Bu halimin adına ne deniyor?

Şiddet uygulayan bir babaya hiçbir devlet çocuk vermez. Siz ayrica zamaninda bunları belgeleseniz, tazminatla boşaniriniz. Siz boşanmak istemiyorsunuz bence.

Az önce cevap verdim bir arkadaşımıza diyorum ki bunları yapmak daha işime gelir fazlasıyla bir şeyler kopartırım fakat bunu yapmam için evi terketmem lazım dayak yediğim bir yerde zıtlaşma yaşayarak kalamm 500 tl ile eve geçemem değil mi? Mecburiyetler var diyorum yani

Seni cok iyi anliyorum. Ben de ayrintili dusunmeden once alip basimi kolayca giderim saniyordum
Simdi ise yeni ev tutmasi, yeni bir sehir, faturalar, mevcut borclarim, cocugum, guvenligimiz, evi terkederken alacagim az esya ule hayatimi nasil devam ettirebilecegim, maddi gelirin devamliligi gibi bircok sorunla bogusuyorum. Harekete gecmeye karar verince hic de kolay olmadigini goruyor insan. Cocuk olmasa bu kadar ayrintiya girmeyiz belki ama cocuklarimizin yipranmamasi icin her detaya takiliyoruz. Senin bahsettigin mazeretler oldukca gecerli. Sunulan cozumler kısıtlı. Uzun vadede sorununu halletmiyor.

Benimse tek sorunum cesaret. Aylardir hazirlik yapiyorum. Şartları olgunlaştırdım ama harekete gecemiyorum.

O halde siz de benim kafiledensiniz desenize bir yanum eksik bomboş uzun zamandır yaşımda genç 28 im daha. O kadar çok şey yaşamamışım ki. Keşke diyorum, ailem normal olsa evliliği kaçış gibi algılayıp yaşamasaydım, o zaman karşıma çıkan insanı ben seçerdim o beni değil. Birinden hoşlanma beğenme lüksüm bile yok mesela neden boşanmış ve çocuklu olacağım evet beğeniliyorum ama sadece bu kadar iş ciddiyete binerse kimse kabul etmez bu yükü biliyorum.

Yani kısaca hayatımı bitirip tır gibi üstümden geçtiler

Bir yandan içimden bir ses belki birileri sevrcrk seni belki sen seveceksin hayat zaten kısaldı sen ne yapıyorsun gibi bir duyum var , ha biri ile bir şey yok emin olun ona ama ben hayatımda ilk kez böyle oldum of ama ya
Hele bi boşan biraz nefes al. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.

Bence böyle düsünme. Mesela ben kacmak istedigim bir ailede buyumedim asla baski ya da huzursuzluk yoktu. Aşık oldum dedim annemi babami karsima aldim. Farkli kulturde bir adamla evlenecem illaki dedim. Zaten anlayisli olan annem babam ikna oldu. Sen istiyorsan olsun dediler. Eee.. Ne oldu. Kendim ettim kendim buldum. Kimseye de laf edemiyorum. Yillarca cektigim cileyi anlatamadim utancimdan. Daha gecen aylarda anlattim, tabi ailem şok.. Çunkü cok yolunda gidiyor saniyorlardi. Yuzumu kizarttim yardim istedim. O anlayisli ailem var ya. Evlenirken nasil destek oldularsa simdi bosanirken de destekler ama gel gor ki ben hala o adami dusunuyorum. Nasil yikacam yuvami. Cocugundan ayiracam. Yikilir ben gidersem vs diye. O bana neler etti yillarca? Anlatsam dersin hala neyi dusunuyorsun. Aptalım ben aptal!!!

Seni ona bağlayan bir ince npkta var hala . Ama gülüş ama bakış ama dokunuş ama bir şey var ondan bunlar benim de vardı daha önceki dönüşlerimde mesela ama artık o da uzun süredir olmayınca silinip gidiyor

Evliyken alınan hiç mi mal varlığınız yok ?
Evler evliyken alındıysa yarısi sizin zaten
Nafakada zaten bağlanacak bence iyi bir avukatla görüşün bulunduğunuz evde çocuğunuzla oturma hakkınız olmalı diye düşünüyorum
Eğer ikna edebilirsiniz tapudan oturma hakkını oğlunuza yapmasını isteyin , tapuyu değil sadece kullanma hakkı dersin inşallah herşey gönlünüzce olur

Ben sizin üzerinize gelmiyorum.
Siz böyle dusunuyorsunuz kendinizce haklısınız da belki de. Oteki turude var bu işin. Ben size anladigimi söylüyorum. Bunda kızacak bir durum yok

Önce kendine güven o mecburiyetinden kurtul rahatla derim başkana ne kadar kötü pskolojik alt üst olmuş duurmdasin kendini bulamıyorsun kimseye değil kendine güven onsuz başarabiliriz sana mutsuzluk getiren adamı hayatından çıkart ve mutlu olacağın günlere dua et allaha sığın bir kapıyı kapatan öteki i acar nie başka insanlar olmasın taiko seni sen olduğun için hak ettiğin için çok mutlu edecek insanalr çıkacak eminim çünkü iyle insanlar var birtek sen boşanmıyorsun öyle düşün bu kötü birşey dgeil kanserdin ve iyileriylesin hepsi bu bn olsam parti verirdim dermişim o kadar değilde ne bileyim kendine vakit ayır en sevdiğim şeyleri yap birisiyle bakış o kalbin pir pir atsın sonrakine yapıyorsun real de kendine gel kızım daha kaçan kovalanır metodunu uygulicakson de eğlen işte kendinle

Bence duygusal karar verme. Bi avukata danışıp hakkın olanı almaya çalış. Ne demek sen çocukla cebelleşirken o sefamı sürcek. Belki 1 sene beklersin ama sonra borcun bitse nolcak bu seferde kira ödiyceksin. Nafaka almaya bak. Hakkında hayırlısı olsun.

Neden yok bu sizin hakkiniz

Dün o işlerle ilgilendim evi boşaltmayı kabul ediyorlar, lakin bir arkadaşım dedi ki ya sen evi peşin kira ödenmiştir ibaresiyle kiraladığında evi satarlarsa? Bunu merak ediyorum.

Bir de ev alındı araç alındı satıldı vs evliyken dakat hep babasının üzerine aldılar

Tebessüm ettim yazdıklarınızı okurken inşallah bir an önce biter bu sıkıntılı süreç, inanın öyle stresliyim ki protokol geldi, p.tesi imzalamaları için önlerine koyacağım

12 senelik bir kira sözleşmesi elden nakit alınmıştır diye yapıldı imzalanacwk tabi

1 sene sonra borçlarınız bitecekmiş. O zamana kadar ailenizden destek alma şansınız yok mu ?
1 sene bana destek olun ben borçlarım bitince size olan borcumu ödeyeyim deyin.
Eğer arkanızda iseler kabul ederler.

Sanırım artık sevmem sevilmek istiyorsunuz.
Bu evlilik kafanızda bitmiş.
O zaman radikal kararlar verme zamanı.

Annemi dün aradım durumu anlattım tek cevap kızım kardeşin evlenecek ev aldık herkes ayağının üstünde. Dursun , ha kardeşim çalışmıyor bile tabi orası da ayrı bir muamma yani annem ne halt yersen ye yanıma gelme dedi utanmadan bir de namusuna dikkat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…