- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Of of anne bile bunu diyorsa öz kızınaAnnemi dün aradım durumu anlattım tek cevap kızım kardeşin evlenecek ev aldık herkes ayağının üstünde. Dursun , ha kardeşim çalışmıyor bile tabi orası da ayrı bir muamma yani annem ne halt yersen ye yanıma gelme dedi utanmadan bir de namusuna dikkat et dedi
Of of anne bile bunu diyorsa öz kızına(
O zaman oldu olacak 1 sene daha bekleyin. Odanızı ayırırsınız. Aynı yerde kalmazsınız. Olur biter.
Ya da işiniz kamuda ise 1 sene kadar size yetecek kredi çekseniz ?
O zaman 1 sene daha bekle derimÖzel sektör malesef
İyi de o kadar evi varsa mahkemede alırsınız işte birini. Hiçbiri kendi üstüne değil mi. Bahsettiğiniz borçlar kime ait ve nafaka alamaz mısınızBende bundan elim kolum bağlı ah bir imzalasa sözleşmeyi ki babası caydırırsa imzalamaktwn çantqmı alıp sokağa çıkmktqn başka çarem kalmaz oğlanındüzeni vs off
aynen vallaBence KK'da yalnız kalacam diye korkup boşanamayan kadınlar olarak toplanıp birlikte yaşayalım. Yoksa boşanacağımız yok bizim :)
Gerçi benim bebeğim var ama yine de korkuyor insan.
ben varım :)Bence de evet toplaşıp bir yerde yaşayalım boşanalım da ayaklarımız üstünde bakarız biz kuzulara. Ne güzel olurmuş ya
bi de şunu farkettim hepimizin ifade yeteneği çok güzel aklı başında kadınladız..başkası ayağını kaldır toz geliyor bile demeye cesaret edemezken bunca kötü muameleye nasıl müsade ettim diyorum..üstelik kimseyi sallamayan eyvallahı olmayan ben söz konusu boşanma olunca neden bu kadar zayıfım..tabıkı son raddeye gelememişiz daha belki benm de içim de kırıntı olmasa onun gözünün yaşına bakmazdım gibi geliyor bana..sadece hepimizin aslında aklında kalan boşanmadan sonraki koskocaman belirsizlikler..bir sürü soru işarerleri..ama yarın ne olacak diye düşünerek şuanki mutsuz değersiz hayatı devam ettirmemiz doğru mu, herzaman en iyisini yaparım ve ben herzaman güçlüydüm güçlüyüm ne kadar diyoruz...bize acımayan gözümüzden yaşı eksik etmyen insanlara karşı nasıl bu merhametli olabiliyoruz hala..herkes bana senın kadar hıcbır kadın dayanamazdı sen çok çektin dediği bu evlilikten sonraki hayat bunun kadar kötü ollabilir mi ve peki aksi olsa çok huzurlu kafa rahat bır hayatı su kısacık ömrümğzde hak ermiyormuyuz..bize değer vermeyen insana gençliğimizi sağlığımızı neden heba edelim...sadece cesaret gerisi gelecek ve diğer kötü evliliklerini bitirenler gibi iyi ki diyeceğimizi de biliyoruz..iyi düşünmk lazm..Seni cok iyi anliyorum. Ben de ayrintili dusunmeden once alip basimi kolayca giderim saniyordum
Simdi ise yeni ev tutmasi, yeni bir sehir, faturalar, mevcut borclarim, cocugum, guvenligimiz, evi terkederken alacagim az esya ule hayatimi nasil devam ettirebilecegim, maddi gelirin devamliligi gibi bircok sorunla bogusuyorum. Harekete gecmeye karar verince hic de kolay olmadigini goruyor insan. Cocuk olmasa bu kadar ayrintiya girmeyiz belki ama cocuklarimizin yipranmamasi icin her detaya takiliyoruz. Senin bahsettigin mazeretler oldukca gecerli. Sunulan cozumler kısıtlı. Uzun vadede sorununu halletmiyor.
Benimse tek sorunum cesaret. Aylardir hazirlik yapiyorum. Şartları olgunlaştırdım ama harekete gecemiyorum.
İyi de o kadar evi varsa mahkemede alırsınız işte birini. Hiçbiri kendi üstüne değil mi. Bahsettiğiniz borçlar kime ait ve nafaka alamaz mısınız
bi de şunu farkettim hepimizin ifade yeteneği çok güzel aklı başında kadınladız..başkası ayağını kaldır toz geliyor bile demeye cesaret edemezken bunca kötü muameleye nasıl müsade ettim diyorum..üstelik kimseyi sallamayan eyvallahı olmayan ben söz konusu boşanma olunca neden bu kadar zayıfım..tabıkı son raddeye gelememişiz daha belki benm de içim de kırıntı olmasa onun gözünün yaşına bakmazdım gibi geliyor bana..sadece hepimizin aslında aklında kalan boşanmadan sonraki koskocaman belirsizlikler..bir sürü soru işarerleri..ama yarın ne olacak diye düşünerek şuanki mutsuz değersiz hayatı devam ettirmemiz doğru mu, herzaman en iyisini yaparım ve ben herzaman güçlüydüm güçlüyüm ne kadar diyoruz...bize acımayan gözümüzden yaşı eksik etmyen insanlara karşı nasıl bu merhametli olabiliyoruz hala..herkes bana senın kadar hıcbır kadın dayanamazdı sen çok çektin dediği bu evlilikten sonraki hayat bunun kadar kötü ollabilir mi ve peki aksi olsa çok huzurlu kafa rahat bır hayatı su kısacık ömrümğzde hak ermiyormuyuz..bize değer vermeyen insana gençliğimizi sağlığımızı neden heba edelim...sadece cesaret gerisi gelecek ve diğer kötü evliliklerini bitirenler gibi iyi ki diyeceğimizi de biliyoruz..iyi düşünmk lazm..
O zaman 1 sene daha bekle derim
Allah kolaylık versin ne diyim. O zaman bir süre daha sabredip sonra anlaşmalı boşanmanız daha iyi olacak sanırımŞimdi evleri hep babasının üstüne
Nafaka zor çünkü ben pazarlık konusu edemem ne gerekiyorsa alırım sözüme güvrneceksin diyor çok garip şekilde , ve hayır dersem eğer evden gitmem çekişmeli boşanmam gerek çocuk var ve 500 elime kalan maaştan siz düşünün
Ssk sız yaşıyor çalışmıyor kira gelirleri ile yaşıyor
birileri sever bellki diye girmeyin bu işe..önce huzur sağlık olacak düşünsenize..hayatınızı akışına bırakın önce...en az 12 ay nadas kimseyle bişey yaşamaya kalkmayın diyor uzmanlar..ama herşeyin gönlünce olmasını ümid ederim..asla korkma toparlan aen heeşeyin üstesinden gelirsin bence..biz kadınların başaramayacağı altından kalkamayacağı zorluk olamaz...şimdiki hayatın zaten hapis hayatı...akıl sağlığımız paikolojimiz yerine gelince dopru kararlarda alabileceğimize emin olun...Her şey ümit ve güvende yatıyor ikisi tamamen bitince olmuyor bir daha dikiş tutmuyor, en azından bende öyle oldu. Evrt belirsizlikler çok acıtıyor korkutuyor bazen depresyona filan giriyorum ama bir şekilde geçiyor . Bunca yıldır kronikleşen mutsuzluğa ve hurpalanmaya alışmışsam bu duruma da alışırım belki en azından geri kalan hayatım sükunetli geçer ve derinimden bir belki diyor ki belki real seni biri gerçekten sever ama harbici böyle gerçekten , işte bu belkiler ümit, onlar bitse insan nefes alamaz belki tersi olacak bilemem ama iyisi olsun diye elimden geleni yapacağım kalanı allah kerim
Maddi olarak ne olacak ?Çok geç söylesim ve kabul etti evrakları bekliyorum şimdi
Hadi kızlar birbirimizi cesaretlendirelim. Ben esyalarimi kargoladim bile ama ona kiyamadigim icin gidemiyorum. Her şey tamam cesaretim eksik. Ben neden onun kadar gaddar olamıyorum. Çocugundan ayıracağım icin üzülüyorum ama daha bu sabah neredeyse 1 yasindaki cocugumu dövecekti. Oyuncagini istiyor diye. Bana da kufurler etti ortada bisey yokken. Konusmam zaten yasak. Susuyorum diye kufur yedim bu sabah da. Ne yapayım. Bana akıl verin.ben varım :)
konu açtım baksana boşanamayanlar diye :) canım sen neyi bekliyosun daha kargon yola çıkmış :) kendi kanından olana bunu yapan adam sana neler yapmaz...ya biz mi abartıyoruz diyorum..yoooo bildiğin bu tipler kendilerine değer verenin değil ağızlarına edenlerin kıymetini biliyolar ..bırakalım da layıklarını bulsunlar inşallah diyecem ama bnmki benden önceki kadına da hayatı zehir etmiş bana da ediyor benden sonrakine de edecek çünkü bunlar bizim gibilere sınav diye gelmişler ...bunlara bi b*kta olmuyo valla...o yüzden tüketme gençliğini giden ömürden gidiyor..en kıymetli ve gerş gelmyeck bişey varsa o da zaman...adam çocuk üzerinden göz dağı veriyor..Hadi kızlar birbirimizi cesaretlendirelim. Ben esyalarimi kargoladim bile ama ona kiyamadigim icin gidemiyorum. Her şey tamam cesaretim eksik. Ben neden onun kadar gaddar olamıyorum. Çocugundan ayıracağım icin üzülüyorum ama daha bu sabah neredeyse 1 yasindaki cocugumu dövecekti. Oyuncagini istiyor diye. Bana da kufurler etti ortada bisey yokken. Konusmam zaten yasak. Susuyorum diye kufur yedim bu sabah da. Ne yapayım. Bana akıl verin.
birileri sever bellki diye girmeyin bu işe..önce huzur sağlık olacak düşünsenize..hayatınızı akışına bırakın önce...en az 12 ay nadas kimseyle bişey yaşamaya kalkmayın diyor uzmanlar..ama herşeyin gönlünce olmasını ümid ederim..asla korkma toparlan aen heeşeyin üstesinden gelirsin bence..biz kadınların başaramayacağı altından kalkamayacağı zorluk olamaz...şimdiki hayatın zaten hapis hayatı...akıl sağlığımız paikolojimiz yerine gelince dopru kararlarda alabileceğimize emin olun...
konu açtım baksana boşanamayanlar diye :) canım sen neyi bekliyosun daha kargon yola çıkmış :) kendi kanından olana bunu yapan adam sana neler yapmaz...ya biz mi abartıyoruz diyorum..yoooo bildiğin bu tipler kendilerine değer verenin değil ağızlarına edenlerin kıymetini biliyolar ..bırakalım da layıklarını bulsunlar inşallah diyecem ama bnmki benden önceki kadına da hayatı zehir etmiş bana da ediyor benden sonrakine de edecek çünkü bunlar bizim gibilere sınav diye gelmişler ...bunlara bi b*kta olmuyo valla...o yüzden tüketme gençliğini giden ömürden gidiyor..en kıymetli ve gerş gelmyeck bişey varsa o da zaman...adam çocuk üzerinden göz dağı veriyor..
Maddi olarak ne olacak ?
Yani evi veriyor 12 seneliğine sadece öyle mi ?Velayet bende evi bana bırakacak ama kiracıymışım da 12 senelik peşin nakit vermişim gibi olacak o da , akabinde herhangi bir nafaka ya da twzminat yok bir de 1 senekik faturaları o ödeyecek
Yani evi veriyor 12 seneliğine sadece öyle mi ?
İçinize sindi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?