- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
Yaklaşık 2.5 sene önce erkek arkadaşım büyük bir kaza geçirdi 3 hafta yoğun bakımda kaldı ölümden döndü.Aldığı darbeler sonucunda hem fiziksel hem psikolojik bir çok sorun yaşadı.Hafızası gidip geliyordu aynı şeyi aynı kişiye defalarca ilk kez anlatıyormuş gibi anlatıp duruyordu.Ruh hali sürekli değişkendi gerek bana gerek ailesine karşı bir iyiyse bir anda sinirli olabiliyordu.Bir süre bu şekilde devam etti söylediklerini yaptıklarını unutuyordu yaklaşık 2-3 ay böyle sürdü.Aramızda söz nişan gibi bir şey olmadığından ben evlerine gidemedim ve bu sürede pek yanında olamadım.Hastahanede yanındaydım fakat çıkınca işler değişti.benimle arası bir iyi bir kötü.Daha sonra beni sevmediğini inatla beni istemediğini bağıra çağıra söyledi.Ama bunların pişmanlığını en geç 1 gün sonra yaşıyordu ve o kişi sanki bam başka biri oluyordu.Benim sevgisinden asla şüphe etmediğim sevgilim(3 senedir beraberdik) onunla o sürede ilgilenen bir kıza yakınlık konusunda izin vermiş bir ilişki sevgililik durumu yok ama kızın ilgisine de tepki koymamış.Bir süre ayrı kaldık ama yaşadığımız onca şeyden sonra ailesinin de iknasıyla barıştık.
2.5 sene geçti Allah var hiç böyle bir durum olmadı ama hem kendisini hem beni o süreçte çok yıprattı.İlişkimiz eskisi gibi olmadı ben daha tahammülsüz daha sinirli olmaya başladım.Şu an o hallerim devam ediyor bir sorun yoksa bile sinirleniyorum konuları uzatıyorum ve sonunda ağlamalar pişmanlıklar.Kendimi tanıyamıyorum ve bu durumumu sürekli o kazaya ve yaşadıklarımıza bağlıyorum.Niye yazdım ne gibi bir çözüm arıyorum bilmiyorum doktora gitmek istiyorum gitsem ne diyeceğim bilmiyorum.Takıntılı sinirli biri oldum çıktım ne yapmalıyım yardım istiyorum ?
2.5 sene geçti Allah var hiç böyle bir durum olmadı ama hem kendisini hem beni o süreçte çok yıprattı.İlişkimiz eskisi gibi olmadı ben daha tahammülsüz daha sinirli olmaya başladım.Şu an o hallerim devam ediyor bir sorun yoksa bile sinirleniyorum konuları uzatıyorum ve sonunda ağlamalar pişmanlıklar.Kendimi tanıyamıyorum ve bu durumumu sürekli o kazaya ve yaşadıklarımıza bağlıyorum.Niye yazdım ne gibi bir çözüm arıyorum bilmiyorum doktora gitmek istiyorum gitsem ne diyeceğim bilmiyorum.Takıntılı sinirli biri oldum çıktım ne yapmalıyım yardım istiyorum ?