Sevgilinizi aldattığınız kişiyle cinsel birliktelik mi yaşadınız? Boyle mi anlamalıyız?
Evet sadece telefonda mesajlaştık. Çok yalnızdım ve boşluktaydım. Erkek arkadaşım depresyondaydı ve benimle hiç görüşmüyordu. Böyle bir hata yaptım. 1 ay kadar sürdü. Sonra pişman oldum ve iletişimi kestim. Ama erkek arkadaşım bunu duyunca terketti beni. Ne yaptıysam affetmedi. Belki ben olsam ben de affetmezdim ona kızmıyorum. Ama kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. Neye elimi atsam kuruyor. Ne zaman biticek bu. Bir daha bir erkek beni sevmez, duysa terkeder diye korkuyorum. Ve vicdan yapıp uyuyamıyorum.Biriyle flört ettiniz diye mi 2 yıldır uyuyamıyorsunuz? Şaka?
Edit: ilişkiniz varken olmuş sanırım.
Takıntılısınız, hatalarınızı kabul etmeniz gerek. Her hata yaptığımızda bu duruma gelirsek işimiz zor. Psikolojik tedavi öneriyorum.
Hayır ya kesinlikle öyle bir şey yok.ipucu vermis bilmece oynuyoruz :)
Kesinlikle sizlere yemin ederim cinsellik filan yok. Ben evlilik dışı ilişkilere karşıyım zaten. Erkek arkadaşımla da yani eski erkek arkadaşımla da öyle bir durum olmadı. Sadece konuştuk, mesajlaştık. Duygusal bir yakınlık.Sevgilinizi aldattığınız kişiyle cinsel birliktelik mi yaşadınız? Boyle mi anlamalıyız?
Psikolojinizi hiç iyi görmüyorum. Lanetlendiğiniz yok. Gerçekten pişmansanız ve tekrar edilmeyecek bir hataysa bitmiştir olay. Önünüze bakmalısınız.Evet sadece telefonda mesajlaştık. Çok yalnızdım ve boşluktaydım. Erkek arkadaşım depresyondaydı ve benimle hiç görüşmüyordu. Böyle bir hata yaptım. 1 ay kadar sürdü. Sonra pişman oldum ve iletişimi kestim. Ama erkek arkadaşım bunu duyunca terketti beni. Ne yaptıysam affetmedi. Belki ben olsam ben de affetmezdim ona kızmıyorum. Ama kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. Neye elimi atsam kuruyor. Ne zaman biticek bu. Bir daha bir erkek beni sevmez, duysa terkeder diye korkuyorum. Ve vicdan yapıp uyuyamıyorum.
2 YEski konularımdam bilirsiniz arkadaşlar. 6 yıllık bir ilişkim vardı ve bitti. Beni bıraktı yarı yolda demiştim. Aslında bir hatam vardı ve ondan bıraktı. Biriyle duygusal bir yakınlık kurdum. Ama o aralar aramız çok kötüydü. Yeri geliyor 10 gün boyunca bir kere bile konuşmadığımız oluyordu. Kendimi de savunmayacağım. Sonra pişman oldum. Ve hemen o adamla bağımı kestim.
Bu bir hataydı evet. Ben 2 yıldır uyuyamıyorum aslında. Ondan dayanamadım paylaşmak istedim. Ne derseniz kabulum. Sadece şans var mı, hayatımı düzeltmek için. O günden beri artık bir daha kimse beni sevmez, evlenmek istesem de beni kabul etmez diyorum. Ne dersiniz kızlar. Sizce ne yapayım?
Onun affetmesini beklemiyorum zaten. İstemiyorum da. Daha sonra başka biri ile başlayıp da bu durum sorun çıkarır mı diye korkuyorum.gidin pismanim deyin, umut var mi yok mu ogrenmis olursunuz.
kendini affettirenler var benim cevremde, iclerini bilemem elbette ama disaridan mutlu gozukuyorlar.
Bize yemin etmene gerek yok canım yapmış olsan da bu senin sorunun. Kendine fazla yükleniyorsun sağlıksız bir ilişkinde hata yapmışsın, hiç birimiz kusursuz değiliz. Daha yolun başındasın. Peki birlikte olduğun kişinin nasıl haberi oldu bu durumdan? Tehdit falan mı ediyor seni ikisinden biri neden bu kadar huzursuzsun?Kesinlikle sizlere yemin ederim cinsellik filan yok. Ben evlilik dışı ilişkilere karşıyım zaten. Erkek arkadaşımla da yani eski erkek arkadaşımla da öyle bir durum olmadı. Sadece konuştuk, mesajlaştık. Duygusal bir yakınlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?