Bu hamilelik beni paranoyak yaptı..

ersintgb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
330
24
38
35
kendime teşhisim bu...
şuan Rabbim nasip ederse ikizlerime hamileyim. Doğumum kışa denk geliyor. çok soğuk bir ilde oturduğumuz için doğum izin süresini sıcak olan memleketimde annemin yanında geçirmeyi düşünüyorum. yaklaşık 7 ay. Birde durumun maddiyat kısmı var tabi ev aldığımız için doğalgaza aylık 500-750 civari ödeyecek durumumuz olmadığı için ve annemden başka kimsenin iyi bakamayacağını düşündüğüm için böyle bir karar aldık.
Neyse şimdi geleyim derdime, günlük burada bir çok dertli insanın derdini okurum, empati kurarım.. hatta kaç gece bu aldatmalar, yaalanlar yüzünden saçma sapan rüyalar gördüm..
eşime son derece güverim (burdaki bir çok insanda güveniyordu dimi)Güveniyorum dediysem de öle başı boşta bırakmam tabi. kendisinin haberi olmadan telefon fatura detayları, telefon detayları, banka hesap noları falan mutlaka kontrolümü yaparım. (burdaki durumlardan sonra artırdım.)
Aklımı yiyip bitiren; siteye taşınalı 6 ay oldu ve giriş katımızda teyze ve kızları oturuyor kızlar ama ne kızlar mini mini etekler kışın ortasında, arabayla havalı havalı inip binmeler falan.. geçenlerde bu teyze ne iş yapıyorsun dedi, bende kamudayım dedim, eşimi sordu o da .... dedim (rütbeli bir asker, çok istisna 6 ayda iki kez üniformayla gelmiştir.) aaa dedi bizim kızlar bahsetmişti genç yakışıklı bir asker var bizim blokta demişlerdi dedi. Benim tabi hamilelikte tavan yapan kıskançlığım daha da arttı. şimdi 7 ay aynı yerde bırakacam bunları.... kuruyorum kuruyorum... eşime zaten yansıtmam eşşeğin aklına karpuz kabuğu misali..

Gitsem olmaz gitmesem olmaz !!! gerçekten kızlar maşallah diyeyim eşimin birine yan gözle baktığını bile görmedim tüm hafta sonu benledir, saatinde gider gelir işe, ailecek görüştüğümüz arkadaşlarıyla bir araya geliriz esprisi bile geçmez.. ama şu da bir gerçek bize tüm zararlar hemcinslerimizden gelmiyor mu korkuyorum sonuçta ihtiyaçları olacak, iradesinin mantık ve kalbinin önüne geçmesinden korkuyorum..

sanırım iyice saçmaladım..

Herşey eşinizde bitiyor. Kendisi istemedikçe kimseyle görüşmez.

Bu arada her arabaya binen, mini etek giyen karaktersiz olmuyor. Bu genellemeye kızdım açıkçısı.

arkadaşım zaten karaktersiz demedim, ikincisi aklımı kurcalayan mini etek giymesi ve arabaya binmesi değil, eşim hakkında genç ve yakışlıklı bir asker diye hitap etmesi karaktersizlik !!!! aynı yaşlardayız sonuçta..

kendime teşhisim bu...
şuan Rabbim nasip ederse ikizlerime hamileyim. Doğumum kışa denk geliyor. çok soğuk bir ilde oturduğumuz için doğum izin süresini sıcak olan memleketimde annemin yanında geçirmeyi düşünüyorum. yaklaşık 7 ay. Birde durumun maddiyat kısmı var tabi ev aldığımız için doğalgaza aylık 500-750 civari ödeyecek durumumuz olmadığı için ve annemden başka kimsenin iyi bakamayacağını düşündüğüm için böyle bir karar aldık.
Neyse şimdi geleyim derdime, günlük burada bir çok dertli insanın derdini okurum, empati kurarım.. hatta kaç gece bu aldatmalar, yaalanlar yüzünden saçma sapan rüyalar gördüm..
eşime son derece güverim (burdaki bir çok insanda güveniyordu dimi)Güveniyorum dediysem de öle başı boşta bırakmam tabi. kendisinin haberi olmadan telefon fatura detayları, telefon detayları, banka hesap noları falan mutlaka kontrolümü yaparım. (burdaki durumlardan sonra artırdım.)
Aklımı yiyip bitiren; siteye taşınalı 6 ay oldu ve giriş katımızda teyze ve kızları oturuyor kızlar ama ne kızlar mini mini etekler kışın ortasında, arabayla havalı havalı inip binmeler falan.. geçenlerde bu teyze ne iş yapıyorsun dedi, bende kamudayım dedim, eşimi sordu o da .... dedim (rütbeli bir asker, çok istisna 6 ayda iki kez üniformayla gelmiştir.) aaa dedi bizim kızlar bahsetmişti genç yakışıklı bir asker var bizim blokta demişlerdi dedi. Benim tabi hamilelikte tavan yapan kıskançlığım daha da arttı. şimdi 7 ay aynı yerde bırakacam bunları.... kuruyorum kuruyorum... eşime zaten yansıtmam eşşeğin aklına karpuz kabuğu misali..

Gitsem olmaz gitmesem olmaz !!! gerçekten kızlar maşallah diyeyim eşimin birine yan gözle baktığını bile görmedim tüm hafta sonu benledir, saatinde gider gelir işe, ailecek görüştüğümüz arkadaşlarıyla bir araya geliriz esprisi bile geçmez.. ama şu da bir gerçek bize tüm zararlar hemcinslerimizden gelmiyor mu korkuyorum sonuçta ihtiyaçları olacak, iradesinin mantık ve kalbinin önüne geçmesinden korkuyorum..

Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin,doğumlarımız aynı zamanda şimdi baktım da :16::71:
Bence şuan önceliğin bebeğin olmalı,olumsz şeyler düşünme önünde seni bekleyen güzel günleri düşün eşine güven...:40:

Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin,doğumlarımız aynı zamanda şimdi baktım da :16::71:
Bence şuan önceliğin bebeğin olmalı,olumsz şeyler düşünme önünde seni bekleyen güzel günleri düşün eşine güven...:40:

çok tşk ederim cnm bnm, Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin. evet arada 1 gün var, benimkiler ikiz olunca 3-4 hafta erken bekliyoruz :) kısmetse...

eşime güvenim sonsuz klasik bir cümledir ama hemcinsime güvenmiyorum.. şunda çok inanıyorum bence bir çok erkek içinde bu geçerlidir, eğer kadın teşebbüs etmezse erkek direkt aldatma modunda olmuyor... ilk adım genellikle kadından geliyor.. Rabbim eşlerimizi doğru yoldan ayırmasın..

Önümüz yaz ,7 ayda uzun bir süre
Normalde de bence bu kadar gitmenize gerek yok
Havalar iyice ısınana kadar birkaç ay gidin, sonra evinize gelin , yaz sonu yine gidersiniz
Hem hamileliğinizi de eşinizle paylaşmış olursunuz
Güzel heyecanlar bunlar
O kızlara da takılmayın, siz eşinizi biliyorsanız sorun yok

Önümüz yaz ,7 ayda uzun bir süre
Normalde de bence bu kadar gitmenize gerek yok
Havalar iyice ısınana kadar birkaç ay gidin, sonra evinize gelin , yaz sonu yine gidersiniz
Hem hamileliğinizi de eşinizle paylaşmış olursunuz
Güzel heyecanlar bunlar
O kızlara da takılmayın, siz eşinizi biliyorsanız sorun yok

cevabınıza çok tşk ederim. ağustos 2014'ün ortasında gidip, şubat 2015 in sonlarına gelirim diye düşünüyorum... tabi burada eşimin yıllık izileri, babalık izinleri ve görev izinlerini yanımızda geçireceğini söyledi. hani tam kopma değil bizimki... ama biraz süreyi kısaltacağım sanırım bu şüphe bana ve çocuklarıma zarar...

çok tşk ederim cnm bnm, Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin. evet arada 1 gün var, benimkiler ikiz olunca 3-4 hafta erken bekliyoruz :) kısmetse...

eşime güvenim sonsuz klasik bir cümledir ama hemcinsime güvenmiyorum.. şunda çok inanıyorum bence bir çok erkek içinde bu geçerlidir, eğer kadın teşebbüs etmezse erkek direkt aldatma modunda olmuyor... ilk adım genellikle kadından geliyor.. Rabbim eşlerimizi doğru yoldan ayırmasın..

Maşallahh bebişlere :nazar: cinsiyetleri belli mi :16:Benim kızım olacakmış kız bebek içinde biraz erken doğar diyorlar hayırlısıyla kucağımıza alalım da inş gerisi mühim değil...:31:

Söylediklerinde haklısın katılıyorum sana ama bu konuda ne yapabilirsin ki eşini bir yere kapatamazsın değilmi..Yine eşinde bitiyor olay ve şimdiye kadar eşin senin güvenini kaybetcek bişey yapmamış ve şimdi gerçek anlamda tam bir aile oluyorsunuz eminim bundan sonra hiç yapmaz ,sen aklını bu tür düşüncelerle bulandırma:31: Ve kesinlikle de eşine bu düşünlerini yansıtma sende sil aklında bebeklerine eşine yoğunlaş..

7 ay çok uzun bir süre. . 3-4 ay kalmanız yeterli olur hem eşinizde bebeklerini yanında ister. . bütün sorumluluğu kendinizin ve annenizin üzerine almayın. . eşinizde baba olduğunun farkına varsın. . :ssz:

kendime teşhisim bu...

Zor bir durum gercekten.Gitmeye mecbursan esine guvenmekten baska caren yok galiba.Sana soylenilen laf cok ayip insan soylemeye bile cekinir.Patavatsiz insanlar demekki.Istediklerini soylesinler sen esine guvendikten sonra gerisi bos.Hamilelik olmasa bile rahatsiz edici bir laf bence.Ama hamilesin bak boyle seyleri dusunup kendinide bebeklerinide uzme.Yavrularini mutlu yuvanizi dusun esim yapmaz de rahatlat kendini.Hepimizin etrafinda boyle insanlar mevcut malesef..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendime teşhisim bu...

Bişey olmaz allahın izniyle canım, eşine güveniyorsan sorun yok gerçi hemcinslerimiz tehlikeli malesef ama bence bişey olmaz,sen annenin yanına illa 7ay mı kalıcaksın yanlış anlama eşin için demedim.yani doğuma 2-3ay kala gitsen daha iyi olmaz mı, Allaha dua et şaşırtmasın Allah diye,bende burdan okuyunca böyle şeyler insan ister istemez kafasına takılıyor,içini ferah tut bişey olmaz canm

cevabınıza çok tşk ederim. ağustos 2014'ün ortasında gidip, şubat 2015 in sonlarına gelirim diye düşünüyorum... tabi burada eşimin yıllık izileri, babalık izinleri ve görev izinlerini yanımızda geçireceğini söyledi. hani tam kopma değil bizimki... ama biraz süreyi kısaltacağım sanırım bu şüphe bana ve çocuklarıma zarar...

Şüphe yapacak bir durumda pek yok
Boşboğazlık işte
Hamilelikte hasas yapıyor insanı
Huzurunu bozmaya değmez arkadaşım
Allah yavrularını huzurla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sen takma kafana, mutluluğunun keyfini çıkar

Maşallahh bebişlere :nazar: cinsiyetleri belli mi :16:Benim kızım olacakmış kız bebek içinde biraz erken doğar diyorlar hayırlısıyla kucağımıza alalım da inş gerisi mühim değil...:31:

Söylediklerinde haklısın katılıyorum sana ama bu konuda ne yapabilirsin ki eşini bir yere kapatamazsın değilmi..Yine eşinde bitiyor olay ve şimdiye kadar eşin senin güvenini kaybetcek bişey yapmamış ve şimdi gerçek anlamda tam bir aile oluyorsunuz eminim bundan sonra hiç yapmaz ,sen aklını bu tür düşüncelerle bulandırma:31: Ve kesinlikle de eşine bu düşünlerini yansıtma sende sil aklında bebeklerine eşine yoğunlaş..

evet cnm cinsiyetleri belli ikisi de erkekmiş :) aynen inşaallah sağ salim dünyaya gelir bebişlerimiz..

çok şükür eğer bi de güvenimi sarsacak bi şey yapmış olsaydı hiç aklımdan çıkarmazdım. süreyi kısaltabilirim birazcık... zaten az bir göreve gidince bile özlemekten bir hal oluyoruz :) bakalım inşallah kurtulurum bu düşüncelerden..

kendime teşhisim bu...

canım öncelikle bebişlerini sağ salim kucağına almanı dilerim.. bende eşime güvenirim ve senin dediğin gibi hiç yan gözle baktığını görmedim daha ama bende hemcinslerimize hiç güvenmiyorum açıkçası.. bizim lojmana da bir nişanlı birde boşanmak üzere olan iki tane genç kız taşındı nişanlı olandan yana hiç bir endişem yok ama boşanmak üzere olandan endişeliyim açıkçası, günahınıda almak istemem ama öyle bir hisse kapıldım kızda anneside bana aynı hissi verdi neden bilemiyorum, çünkü normalde hiçte kıskanç biri olmamama rağmen onlar bana pek tekin gelmedi belki yanılıyorum bilemiyorum... keşke sende o kadar uzun zaman gitmek zorunda kalmasan seninde dediğin gibi bizim hemcinslerimize (genelleme yapılamaz tabiki) güvenmiyorum birde eşini görüp keşfetmişler bile maşallah birde yakışıklı bir asker gelmiş demişler ama seni hiçmi görmemiş bu hatunlar karısı var diyede bahsetselermişya...

Son düzenleme:
Zor bir durum gercekten.Gitmeye mecbursan esine guvenmekten baska caren yok galiba.Sana soylenilen laf cok ayip insan soylemeye bile cekinir.Patavatsiz insanlar demekki.Istediklerini soylesinler sen esine guvendikten sonra gerisi bos.Hamilelik olmasa bile rahatsiz edici bir laf bence.Ama hamilesin bak boyle seyleri dusunup kendinide bebeklerinide uzme.Yavrularini mutlu yuvanizi dusun esim yapmaz de rahatlat kendini.Hepimizin etrafinda boyle insanlar mevcut malesef..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gitmeye gerçekten mecbur hissediyorum çünkü çocuklar yeni doğduğunda sıcak ortamda bulunmalı ve çok iyi bakılmalı.. ama süreyi kısaltsam kafam rahatlayacak..

Bişey olmaz allahın izniyle canım, eşine güveniyorsan sorun yok gerçi hemcinslerimiz tehlikeli malesef ama bence bişey olmaz,sen annenin yanına illa 7ay mı kalıcaksın yanlış anlama eşin için demedim.yani doğuma 2-3ay kala gitsen daha iyi olmaz mı, Allaha dua et şaşırtmasın Allah diye,bende burdan okuyunca böyle şeyler insan ister istemez kafasına takılıyor,içini ferah tut bişey olmaz canm

aynen cnım burayaa takıldım takılalı dahaa çok kurguluyorum, hele bir de empati yapıyorum ben.. kötü kötü rüyalar görüyorum bazen.. Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın.. tşkler cnm

Şüphe yapacak bir durumda pek yok
Boşboğazlık işte
Hamilelikte hasas yapıyor insanı
Huzurunu bozmaya değmez arkadaşım
Allah yavrularını huzurla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sen takma kafana, mutluluğunun keyfini çıkar

amin cnm inşallah.. tşk ederim.

canım öncelikle bebişlerini sağ salim kucağına almanı dilerim.. bende eşime güvenirim ve senin dediğin gibi hiç yan gözle baktığını görmedim daha ama bende hemcinslerimize hiç güvenmiyorum açıkçası.. bizim lojmana da bir nişanlı birde boşanmak üzere olan iki tane genç kız taşındı nişanlı olandan yana hiç bir endişem yok ama boşanmak üzere olandan endişeliyim açıkçası, günahınıda almak istemem ama öyle bir hisse kapıldım kızda anneside bana aynı hissi verdi neden bilemiyorum, çünkü normalde hiçte kıskanç biri olmamama rağmen onlar bana pek tekin gelmedi belki yanılıyorum bilemiyorum... keşke sende o kadar uzun zaman gitmek zorunda kalmasan seninde dediğin gibi bizim hemcinslerimize (genelleme yapılamaz tabiki) güvenmiyorum birde eşini görüp keşfetmişler bile maşallah birde yakışıklı bir asker gelmiş demişler ama seni hiçmi görmemiş bu hatunlar karısı var diyede bahsetselermişya...

cnm Rbbim uzak tutsun öyle insanlardan bizleri.. her görev dönüşü çiçek alır el ele gider geliriz her yere.. üniformalı geldiği gün görmüşlerdir direkt asker dediklerine göre.. maalesef üniforma aşığı olanlar var evli mi bekar mı demeden böyle ard niyetli insanlar var. gitme süresini kısaltacağım canım tşk ederim.

arkadaşım zaten karaktersiz demedim, ikincisi aklımı kurcalayan mini etek giymesi ve arabaya binmesi değil, eşim hakkında genç ve yakışlıklı bir asker diye hitap etmesi karaktersizlik !!!! aynı yaşlardayız sonuçta..

Arkadaşım sakin. Kızlar siteye giren üniformalı yakışıklı birini görmüş kendi aralarında konuşmuşlar. Hiç mi bekarken evinizin yakınında hoş birini görünce kimki bu acaba diye merak etmediniz. Ha evli olduğunu öğrenince Allah sahibine bağışlasın der geçersin. Ama yakışıklı birini gördü yorum yaptı diye kimse karaktersiz olmaz. Ha annelerinin sana bunu söylemesi çok ayıp o ayrı. İnanılmaz saçma olmuş.

Evlenmeyi planladığım insan beni terkettiğinde şimdiki eşiyle bendne ayrılmadan bir gün önce tanıştığını öğrendim. Başka bir kadın için terkedildim diyemem çünkü tartışmalarımız da oluyordu ama bana her ilişkide olur gibi mi geliyordu artk ne geliyordu bilemiyorum. Yani erkeklere güvenmemek gerektiğini öğrenenlerdenim. Ama şunu da biliyordum güvenmeden de evlenmek zor. Sonra eşini aldatan iş arkadaşı mı görmedim. İnançlı düzgün dediğim insanlar evli evli bekarlara mı sarkmadı. Yani hem evlilik kurumuna hem de erkeklerin dürüst olma durumuna inancım gitmişti.

Şu an evliyim. Eşimin beni evliliğe ikna etmesi gerekti. Çünkü güvenim gitmişti ve o bu güveni bana verdi. Hem de özel bir şey yaparak değil. Sadece kendisi olarak. O yüzden ben telefon dökümü kontrolü sürekli sosyal hesap kontrolleri falan bunları anlayamıyorum. Bakın size yaşadıklarımı anlattım. Bunları yaşamış olmama rağmen bu paranoyaya anlam veremiyorum. Bu tedbirli olmak değil. Tamam kk beni de etkiledi Ama nasıl etkiledi, iki kere telefınunu elime alıp mesajlara baktım o kadar. Onda bile rahatsız oldum. Böyle yaşanmaz diye. Yani bir his gelir, ne biliyim eve geç gelmeye başlar bir şüphe olur anlarım. Ama ortada hiç bir şey yokken rutin kontrol etmek bence zor. Yani sizin için zor. O şekilde sürekli tetikte yaşanmaz ki?

Bir de doğum kışa denk geliyorsa siz neden ve nasıl ağustosta gidiyorsunuz. Valla son bir aya kadar çalışıyor insanlar genelde de ondan sordum. Ama 7 ay bana da uzun geldi. Ama bir yandan da ev baharda bile çocuklara soğuk gelebilir tabi. Orasını bilemedim ama 7 ay bence kadın olsun erkek olsun yalnız yaşamaya alışmak için yeterli bir süre. Yani yalnız bırakmak iyi değil gibi geldi. Aldatacağı için değil ama.

Erkekler normalde uslu uslu durur kadın onu baştan çıkarır cümlesi de hiç mantıklı değil. Öyle olanı da var olmayanı da var. Yani erkekleri bu kadar masıum görmeyin. Cidden sizin dediğiniz durumlar da oluyor ama yarı yarıya. Eşlerimizin etrafında her zaman genç ve güzel kadınlar olacak. Bunların bir kısmı eşlerimize asılacak da. O kadınlara hiiiiç bir şey yapamayız. Bize sadakat sözü vermiş eşimizdir. Bizi ilgilendiren de odur. Benim gözümün önünde bir kadın eşime cilve yaptı. Halı satın alıyorduk ama nasıl göz süzmeler. Umrumda bile olmadı. Ben eşime baktım. Onun birinden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayacak kadar tanıyorum. Tavırları düzgündü. Bense göğsüm dik. Arkadaşım ne yaparsan yap burdan sana ekmek çıkmaz bakışları attım sadece. Eşinize güvendiğiniz kadar kendinize de güvenin. Bu kadar kontrol size zarar.

İnsanlar dışarıdan yargılamayı ne çok seviyorlar anlamıyorum mini etek giydi arabası var havalı inip biniyor diye daha doğrusu kıskananlara havalı geliyor diye ki havalı da olabilirler ne varsa. Hemen apartmanda birinin eşine sevgilisine bakabilirmiş gibi imalar hiç hoş değil. Zaten eşiniz nerede görecek sabah gidiyor akşam geliyor evine giriyor belki bir merhaba yani.

Kaldı ki 17. haftanızdasınız daha. Önümüzde yaz. Doğuma yakın gidin annenizin yanına. Ağustos ayında 29-30. haftalarda olacaksınız daha bebeğinizin doğmasına 10 hafta gibi bir süre olacak. Bu 2.5 ay eder. Son bir ayınızda gidin bebekler biraz ele avuca gelince 3 aylıkken filan evinize gelin yani 7 ay çok uzun bir süre bu insan ne yapacak tek başına kızlardan önce ne yer içer üstü başı filan bunları düşünün kaldı ki babalığı öğrensin bebeklere alışsın babalık izni yıllık izni kalabilecek yanında. Ne kadar soğuk olursa olsun kış vakti dışarı çıkaracak değilsin 700 tl doğalgazda gelmez herhalde diğer odaları kapatırsın oturduğun odayı, yatak odasını yakarsın akşamları, bebek odasında zaten yatmazlar bir süre yatacaklarsa da gece yatarlar yatacaklarına yakın açar ısıtırsın. Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama eşinize bunlardan söz etmeyin evham da yapmayın.

Back
X