücudumdaki tüyler ince olsalar bile gözle görülür bir şekilde var . Hiçbir yer olmasa bile göğüs bölgem beni rahatsız ediyor oradaki tüyler ince olsalar bile beyaz tenli olduğum için göze batıyor, epilasyon sonrası bile kırmızı kırmızı noktalar kalıyor. Artık hiçbir zaman evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu hala da var ama bu durum sebebiyle kimseyle görüşemiyorum diğer taraftan yalnız kalmak istemiyorum. Çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum kendi çocuğumu doğurmayı, anne olmayı çok istiyorum. Yaşım geçiyor ama hala kurtulamadım bu dertten sürekli depresyonda gibiyim. Ailem arkadaşlarım sürekli neden kimseyle görüşmüyorsun diye baskı yapıyorlar doğru düzgün bir sebepte veremiyorum aslında insanların ne söylediğini pek önemseyen biri değilim ama kendim de çok istediğim için onlar sordukça çok üzülüyorum
Bende pko luyum sadece çatal bölgesinde var siyah tüyler 8 9 tane var kocam bir kere lafını yapmadı bende bazen alıyorum bazen dokunmuyorum üstelik fazla kilom var bu hastalık yüzünden ondan çok çekinir kimse beğenmez sanardım ama asla öle değil

Bazı insanlar fiziksel özelliklere çok takılıyor ve mükemmeli arıyorlar. Öyle birisi size eksik hissettirirdi. Ama herkes böyle değil. Ben de çok tüylüyüm, asla tüyüme takılacak adamla konuşmam. Siz de her erkeğin tüylerinizden bu kadar rahatsız olacağını sanmayın.

Genetik olarak da kıllıyım, pcosum da var yine de bitti kıllarım lazer ile. Şuan hamilelikten dolayı progestan kullandığım için biraz çıktı. Bence de yanlış bir yere gidiyorsunuz.
tüyünüz ne kadar koyu ve kalınsa o kadar etkili olur çok tüylülerde daha hızlı sonuç verir hormonlarda sorun olması lazerlerin etki edemeyeceğini göstermez gittiğiniz o yer belliki işinde iyi değilmiş. başka yerle görüşün

Erkek göğüs kılı gibi mi anlamadım sarartmak işe yaramıyor mu

Yeşil, azulen ağdalar var, ondan kullanın. Birde cildinize peeling yapın. Kıllar böylece güçsüzleşir ve daha geç çıkar. Ben koltukaltı için kil maskesi kullanıyorum, kullandığım süreçlerde kıl kökünü zayıflatmıştı, simsiya sert kıl gibi değil de tüy gibi çıkmasını sağlamıştı.

50 sene önce kadınlar evde ağdalarını kendi pişirirlerdi. O kadınların zaman içinde tüyleri azaldı ve yok oldu.

Her zaman tek geçilesi ağda, cilde peeling bile yapardı.

Size yorum yapabilmemiz için görmemiz lazım. O da mümkün olmadığından, yorumlar iç güzelliğe çekilebilir.

İstanbul'dayım. Kullandıkları cihaz soprano platinium buz lazer sayfasından da kontrol etmiştim orjinaldi ama cihaz kadar yapan da önemli o konuda da biraz sıkıntı çektim çoğu seansım düşük atışla yapılmıştı defalarca uyarmama rağmen.
Başka yere git canım benim.. özellikle konuş. Sende tüy çok diye yazık o kadar para veriyorsun. Sonuç alacağın yer olsun..

Ay yapmayın lütfen. Sizi siz olduğunuz için seven biri ile bir yaşam kurun.

Bu kıl, tüy işinden sadece ve sadece kendiniz rahatsız iseniz çözüm yolları aramaya devam edin. Bir erkek tarafından kabul görmeyeceğinizi düşündüğünüz için değil.

Lütfen.

Tüylerim ince diyorsunuz inceyse neden bu kadar takıyorsunuz? Hepimizde ince tüyler olabiliyor. Bir de sizi seven gerçekten o ince tüylere bakmayacaktır inanın ;)

kliniğe gidiyorum ama hem genetik hem pcos olunca daha geç sonuç alabilceğimi söylediler.
Gittiğiniz klinik hangi lazer teknolojisini kullanıyor ?? Ipl , alexander ? Diode lazer ?? vb .. ilk önemli olan bu . İkincisi hangi kuvvette uyguluyor? dalga boyları çok önemli (kıl kökünü görüyor mu diye ) 3. İşlem ne kadar sürüyor ? çünkü her kıl kökünün o dalgaya maruz kalması lazım ki ölsün .
Bende esmer ve doğal olarak kılları fazla birisiydin. Aynı şekilde pcos var . Esmer olduğum için önce 3 seans alexander gittim ve doktorum diode lazer lazım size benden bundan fazla yarar olmaz demişti. Sonra diode lazer yapan bir yer buldum ama cihazın modeli dalga boyuna kadar araştırmıştım (ve sadece bacaklarım 2 saat sürüyordu, çünkü olması gereken bu her kıl köküne değmeli o lazer ) Sonuç olarak 8 seansta bitti. 10 yıl oluyor . şöyle söyleyeyim bacaklarımda bir kökten 3 kıl çıkıyordu gerisini siz anlayın :) .. şuan tüysüz birisi gibiyim. Tek tük çıkıyor ama %90 bitti . Özetle sizin gittiğiniz klinik para tuzağı . Başka bir yer bulun ama önce siz araştırın .

Back
X